30

subota

srpanj

2016

(N)ave(m)



Mitto tibi navem, prora et puppi carentem


Zdravo (zmijoljupci).
Hrvatska u raljama nepoznate klike.
Mi vas nismo birali, mi vas nećemo birati.

Hrvatska je političkim odabirom (misli se na osobe koje su obnašale državne funkcije) kraljevina u kojoj vladaju carevi ... (komunistička satrapija). Lažima (o demokraciji) sustavno nepoznata vrhuška upravlja sudbinom države i naroda, na štetu.

Uobičajena (zdravo(zmijoljupci)razumska) procedura odabira državnih dužnosnika počiva na javnom izboru provjerenih kadrova. Moralno, stručno, društveno angažirano, odgovorno, ... biće (mitsko stvorenje koje u Hrvatskoj nije viđeno od doba Zrinskih-Frankopana).
Odabir Sanadera (popuštanjem Račana (koji je bio relativni parlamentarni pobjednik)), imenovanje J. Kosor, odabir Milanovića (koji koristi riječ papci), pojava Plenkovića ... ukazuje na iznova stalno traženje novih (ne)karaktera (koje nitko ne bi birao, jer njihov izbor nije razuman) koji imaju zadaću prikriti nepoznatu vrhušku.
Kronologija hrvatskih izbora i osoba koje su zauzele položaje (te njihovo sveukupno ponašanje) ukazuje na postojanje zakulisne (vjerojatno komunjarske) skupine koja dirigira društvom.

Mi vas ne biramo, molimo vas da se tako ponašate.
Pozdrav (Ave!), Cezare.

Nužnost zaokreta u proceduri i odnosu prema imenovanju ovlaštenih osoba je hrvatska nužnost. U vrijeme (nesnošljivog) javnog i vanjskog duga narod je obavezan pozorno odabrati vlast koja će razriješiti dvojbe o nastanku i vraćanju tog duga, o utjecaju modela vraćanja duga na vlasničke odnose i generatorima tog duga.
Planirajte odstupanje s vlasti (jer ste nas iznevjerili).

(Najava Plenkovića o umanjenju pDVa za 1% ukazuje na trajni prevarantsko-lopovski karakter takvih kadrova, koji se nadaju kozmetičkim promjenama osigurati izvore prihoda na izrabljivačkim osnovama stvorenim državnim monopolom na zakonodavstvo i represivni aparat. Hrvatska klizi ka nasilnom razrješenju krize (jer nitko ne pokušava krizu riješiti drugim sredstvima, i time krizu produbljuju).
Ave Caesar (pozdravljaju te oni koje potkradaš).)


Oznake: Ave, nepoznata klika, biranje, javni izbor, nekarakteri, nepoznata vrhuška, kounjarska skupina, odstupanje s vlasti, prevarantsko-lopovski karakter