01

srijeda

prosinac

2021

hd-sl-z laže˛



Državni proračun RH za 2022.g. je lažnim stavkama povećan kako bi proračunski manjak (deficit) iskazan u postotku bio manji.

Stavke u kojima će se manje trošiti nego je proračunom predviđeno su zdravstvo, školstvo, policija, vojska, znanost, sport, ...
Taj nedostatak proračunskih novaca mnogi će doživjeti kao smanjenje usluga, standarda i mogućnosti poslovnog uspjeha ...
Podjednako je nerealno predviđena prihodovna strana, što znači da je proračunski manjak izrazito velik (uzrok za uzbunu i urgentne mjere smjene vlast ).

Sve upućuje na međunarodnu zavjeru uvlačenja RH u euro-zonu po njihovim nakanama (ropstvo), a ne "ozdravljenje" ruskosrpsko-jugoslavenskosocijalističke tumorozne privrede koja je prizvodila ropstvo i siromaštvo.

Hrvatska je na koljenima jer ste vi nepismeni, podmitljivi, pokvareni i bezvrijedni, pa će ekonomske pogodnosti RH koristiti tReći Raich (njemačka na čelu Europske unije).
Podjednako ste prestali brinuti za hrvatsku monetu - kunu. Za eure ćete "pišati krv", jer roboti nisu jugoslaveni, samoupravljači niti komunisti - rade za one koji ih napajaju softwareom i strujom.

Oznake: državni proračun, proračunski deficit, korupcija, euro-zona, međunarodna zavjera, ruskosrpska tumorozna privreda, jugoslavenskokomunistička tumorozna privreda, Ropstvo

16

srijeda

prosinac

2020

J*bete me




Hrvatska je u fokusu korupcijsko-antikorupcijske kampanje.
Vlast k`o vlast, korupciju koristi kao instrument zadržavanja vlasti.
Oporba k`o oporba, korupciju koristi kao instrument osvajanja vlasti.

Kako vlast koristi korupciju kao instrument zadržavanja vlasti?
Svi koji sudjeluju u korupcijskim aktivnostima (i oni koji uzimaju i oni koji daju novac) po osobnom viđenju profitiraju.
Tko je onda gubitnik (pa se korupcija proglašava štetnom)? Gubitnici su oni koji ne sudjeluju (aktivno, u raspodjeli moći, usluga i dobara).
(U tom krugu, vlast novači nove pobornike sustava koji doživljavamo kao njihovu vlast, kojoj se interesno približavamo (pokušavamo je napraviti svojom vlašću).)
Iako svi griješe i takvu vlast nazivaju korumpiranom (te bi takvu mogao svatko iskoristiti korupcijskim mehanizmom), vlast (čast svakome, vlast nikome) porezne i druge novce otuđuje (od prave svrhe) u zatvorenom krugu (ekonomsko-novačanog elitizma) koristeći vlast za pravno i represivno očuvanje (višestrano) povlaštene pozicije. (Zamršen mehanizam sprege vlasti (sva tri stupa vlasti) i ekonomije (pa i ekonomije emocija).)

U svijetu preživljavanja (a svaki dan je svakom članu društva dan preživljavanja) izmicanje spoznaje o načinu preživljavanja je "nož u leđa". Oni koji nemaju dostatna sredstva za takozvanu korupciju, nemaju sredstava ni za preživljavanje bez korupcije ... Još manje imaju sredstava za preživljavanje u uvjetima kad ne postoji korupcija, ali se stalnim medijskim istupanjem stvara percepcija o korumpiranoj državi. U takvoj državi imali volje i sredstava ili bili bez njih, nećete ostvariti svoje potrebe (neophodne za preživljavanje). Vlast uzgaja "podobne", otpisani stvaraju uvjete za pomor "podobnih".
Tako je stradala i komunistička kasta iz bivše (socijalističke) jUgoslavije (partizani, komunisti, jUgoslaveni, samoupravljači, nesvrstani, ...). Prije njih monarhistička svita (orjunaši, solunaši, ...).

Oporba pojavu apsolutizma, totalitarizma, diktature (koja može biti raznih oblika) karakterizira kao korupcijsku vlast.
Ekonomske znanosti tvrde kako je korupcija posljedica krivo uspostavljenih cijena (koje su svojstvene socijalističkim uređenjima). Razlika između tržišne cijene i proklamirane cijene se nadoknađuje koruptivnim putem (u slučaju kad je tržišna cijena veća od proklamirane)(ako je proklamirana cijena veća od tržišne pojavljuje se paralelno tržište koje nazivamo "šverc", jer kupci nisu voljni plaćati prekomjernu cijenu ...).

