25

subota

ožujak

2017

Još jedan krivi rat



Rat svih ratova


Hrvatska je bez države osuđena na greške koje proizlaze iz nepostojanja institucije koja osigurava kontinuitet dobrih odluka.

Domovinski rat je nametnuti rat, obrambeni i pravedni, ali krivi.
Trebali smo ratovati protiv domaćih (orjunaša, komunjara) izdajica. Trebali smo provesti kratkotrajnu (krvavu ili nenasilnu, svejedno) revoluciju i osloboditi se nametnute okupacije koja se toliko zavukla u hrvatsko biće da je postala normalna (kako tako nešto zlokobno može biti normalno?).
I Domovinski rat je trebao poslužiti potpunom obespravljenju Hrvata u težnjama za vlastitom državom (koja bi im bila jamac opstanka i razvoja). Slučajevi hrvatskih generala (završno s Herceg-Bosanskom šestorkom) u Haagu je dokaz tim tvrdnjama.

Dozvoliti onim koji su sudjelovali u obespravljivanju Hrvata na državu, onima koji su djelovali protiv vlastitog naroda, u vođenju države (s ciljem rastakanja i države i naroda/nacije)(Hrvati su stari narod, ali mlada nacija) je pogubno.

Vođeni geostrateškim razlozima, međunarodni čimbenici su još jednom iskoristili nepostojanje države za usmjeravanje Hrvatske na krive postupke. Sakrili su orjunaško-komunjarsku svitu iza (iako je rat bio krvav i brutalan, genocidan, podmukao i agresivan) beznačajne srpske agresije (kako bi sakrili prave uzroke Hrvatske tragedije).
Bi li velikosrbi jurišali na Hrvatskuu da je uspostavljena Država 1918.g. ?

Glavni hrvatski neprijatelji su iznjedreni iz hrvatskog naroda (završno sa Plenkovićem i onima koji su ga instalirali ili ga podržavaju). I protiv njih je trebalo voditi bespoštedan rat, rat za bolju Hrvatsku.
Ionako taj rat (nikad odratovan) čeka, kao rat svih ratova. Rat za istinsku Hrvatsku.

Hrvatska bez Hrvata nije Hrvatska. (Građanski rat (nas protiv naših) je neizbježan.)


Oznake: Drava, greške, kontinuitet, dobre odluke, nametnuti rat, krivi rat, dozvola, sakrivanje orjunaša-komunjara, neprijatelji Hrvatske, građanski rat