16

srijeda

veljača

2022

Što radi kreten?





Mjere, mjera, mjerama, mjera.


To nisu mjere nego pretakanja ... zato je taj isti paketdžija u zadnje tri godine meni isisao 100 000 kuna (mjerama koje ne spominje)(a o onome što je uradio u zdravstvu, strahotno).

Društva koja vlast spašava završe u dubokoj podjeli na one koji kradu i one kojima kradu.
Oni koji kradu, iako su u državama od 1918. prevladavali, nemaju dostatno za sve kradljivce a tada stupa propaganda (ispiranje mozga), svakodnevno tulenje o bogtepitaopjkakvomstandardu, o mjerama koje luče rezultate.

Koga to drogira, neka mu bude.

Država gospodari državnim zemljištem (šumama), zaduživanjem i obmanama.
Vlast opstaje na urušavanju društva. (Urušavanje školstva, zdravstva, kulture, mirovinskog sustava, kupovne moći, ... živaca.)

Ono što oni rade nama, mi moramo raditi njima.

Ne možeš naći većeg kretena od njihova, da im daje život ...

Društvo, laku noć.





Oznake: mjere, pretakanja, kradljivci, urušavanje društva, kreten

17

subota

studeni

2018

Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena



Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena koji vjeruje kako su se branitelji borili za osnutak Republike Hrvatske, za demokraciju, pravnu državu u okvirima pozitivnih dosega zapadne civilizacije, za slobode koje su prikladne današnjem vremenu, za ekonomski napredak, za državu koja bi bila instrument u rukama naroda.

Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena koji vjeruje kako su se Hrvati zalagali za osnutak Republike Hrvatske, za demokraciju, pravnu državu u okvirima pozitivnih dosega zapadne civilizacije, za slobode koje su prikladne današnjem vremenu, za ekonomski napredak, za državu koja bi bila instrument u rukama naroda.

Nađite mi u Hrvatskoj jednog kretena koji vjeruje kako je preko 1000 godina hrvatske povijesti i državnog prava bezvrijedno, jer je uloženo u tu povijest i pravo višestruko vraćeno, a s postignutim možemo slobodno zanemariti i povijest i državno pravo.

Ako nađete jednog kretena koji to misli, pLenkoviću i pUpovcu je mjesto u koloni sjećanja u vUkovaru.
Ako takvog kretena nema onda je borba za hrvatsku povijest i hrvatsko državno pravo (suverenitet) izgubilo još jednu bitku koja će uzrokovati nestanak jednog naroda i gašenje jednog prava. Jer dozvoliti takvim šarlatanima pojavljivanje u vUkovaru je težak udarac hrvatskim težnjama i interesima.
Na svu sreću nikad države nismo ni imali, pa je nemoguće da bar netko ima imalo srama zbog olakog prepuštanja sudbine takvom mamlazu kao što je četnik-orjunaš-poli(fon)glot-kreten pLenković.

(Sve neimenovane osobe su stvarne. Sve imenovane osobe su izmišljene. Svaka slučajnost je namjerna, jer samo slučajno idiot može terorizirati jedan narod ...)

Oznake: Hrvatska, kreten, branitelji, Drava, demokracija, zapadna civilizacija, ekonomski napredak, Hrvatska povijest, hrvatsko državno pravo, tisućljeće

13

utorak

studeni

2018

hDz je doveo kretena ...



Jedan (iako ih je više) kreten je poništio tisućgodišnju borbu Hrvata u izgradnji i učvršćenju civilizacije. (Kako ne bi bilo zabune, postoji više civilizacija.)
Taj je kreten u ekspresnom postupku (zlouporabe) otvorio vrata neciviliziranim, nepismenim nakupinama. Nakupinama bez povijesti. I time izbrisao tisuću godina povijesti hrvatskog naroda.

Dostignuće vrijedno prokletstva.


Politička (partijska) grupacija koja je omogućila (svome laureatu) takav rušilački pohod - radi se o hdzenjarama - ostat će upamćena kao grobar hrvatskog naroda.