Stalna percepcija o korumpiranom društvu (iako se radi o političkom obliku porobljavanja naroda) ukazuje na prekomjerno učešće državnog monopola (školstvo, zdravstvo, mirovinski sustav) koje je posljedica izgradnje socijalizma drugim putem.
Hrvatska je uređena (ironija, uređenost ima i drugo značenje) na socijalističkim osnovama i kao takva je nesposobna nositi se sa svakodnevnim nedaćama.
Kako ne postoji oporba koja bi na smislen način ponudila prekid sa socijalističkim navadama, i ponudila tranziciju iz socijalizma u pravednije društvo, društvo većeg imetka, naj jednostavnije je hibridnu srpsko-četničku-jugoslavensko-komunističku vlast nazivati korumpiranom.

Ali time nećemo izići iz svakodnevne bezuspješne borbe za preživljavanjem. Bez nasilnog sloma bezobzirne vlasti narod nema budućnost (koja nije ropska). Građanski rat, usmjeren na manjinsku okupatorsku svitu (koja drži službe, policiju i dio vojske), brutalan i krvav, kratkotrajan, učinkovit. Uspostava modernog društva u kojem korupcija nema plodno tlo (tržišna privreda, reducirane državne službe). Hrvatska bez socijalizma (znači državu slobodnih ljudi). Hrvatska dostojna življenja.

Ali očekivati takvo što je iluzorno (neostvarivo, do u posebnim prilikama).
Možda referendumom ili izborima prisilite vlast da vam život bude bolji ...

Rene Magritte


Oznake: korupcija, antikorupcija, vlast, štetnost korupcije, novačenje, Apsolutizam, totalitarizam, diktatura, podobnost, oporba, građanski rat, bezobzirna vlast, ropska budućnost, preživljavanje

05

utorak

studeni

2019

Protiv korupcije se bori zatiranjem socijalizma bilo kojeg tipa



Protiv socijalizma (i protiv budala)


Korupcija je posljedica (loše postavljenog društva), a ne uzrok (iako potpomaže potonuće društva).

U formiranju cijena, po zakonu ponude i potražnje, preniska cijena izaziva korekciju te cijene koja se odvija koruptivnim putem.

Tko i kojem segmentu određuje niske cijene koje izazivaju korupciju?
Samo država u djelatnostima kojim se još uvijek ekonomski bavi: sudstvo, zdravstvo, školstvo, znanost, kultura, sport, ...

Na primjer, mirovinski sustav u koji je obavezno uplaćivati po socijalističkim načelima (solidarna štednja) državni službenici promjenama zakona i rješenjima koruptivno raspoređuju mirovinsku novčanu masu, a nesocijalistički tip mirovinskog je životna štednja pri kojoj mirovinski osiguranik izdvaja na svoj račun s kojeg nitko ne može dobivati osim osiguranika kad ostvari uvjete za mirovinu.

U zdravstvu je socijalistički princip zajedničkog osiguravanja, pri kojem u vrlo osjetljivoj domeni (života i zdravlja) ne postoji pravedni oblik usluživanja osiguranika (što upućuje na važnost uplaćivanja u taj fond, ali ne i adekvatnog korištenja).

Sposobnost ljudi razlučiti obmane od istinskih vrijednosti obaveza je njih samih. Ako ih pri tom neko vara, vara ih jer su nedovoljno usredotočeni na vlastite životne probleme.

Korupcija će nestati ukidanjem socijalističkih principa, a potpisnici deklaracije o borbi protiv korupcije su kvazi socijalisti (nameću korupciju socijalstičkim principima, koriste korupciju za vlastitu dobit).

Dolje svi! Živio drug Ante!
Doktore na vrbe! Svima mirovina, a samo nekima dobra primanja!
Svi u Indiju (berba papra)!

Oznake: korupcija, socijalizam, niske cijene, korekcija cijena koruptivnim putem, obmane

28

srijeda

kolovoz

2019

Ustaška revolucija - smiju li se koristiti pojmovi ustaše, revolucija ?



