26

ponedjeljak

travanj

2021

Ustaška i komunistička revolucija




UHRO (Ustaša - Hrvatska revolucionarna organizacija) je organizacija koja je imala za cilj očuvanje samosvojnosti hrvatskog naroda, očuvanje hrvatskog državnog prava (suvereniteta), samostalnost Hrvatske i boljitak Hrvatske.

Revolucija je bila privremena. Prestanak revolucionarnog djelovanja je proglašeno nakon ostvarivanja nekih ciljeva za koje su se zalagali i držali revoluciju opravdanom u ostvarenju tih ciljeva. Prestanak negiranja hrvatske nacije (integralno jugoslavenstvo, troplemeni jugoslavenski narod). Prestanak potpunog negiranja hrvatskog državnog prava (to što su komunisti priznavanjem socijalističkog sabora i socijalističke republike Hrvatske svojim teorijama novog društva osporavali i državnost i naciju Hrvatima prouzročilo je otpor prema komunističkoj ideji, a ne nastavak ustaške revolucije).

Komunistička revolucija je nametana od Komunističke partije Jugoslavije (KPJ), koja je slijedila naputke Komunističke Internacionale (Kominterne). Zadaća revolucije je bila ukinuti klasne razlike u Svijetu i uvesti komunizam.
Kako je komunistička ideja otprije kritizirana kao utopijska, komunistički prvaci (Marx, Engels, Lenjin i ja) su zamislili kako revoluciju moraju provoditi profesionalni revolucionari (koji, odreda, nisu bili komunisti).
Dakle, sam početak komunističke revolucije iznjedrio je kadrove koji su bili poprilično udaljeni od cilja. Protekom vremena i trajanja revolucije ta se distanca povećavala. Današnja komunistička svita je udaljenija od cilja nego oni koji su začinjali revolucijom ostvariti komunizam.

Za razliku od ustaške revolucije, koja je trajala ograničeno i po prestanku trajanja prestali su postojati ustaše, komunistička revolucija nije postigla niti jedan svoj cilj , traje stalno (permanentno).
Ali to ne znači kako postoje komunisti, već profesionalni revolucionari koje komunizam ne zanima.

Ona država koja dozvoli takvoj hordi postojati mora prolaziti kroz pakao.

Promotrite miLanovića i pLenjkovića, izgledaju li vam oni kao osobe koje znaju što rade?

Ja sam Lenin, ma što vi dodavali na moje čelo




Oznake: UHRO, KPJ, revolucija, trajanje revolucije, nacija, državno pravo, profesionalni revolucionari

03

utorak

svibanj

2016

Saborska na/zasjedanja



Komunistička partija (Jugoslavije, KPJ) je sve (svoje) važne sjednice održavala noću ...
Zasjedanje (AVNOJ-a) u Jajcu su održali u polovičnom sastavu (zapisnikom su krivotvorili broj zastupnika), u noći ...

Komunistička (orjunaška) praksa sastančenja i ispiranja mozga (zastrašivanja svojom glupošću, stravične su njihove teorije društvenog razvoja i ustrajnost na zagovaranju istih) nastoji se protegnuti na Hrvatski državni sabor.
Prijedlozi vrednovanja rada (prisustvom na sjednicama Sabora) saborskih zastupnika samo je pokušaj nametanja uskrate prava saborskih zastupnika.

Bando orjunaška, u Saboru vas nitko nije dužan slušati (satima)(koliko se nadate razvlačiti saborska zasjedanja).
Kada saborski zastupnici napuste sabornicu, nedvosmisleno šalju poruku onima koji sudjeluju raspravama u radu Sabora što misle o njihovim izlaganjima. Ne uskraćujte im to, to je njihovo neotuđivo pravo.

(Komunističko - orjunašku bandu nije nitko dužan trpjeti, ponajmanje dopustiti prisilu saborskom plaćom na taj čin. Popustite li im, Sabor će se održavati noću ...)
Komuniste, orjunaše, posrbice treba najuriti iz Sabora (jer su preglupi).

Oznake: KPJ, komunistička praksa, ispiranje mozga, zastrašivanje, prijedlozi vrednovanja rada, nedvosmislena poruka, prava zastupnika, preglupi