29

petak

rujan

2017

Glasnović opet proziva kodnim imenima



Saborski zastupnik general Željko Glasnović opet proziva saborske zastupnike i državne dužnosnike kodnim imenima.
Dokumentacija koju posjeduje ukazuje na SDB (UDBA) i KOS kadrove koji su infiltrirani na visoke državne pozicije i/ili igraju važnu ulogu u politici RH.

Miler (Müller), Flilter 57, Degenerik, Tereza ... tko su osobe skrivene iza kodnih imena? Vrbik, ustavni sudac?

(Dokumentacija je potpuna, stvarna imena su navedena u dokumentima.)

Radi li se o osobama koje upravljaju Plenkovićem, ili Plenković (očito) samovoljno krši Ustav i provodi političku samovolju?
Tko je uistinu sposoban upravljati (mrtvim) HDZ-om (osim kadrova koji su od početka infiltrirani u taj (sad već propali) pokret)? Samo politički istureni, pretrčali kadrovi UDBE i KOSa (Granić, Šeks, Manolić, Gregurić Franjo, ...).
Oni su od početka faktori koji su trebali onemogućiti HDZ u suverenističkim namjerama. Tada nisu uspjeli, sada su jedini politički mentori (mrtvog) HDZa.

Premijer Plenković (kao pravnik) mora znati kako je pravno neodrživa pozicija u kojoj jedan četnik, orjunaš, komunjara, nebranitelj, nehrvat, nesuverenist obnaša funkciju predsjednika stranke i predsjednika vlade u sprezi s osobama koje su surađivale i surađuju s nehrvatskim političkim snagama. Plenkovićevu političku (šuvarističku) karijeru nitko ne može spasiti.

Istrčavanje sa slučajem Todorić je samo neuki pokušaj skretanja pozornosti. Nisu sposobni boriti se protiv istine.

Todorić je KOSov/UDBAin povjerenik koji je (vojno) strateške firme objedinio u koncern AGROKOR. Sustavno je koristio državne poticaje, potplaćivao radnu snagu (zaposlenu u firmama koje nisu tržišno nastupale), iskoristioukrajinsku krizu i prekršio trgovinski embargo nametnut Ruskoj Federaciji.
Zašto bi 40-50 tisuća radnih mjesta u Agrokoru i tvrtkama koje posluju s Agrokorom bilo strateški, a 300 000 izgubljenih radnih mjesta u drugim socijalističkim i postsocijalističkim tvrtkama nisu strateški važne?
Zašto nije obrazložena strateška važnost Belja, Jamnice, Zvijezde i sl. firmi?

Jer se politikom bave osobe koje dokumentirano surađuju s UDBAom/KOSom, iz državnog proračuna financiraju prosrpsko/proruske vojne i političke interese.

Todorić nije bloger nego urotnik koji nas preko 20 godina pljačka, truje i uništava. Zajedno sa svojim nalogodavcima koji se kriju u saborskim klupama, foteljama vlade, foteljama sudskih instanci, savjetničkim foteljama, ...

Državu (Hrvatsku) koju je Jugoslavija krvavo gušila okupacijom prepustiti djelatnim osobama jugoslavenskog krvoločnog sustava nije preporučljivo.
Za slobodu i suverenitet ćemo se morati iznova boriti.
A za boljitak moramo pobijediti u toj borbi i nakon toga početi raditi.

Hrvatska za sva vremena!




Oznake: Glasnović, sabor, kodna imena, udba, kos, Plenković, četnik, orjunaš, komunjara, nebranitelj, nehrvat, nesuverenist, Ruska Federacija, sloboda, borba, pobjeda, rad