Iskazani ustaša


Od svih revolucija, ustaška je najčudnija.
Genocidni i fašistički smradovi uspjeli su proizvesti ukupni prirast srpskog stanovništva iza svoje vladavine, financirati četnike na području NDH, zagovarati seljačku Hrvatsku iako je imperijalizam bitna odrednica fašizma, ...
Bilo ih je oko(lo) šesto, a nejači i življa su pobili nesrazmjerno svojim mogućnostima (oko 700 000 u Jasenovcu, još 50 na pristupnim putevima Jasenovcu, po Velebitu (Jadovno) od 15 000 do 30 000 (ovisno o potrebi naratora), ...
Nisu smislili Otto motor, ni diesel motor, nisu smislili radio, nisu smislili pencilin, ali su "smislili" Za dom spremni (iako je pozdrav domobranski, a pojmovno je korišten u hrvatskom i mađarskom (Honved) domobranskom korpusu). Začuđujuće (iako povjesničar B. Krizman u svojim radovima navodi kako su ga ustaše preuzele kako bi se dopale narodu).
Pučke ustaše koje su u vrijeme Prvog svjetskog rata ratovale po Srbiji nitko (pa ni Srbi)(ili ih zbirno poistovjećuju zbog nesposobnosti razlikovanja, pa sve Hrvate smatraju ustašama (njihova tipa)) ne spominje, iako su više ratne štete uradili od pavelićevih ustaša.

Priča svjedok(a). Sve ustaše u Drugom svjetskom ratu raspoređeni širom NDH (teritorij pod jednom državnom upravom do kraja Prvog svjetskog rata), podrijetlom iz krajeva u koje su morali ići preko Knina morali su skidati ustašku uniformu i kao civili prelaziti kninsko područje. Svjedok, ustaški bojovnik koji je bio u vlaku koji je zaustavljen u Kosovo polju kod Knina, a zaustavili su ga četnici jer su imali informaciju da se u vlaku nalazi uniformirani ustaša, prisustvovao je brutalnom ponašanju prema tom hrvatskom vojniku kojem su puškama polomili ruke kojim se držao za vagon prilikom izvlačenja iz vlaka.
Četnici. Kosovo polje kod Knina.

Spomenuti B. Krizman navodi kako je pri istraživanju talijanskih arhiva našao dokumente koji navode upletenost talijanskih vojnih osoba u organizaciju krvoprolića u Srbu i okolici.

Laži o ustaškom pokretu (obzirom na konspirativnost te organizacije i kratkotrajnost tog pokreta) besmisleno su odraz nečeg što ne odgovara antifašističkom konceptu, više odgovara bestidnom sramoćenju srpsko-ruske orjunaško-korumpirane volje za vlašću, volje za pljačkom, ubojstvima i progonom hrvatskog stanovništva, srbiziranja svega što se srbizirati dade (Vlasi, Hrvati).

Najezda desničarsko-proustaških ispada, umjesto osvajanja vlasti i uređenja vlastite države, smišljeno organiziranih u glavama orjunaško-srbiziranih glava dokaz je nelogičnostima kojima nas zasipaju pljačkaši.

Nelogično je u državama nastalim iza rata, raseljavanju stanovništva i otklonu od sovjetsko-ruskog vojnog i gospodarskog utjecaja davati Srbima u Hrvatskoj ono što (neorganizirani ) Hrvati ne traže. Slobodu i političku vlast.
Iza tog manevra stoji samo korupcijski skandal (nikakva velikosrpska, četnička ekspanzija). Politički uzurpatori, namećući partijsku državu u kojoj glas partijske spodobe vrijedi više od prolivene krvi za Dom, nesposobni i jadni (u smislu tržišnog nadmetanja za novce) unovčuju nezainteresiranost Hrvata za vlastitu slobodu i boljitak.
Plenković (und Gesellschaft), poučeni primjerom Sanadera, prodaju političke probitke (a ne firme) (Srbima koji ih ne koriste) jer je teže ući u trag toj trgovini. Vjerojatno srpska vlast dobiva novce iz hrvatskog proračuna u ime mita (politička nestabilnost na granici i špijuniranje Rusa). Sve nelogično i bespotrebno.
Amerikanci nadgledaju protoke novaca, a ako nema roba onda su usluge u pitanju.
Plenković je na popisu smutljivaca. Tko ga je doveo? (Sanaderov slučaj je ništavan u odnosu što čeka pLenkovića!)

Propovijedaju ustašku revoluciju, koje (ni)je lako opovrći/dokazati!