Povijest stvaranja, uništenja nacija i stvaranja nacija (pobjednika) je trajni proces čovječanstva.
Rat bez rata zahtijeva naciju sposobnih, a nacije jesu društvene formacije oformljene zbog preživljavanja.
Nacija u sociologiji prva zanemaruje krvno srodstvo i prihvaća nekrvne pripadnike kao ravnopravne članove društva.

Iznova formiranje nacija (potaknutim preseljenjima) rat je bez rata.

Novogovor drži migracije legalnim, obavezu postupanja s migrantima. Nitko nije objasnio kako novo međunarodno pravo objašnjava negiranje dosadašnjeg po kojem je stalno stanovništvo odrednica države, UN-ove pravne norme osporavaju poticanje iseljavanja stanovništva država, ...
Zbog tog treba instalirati kretena koji nema dovoljno neurona kako bi održavao ravnotežu dok hoda (i p*di).
A to može samo (kretenska) partija. hDz.


hDz je prestao postojati. Svojim su se postupcima svrstali u grobare hrvatskog interesnog udruživanja s ciljem opstanka.
Ako su država i nacija društvena nadogradnja koja olakšava opstanak, mi smo svoj opstanak povjerili kretenima (hDzu i pLenkoviću) kojima je zadaća onemogućiti naš opstanak. (To je prepoznalo stotine tisuća Hrvata koji su iselili u zemlje u kojima ne mogu politički osigurati svoj opstanak.)
Opstanak se uvijek izbori u krvi. Mi ćemo svoju krv za opstanak (ponovo) iznova tek proliti.




16

ponedjeljak

studeni

2015

Je li ovo osveta HDZ-a ...?!


Republika Srpska Hrvatska


Vjerojatnost da su sdp dobili 742653 glasova, ili Josipović preko 1 milijun, na izborima graniči sa fantazijom.
Znam da je prozivanje izbornih rezultata naknadna pamet (onaj kome je stalo do izbora morao je poduzeti sve potrebne radnje (osiguranja izbora)).

Ali, nakon srpske vlade koja je sakatila branitelje, uništavala sve Hrvatsko i bezdušno sudjeluje u širenju terorizma u EU (nepoštivanjem protokola o migrantima). Nakon premijera narkomana (koji se ustaje nadrogiran poslije 10 sati). Poslije svesrdnog rasipanja novaca koje uplaćujemo u EU fondove, a zablokirali su projekte kojim bi te novce povratili. Taj postupak plaćanja i dobivanja novaca nazad bitno je poremetio investicijske cikluse.
Preko 740 000 glasova takvoj stranci (partiji)?

Onaj tko krade izbore previše zahtijeva od birača. Neki od njih su dostatno školovani i mogu matematički dokazati da su izbori pokradeni.
A tko krade izbore, krade i novac. Tko krade novac laže. Tko laže ubija. A tko sve to radi preziva se Milanović!

Pretpostavimo da se birači i stranke slažu s rezultatima izbora. Tko će državu sa dugom većim od BDP-a potaknuti na gospodarsku aktivnost dostatnu za podupiranje državnog proračuna i vraćanje dugova? Vlada Republike Srpske Hrvatske?

Zašto onda kreten (titoist, proruski agent) krade izbore ...?
Hrvatska je punopravna članica NATO saveza i EU.

Je li ovo osveta HDZ-a HSP-ovcima, HSLS-ovcima, umirovljenicima, riječanima, međimurcima, sisčanima, zagrepčanima, splićanima, istranima, slavoncima ... jer su (ambivalentno, podvojeno) HDZ smatrali nenarodnom strankom. Sada nitko (unatoč tome što je HDZ u oporbi) ne ostvaruje svoje ciljeve. Začudo, HDZ ih ne uništava a njih nema nigdje.
Da, bez svehrvatskog pokreta cjelokupna Hrvatska propada. Četiri milijuna Hrvata ne mogu istovremeno sastaviti nogometnu i rukometnu reprezentaciju ... jedna mora izgubiti.
Teorija (upravljanja) upućuje na zablude, koje nas koštaju slobode.



Oznake: broj glasova, osiguranje izbora, nenarodna vlast, rasipništvo, rasprodaja, bdp, Vračanje dugova, Vlada Republike Srpske Hrvatske, kreten, krađa izbora, nato, EU fondovi, nenarodna stranka, Osveta, svehrvatski pokret, zablude