28

nedjelja

kolovoz

2016

Sudar Titana



Milanović je spomenuo majku. Plenkoviću. Plenković nije spomenuo i oca i majku. Milanoviću.

Plenković je oprostio. Milanoviću. Milanović se nije ispričao. Milanoviću. (Njemu je to normalno.)

Milanović je spočitnuo Plenkoviću Jadranku Kosor, HDZ (u 42. godini), domoljublje (a to ipak govori kako mu je spominjao majku (bez obzira na profesionalnost i ugled dotične)).

Milanović je zaboravio spomenuti kako je i on preko HDZ-a utrčao na državne jasle. I sudario se. S Plenkovićem.
Sudar Titana.(Tito je mitsko biće koje je ljude pretvaralo u lažive, neprepoznatljive nakaze, ili ih je bacalo u jame (pretvorene ili nepretvorene).)


Kao da sam prespavao stoljeće (tuge), agoniju jugoslavenstva, bratstva i jedinstva, samoupravnog socijalizma. I poltrone koje ustaše nisu zaplašili. Iznova započinje bal vampira (krvopija), koji se (nakon laganog obračuna s domoljubima) međusobno iscrpljuju (vlastitom ispraznošću). Dobro je ivan (spominjani) rimac rekao kako je milanović preokrenuo kampanju ...sad je ono što je jedino moguće postala stvarnost. Proročki je (ivan plemeniti (p)rimac) potvrdio svoju nadaranost (u promicanju društvene istine). Očito je obučen za tako teške teme ... partija i priroda, u uzajamnom sažimanju.

Normalno, sarkastičan sam ...

Cornelis van Haarlem: Pad Titana, 1588.


Oznake: Milanović, majka, Plenković, otac i majka, oprost, isprika, Sudar, titani, jame, stoljeće tuge, ivan rimac, društvene istine, sarkazam