Oznake: ustaška revolucija, ndh, četnici, srbi, vlasi, seljačka država, Fašizam, Otto-motor, za dom spremni, domobrani, logika, konspitarativnost, politički uzurpatori, partijska država, korupcija, prolivena krv za Dom, partijski glas, sanader, Plenković

09

četvrtak

veljača

2017

Zašto ???? (i kako Vrapče)



Zašto hrvatska kultura ovisi o proračunskim novcima (jer su orjunaško-komunistički prosrpsko-proruski smradovi koji indoktrinaciju nazivaju slobodom kulturnog djelovanja nesposbni tržišno djelovati)?

Teorija (jedna od teorija) porezne politike kaže kako su porezni novci izloženi složenim mehanizmima zlouporabe (smišljanja načina kako ih nekorisno potrošiti). U Hrvatskoj je (i prostim okom vidljiivo) na djelu preveliko porezno opterećenje (porezno preopterećenje) koje uzrokuje zlouporabu poreznih novaca ( uz bespotrebno financiranje svega i svačega, uključujući korupciju).

Zašto Hrvatska ustrajava na "besplatnom" školstvu, "besplatnom" zdravstvu?
Jer se prikupljanjem novaca za "besplatno" stvara novčana masa poreznog novca (u tim iznosima izrazito podložan krivoj namjeni i korupciji) koja premašuje polovicu državnog proračuna.


Zašto hrvatski političari (dužnosnici vlade i parlamentarci) ustrajno javno iskazuju svoje političke stavove, a ne iznose stajališta onih koje bi morali zastupati? Zašto promiču praksu stranačkog odlučivanja (iako je vladavina naroda)?
Po kvaliteti javnog priopćavanja (uključujući saborske rasprave) razvidno je kako je riječ o priglupim osobama koje nikoga ne zastupaju, javno ne brane društvene standarde, ne promiču interese društvenih skupina. Riječ je muljatorima koji lažu sami sebe.

(Ne vjerujem kako je u Saboru ili Vladi itko obrazovan kako bi upravljao društvom na pluralnim osnovama (usklađivanja interesa) stručno usmjereni u svim segmentima ljudskog djelovanja.
Evo npr. Plenković ... polupravničić kojeg cio život promoviraju kako pametnog ... sposban je sedam sati trackati o ničemu ... snimati se kad se dijele ("besplatni", tuđi) novci ...)

Zašto hrvatski političari podjelu poreznih novaca koje je Vlada uputila u fondove EU, uz odobrenje komisije EU i Vlade RH (bezrazložno, podložno prenamjeni i korupcijii (ovog puta i političkoj korupciji)) promoviraju kao sufinaciranje iz EU fondova?
Mi smo uplatili te novce u ime poreza (ili su nam pokrali te novce), prikazali ih kao novce iz fondova i politički odlučili dodijeliti određenim skupinama (fasade Rijeka, bolnice (gradovi a ne općine koje su izložene iseljavanju), ...




Oznake: hrvatska kultura, porez, teorija, zlouporaba, korupcija, porezno preopterećenje, besplatno školstvo, besplatno zdravstvo, novčana masa, nametanje osobni politički mišljenja, muljatori, EU fondovi i pravo podrijetlo tih novaca

13

četvrtak

listopad

2016

MOST (bolesnoga iživljavanja)


Krvavo iživljavanje nad nepostojećom priznatom državom


Otuđivanje političke moći, boljka svih političkih sustava, mlade države (željne stabilnog prosperiteta) krvavo razara (u zametku).

Nakupina MOST (promakla zdravom (biračkom) razumu), kroz komunjarsko-orjunašku pukotinu socijalnosti društva (u nakani stvoriti socijalističko, a ne socijalno društvo) smanjivanja prihoda državnih dužnosnika, nastavlja orgije nad nestvorenom (samo proglašenom) (neovisnom) državom.

Nametanje svevolje (samovolje) kroz institut neovisnog saborskoga mandata, bez (kvalitetne ili bilo kakve) javne rasprave ustrajavaju na daljnjem smanjenju novčanih primanja dužnosnika lokalne uprave. U (ekstra)žurnoj (pred)saborskoj proceduri. Saboru bez Sabora, državi bez Vlade, Vladi bez države.

Umno peremećene nakupine. Otvaraju vrata još jadnijim od sebe. Krvavo se iživljavajući nad državom koja ne postoji. (Smanjenjem primanja.)
Samo društveno nasilje može zaustaviti samovolju (samoproglašenih) samozvanaca.

