20

ponedjeljak

lipanj

2016

O Tomislavu Karamarku (i hDZovim igrama)



Ja bih bio počasni i doživotno jedini predsjednik HDZa (imam tri semestra prava i semestar rada preko student servisa)


Članstvo stranke glasuje na izborima, prikuplja nestranačke glasove,
Ako je HDZ na prošlim izborima skupio dovoljan broj glasova za samostalno i stabilno upravljanje državom, izborno povjerenstvo je izvaralo i birače i HDZ. U tom slučaju Karamarko ne snosi odgovornost (za prijevremene izbore).

Ako su izborni rezultati istinski (a službeno je HDZ dobio oko 760 000 glasova), nedopustivo je držati stranku i rukovodstvo obaveznom pred prijetnjom srbo-ruske orjunaško-komunjarske titoističke opasnosti izlaziti na izbore bez osiguranih glasova dostatnih za premoćnu izbornu pobjedu. Svaki je član HDZa trebao osigurati od 5 do 10 glasova nečlanova.
Ali nisu uradili ništa (nego su se tiskali uz stožerne stražnjice nadajući se kako će narod poletjeti HDZu).

Nisu računali na narod, nisu računali na titoističke prevare.
Simptomatično je tko proziva Karamarka i tko traži ostavku (niti jedan nije pridobio niti jednog nestranačkog glasača jer su ulizice i idioti).
Gospodo, niste gospoda nego tati koji se za Hrvatsku ne borite (iako je ugrožena).
Karamarko je pričao o lustraciji, o zločinačkom sustavnom teroriziranju totalitarista (titoista), o pokolju na Bleiburgu, o strahotama socijalističke jugoslavije, o strahotama KOSa i UDBAe ... meni kao nečlanu niti jedan HDZovac nije prišao i uvjeravao me u pogubnost titoističkog, proruskog, prosrpskog, orjunaškog, antihrvatskog koncepta,
Nitko mi nije rekao kako Ustav (RH), kao i svi ustavi svijeta brane sustav koji su proklamirani u ustavu (samodržanje), kako istovremeno po Ustavu RH ne mogu ostati i jugoslaveni, prosrbi i nacionalni Hrvati.
Vama je sve bilo teško (osim trčkarati za osobom koja će vas pozicionirati).
Nije Karamarko izgubio vlast, vi je niste birali.

Vrijeme je za pranje Plenkovića, ovog onog, Šeksa, bilo koga.

Plenković nikad nije spašavao Hrvatsku (a Hrvatska u raljama titoista je uistinu teško ugrožena), ništa nije uradio po čemu bi ga zapazili. Primijetili smo ga po nesmotrenom karijerizmu (podržavanog od udbaških struktura, a kao takav ne može biti značajan kadar u HDZu). Nije ratovao prije rata (u socijalizmu), nije ratovao u Domovinskom ratu, Nije ratovao u obnovi i oporavku, nije ratovao u zaustavljanju povratka zločinačkih apsolutista/totalitarista titoista. Tko bi takvu protuhu koja se sama nudi htio za predsjednika (ili člana)?

Tko bi Vladimira Šeksa (komunjaru kojeg su komunjare u sftjotu "oderali", a on se osvetio preko HDZa tako što je glumeći demokraciju zadržao socijalistički ustav i parlamentarni apsolutizam, potakao promjenu Dana državnosti, nikad nije bio Hrvat (bez obzira na židovsko podrijetlo), nego je ostao komunjara ...)?

S takvim izbornim tijelom (ulizicama i prevarantima) nitko ne može dobiti parlamentarne izbore, pogotovo ne u zemlji u kojoj službe kradu iz tanjura (i očigledno, zastrašivanjem i izbornim prevarama namještaju izbore),
Protiv takvih se mogu boriti samo Hrvati (a ne titoistički talog koji se navikao čekati zaposlenje i stan ... dok je Tito po jamama bacao one koji su nešto zaradili).


HDZ Arena (koliko je tko osigurao biračkih glasova ...)


Oznake: HDZ, članstvo, parlamentarni izbori, prijevremeni izbori, ugroza Republike Hrvatske, opsanost, izborne porevare, izborni nemar, hrvatski tati, Plenković. Šeks