16

ponedjeljak

studeni

2015

Je li ovo osveta HDZ-a ...?!


Republika Srpska Hrvatska


Vjerojatnost da su sdp dobili 742653 glasova, ili Josipović preko 1 milijun, na izborima graniči sa fantazijom.
Znam da je prozivanje izbornih rezultata naknadna pamet (onaj kome je stalo do izbora morao je poduzeti sve potrebne radnje (osiguranja izbora)).

Ali, nakon srpske vlade koja je sakatila branitelje, uništavala sve Hrvatsko i bezdušno sudjeluje u širenju terorizma u EU (nepoštivanjem protokola o migrantima). Nakon premijera narkomana (koji se ustaje nadrogiran poslije 10 sati). Poslije svesrdnog rasipanja novaca koje uplaćujemo u EU fondove, a zablokirali su projekte kojim bi te novce povratili. Taj postupak plaćanja i dobivanja novaca nazad bitno je poremetio investicijske cikluse.
Preko 740 000 glasova takvoj stranci (partiji)?

Onaj tko krade izbore previše zahtijeva od birača. Neki od njih su dostatno školovani i mogu matematički dokazati da su izbori pokradeni.
A tko krade izbore, krade i novac. Tko krade novac laže. Tko laže ubija. A tko sve to radi preziva se Milanović!

Pretpostavimo da se birači i stranke slažu s rezultatima izbora. Tko će državu sa dugom većim od BDP-a potaknuti na gospodarsku aktivnost dostatnu za podupiranje državnog proračuna i vraćanje dugova? Vlada Republike Srpske Hrvatske?

Zašto onda kreten (titoist, proruski agent) krade izbore ...?
Hrvatska je punopravna članica NATO saveza i EU.

Je li ovo osveta HDZ-a HSP-ovcima, HSLS-ovcima, umirovljenicima, riječanima, međimurcima, sisčanima, zagrepčanima, splićanima, istranima, slavoncima ... jer su (ambivalentno, podvojeno) HDZ smatrali nenarodnom strankom. Sada nitko (unatoč tome što je HDZ u oporbi) ne ostvaruje svoje ciljeve. Začudo, HDZ ih ne uništava a njih nema nigdje.
Da, bez svehrvatskog pokreta cjelokupna Hrvatska propada. Četiri milijuna Hrvata ne mogu istovremeno sastaviti nogometnu i rukometnu reprezentaciju ... jedna mora izgubiti.
Teorija (upravljanja) upućuje na zablude, koje nas koštaju slobode.



Oznake: broj glasova, osiguranje izbora, nenarodna vlast, rasipništvo, rasprodaja, bdp, Vračanje dugova, Vlada Republike Srpske Hrvatske, kreten, krađa izbora, nato, EU fondovi, nenarodna stranka, Osveta, svehrvatski pokret, zablude