Stvarati jednakost (rušeći jedini zakon svih društvenih sustava, u državi koja se nije usaglasila o vlastitom putu, zakon ponude i potražnje) je iritantno nepodnošljivo. Stvaranje uvjeta većoj koruptivnosti ne pomaže društvu ... (onaj tko donosi takve zakone, posebno u izvanrednoj proceduru, kad-tad će odgovarati za zločin koji čini!).
Bez obzira na vlastite percepcije o političkoj moći. Tko zanemari stvarnost i osloni se na društvene dogovore (o uređenosti države) poigrava se s mogućim nasilnim obračunom (budaletina koja se naziva psihijatrom to ne može znati, previše je glup da bi bio razuman). Svaka bolest boli (a samo neke bole one oko bolesnika).
Hrvatska je napustila višenacionalnu zajednicu (jugoslaviju), socijalistički koncept (pretjerane jednakosti) ... one koji se vraćaju istim modelima treba društveno prokazati.
Socijalističke kleptomane, bolesne narcisoide treba dezintegrirati. Jer svi obrazovani znaju da po zakonu ponude i potražnje potcjenjivanje prouzročuje povećanje korupcije.


Oznake: otuđenje političke moći, mlada država, nakupina MOST, socijalnost, socijalizam, zakon ponude i potražnje, korupcija, žurna saborska procedura, Javna rasprava, svrha zakonodavstva, društvena bezobzirnost

25

srijeda

svibanj

2016

Zdravstveno (i mirovinsko)



Hitna (nadoplata)

Do sada su doktori na hitnom izvršili pregled, donijeli odluku i nisu pružali pacijentu mogućnost daljnje pretrage uz plaćanje ... nitko ne gubi, oni što dođu s novcima dobivaju (novu mogućnost).
Normalno, partija to nije tako pojasnila (i pojedinci imaju problema)(s razmišljanjem)(partije).

Dopunsko (poskupljenje)

Poskupljenje dopunskog zdravstvenog poskupljenja proističe iz nastalih gubitaka u zdravstvenom sustavu. Te gubitke stvaraju pacijenti, zdravstveni radnici, političari. Zdravstveni radnici kradu (tko krade), i dok ih sudski ne eliminirate ti će gubici biti prisutni. Političari namještaju podobne kadrove na upravljačka mjesta (koji kradu ili/i toleriraju krađe), zapošljavaju po stranačkom ključu (prekobrojne, a ne potrebne radnike).
Kako se pacijenti (platiše tog sustava) nikad nisu bunili protiv kriminala i političke podobnosti, red je da nadoknade nastale troškove.

Porast participacije pri korištenju zdravstvenih usluga

Svojedobno je participacija (pri korištenju zdravstvenih usluga) uvedena jer je u predpristupnim pregovorima s EU zakonom smanjeno obavezno zdravstveno osiguranje. Nitko nije primjetio kako je participacija proizvela pravedniju raspodjelu tereta liječenja. Ujedno je pridonijela (nedostatno) osiguranicima veću kontrolu fonda u koji uplaćuju. Povećanje participacije smanjuje gubitke zdravstva i povećava senzibilnost korisnika zdravstvenih usluga za kontrolu rada i troška tog fonda ...

Zdravstveno (osiguranje)

Zdravstveno osiguranje ne smije biti obavezno. Centralizacija sredstava povećava kriminal (kojim zdravstvo obiluje), koruptivnost, pogodovanje i nepravičnost. Vodite računa o svome zdravlju (svojim novcima). (Ne zanima me socijalizam, jugoslavenština i primitivna zajednica (kolektivno upravljanje).)


Mirovinski (fond)

Kad sam bio dijete, u socijalizmu (iako nisam dijete socijalizma), tvrdili su kako bih morao kad odrastem uplaćivati mirovinsko tadašnjim radnicima (jer oni uplaćuju ondašnjim umirovljenicima). Solidarna štednja. Ja sam bio skeptičan. Bio sam za životnu štednju. Kada uplatim nekome novce (a on ih potroši), tko garantira da će meni (kad ostarim) itko uplatiti? (Ostario sam, a nitko mi ne uplaćuje ... dijele stanove sirijcima (koji neće raditi, ponajmanje za mene ... ja sam svoje rekao!))

U socijalizmu su sve stavke poskupljivale, konstantno, samo su ih inflacijom raspodjeljivali na sve (koji su imali novaca)(a oni koji nisu imali novaca ionako su čekali preglede mjesecima ...). Sada (umjesto inflacije) doplaćujemo trošak.

slika je rječita ...


Oznake: nadoplata na odjelu hitne pomoći, prvi pregled besplatan, drugi pregled uz nadoplatu, dopunsko zdravstveno osiguranje, trošak zdravstvene usluge, participacija, pravednija raspodjela troškova, povećana kontrola sustava, zdravstveno osiguranje, centralizacija sredstava, kriminal, korupcija, pogodovanje, nepravičnost, solidarna štednja, životna štednja, mirovinski sustav, sirijci, poskupljivanje, inflacija, rječita slika

11

nedjelja

listopad

2015

Nogomet (glavom)


U raljama ruske vojne ambicije
Ili Platini u raljama korupcije


Sustavnost napada (produciranih iz ruskog centra specijalnog rata) na hrvatske vrijednosti (pa i na identitet) očituje se na ustrajnim napadom na hrvatski (profesionalni) nogomet.
Ugovorena (orkestrirana) saplitanja (Josipovića i Platinija, što Platinija prokazuje kao teško korumpiranog ...) naočigled (neutralne, hrvatske javnosti) doveli su do apsurda. Nogometna utakmica se igra na kišovitom i praznom maksimirskom stadionu.

Našim novcima promoviraju zločinačku narav hrvatske nacije ... (Platini je prekoračio prag dosega jednog isluženog nogometaša ...).

Milanovićevo stalno promoviranje titove politike (ruske, kominternovske, agenturske) o građanskom ratu, braći srbima (južnoslavenstvu), djedu (na Sutjesci), zajedničkoj borbi protiv nacionalizma i fašizma,... ima zadaću legalizirati orjunašku a prokazati hrvatsku nacionalu politiku kao zločinačku. Slučajna država, slučajni odabir vlasti.

U svijetu (složenih geostrateških odnosa), isprepletenom ratnim i političkim krizama (umanjivanja uloge UN-a, koji nisu sankcionirali ulogu najveće antidržave svijeta Sovjetskog saveza/Rusije) i Hrvatsku je (premda je i u vrijeme Hladnog rata u sklopu Jugoslavije lažnom nesvrstanošću bila izvor trajne nesigurnosti i poticatelj međunarodnog terorizma) stavila u položaj kolateralne žrtve (blokovke podjele Svijeta).
Tito je kao kominternovski agent, ustoličen okupacijskom operacijom Crvene Armije, zločinački i protivno povelji UNa potpomagao rusko širenje (skrivanje nukleranog oružja po pustošima Libije, Iraka, Sirije, Kambodže, ...). Jugoslavija je aktivno sudjelovala u širenju nuklearne opasnosti i oružja za masovna uništenja (te i sama pokušala proizvesti atomsku bombu (koju nije teško napraviti)).
Međunarodno pravo (prihvaćeno u UNu) brani takvo ponašanje (koje podupire ondašnji Sovjetski savez, a danas ruska Federacija).
Stvaranje uvjeta za povratak rusko-srpskog vojno-političkog utjecaja u Hrvatskoj (preko izlišnog ponašanja orjunaških sinova (titoista)) propagandni je čin jedne potrošene politike (uništavanja jednog naroda njegovim sredstvima). Optužujući taj narod (danas niti ne znamo što tom narodu zamjeraju).
Brutalno nasilje, potpomognuto brutalnom verbalnom agresijom.

Milanović, Josipović i Platini su podjednako glupi (iako je jedan nogometaš, drugi boksač a treći pijanist (s najkraćim pijanističkim stažom)). Korumpirani. (I ne zanimaju ih posljedice ... postupak prema njima mora biti odgovarajući.)
Kada se kriminal služi politikom, politika je korumpirana. Kada se politika služi kriminalom, prestaje biti politika (i postaje kriminal). Titoisti su zločinci, kriminalci (jer se služe kriminalom u ostvarenju svojih nakaradnih ciljeva ...).
Svaki dan njihove vlasti je nakaradno promašen ...
Iran, Iraq, Srbija, Sjeverna Koreja, Libija, Sirija, ... sve odreda ruske perjanice kršenja povelje UNa.
(Sovjetski lider Brežnjev je otvoreno prijetio USA tvrdnjama kako je njihovo vrijeme prošlo ... spominjući ropotarnicu povijesti.)


Oznake: nogomet, Platini, Milanović, Josipović, UN, terorizam, korupcija, kriminal