17

ponedjeljak

svibanj

2021

Komadić analitike




Tko i kako popravlja Hrvatsku?


Hoćete analitički osvrt na protekle lokalne izbore?

Prvo, zaboravite televizijsko ispiranje mozga.

Podijelite Hrvatsku na političke skupine, na one koji upravljaju društvenim financijama.
Trenutno, nema novaca ali ima mnogo onih koji traže te (naše) novce.

U najgoroj je poziciji Zagreb. Pad privrede zbog sto stvari, potres, obnova, socijala.
Profesionalne (prevarantske) političke elite raspodjelu sredstava kontroliraju podjelom uloga u društvu.

Nije pojava aktivista Možemo (mogu oni Q) produkt aktivizma već perfidne igre tajnih službi koji obnovu Zagreba moraju izvesti u uvjetima kad će njihova korist biti najveća (čitaj: nevažan iznos trošak, s najmanje kontakta s građanstvom koje vape za bespovratnim sredstvima, ...).

Inače službe diskreditiraju pritiscima, ucjenama nepoželjne kandidate.
Tomašević je prošao sve pritiske. Jer takav (mamlaz) odgovara profesionalcima.
On će tražiti onih 20% obnove (i tako milijun Zagrepčana uvjeriti da su birali pravog), država će mi dati ako od ostala 3 milijuna uzmu četverestruko više (osiromašiti nas i otetim našim novcima prisiljavati na političku poslušnost), ili će odbiti Tomaševića u manevru u kojem će on biti ili pokvaren ili naivac, pa će građani Zagreba njega mrziti.
Time bi politička elita i dalje kontrolirala novce i političke procese. Bez smjena, revolucija, pobuna, referenduma, štrajkova, političkih aktivista, ...

Svojedobno je Sinčić odigrao sličnu ulogu (popravka Hrvatske), a sada je na rezervnom (dobro plaćenom) položaju u EU parlamentu (gdje je beznačajan).
Pristaju li borci za društvenu pravdu na takve marginalizacije?
Nije ni Tomašević nobelovac.

Tako je u svim sredinama (županijama, općinama, Gradovima,...).
Školski primjer umanjenja nezadovoljstva stanovništva, koje kad bi kanaliziralo svoje nezadovoljstvo iz temelja bi promijenilo političku scenu i političko ponašanje.

Kako ipak medijsko pumpanje "gotove stvari" u Zagrebu ne bi bilo točno, Tomaševića ne "pumpaju" novcima vanjske već unutarnje (vladajuće) strukture.

Bojkot roba i usluga (mijenjanje uloga)

Poziv na bojkot roba i usluga koje dolaze iz Zagreba temelji se na ulozi Zagreba. Ako je glavni grad, mora biti pokretač i nositelj svega dobrog u Hrvatskoj. Što, vidimo, nije slučaj.

Stoga pozivam sve radišne i poduzetne osobe, firme da se pripreme na zamjenu privrednih aktivnosti koje je do sada obavljao Zagreb. Bojkot Zagreba će potaknuti razvoj i napredak ostatka Hrvatske. I, u konačnici, dovesti do promjene statusa glavnog grada Hrvatske.
Predugo se pasivno odnosimo prema kolonizaciji Hrvatske koju provodi Zagreb uvoznim robama i političkim smicalicama.

Kad obavimo svoju domoljubnu dužnost (oslobađanja), Zagreb možemo prepustiti stihiji političkog aktivizma
(i onima koji su doveli Bandića, da dovode Tomasovića).

Za radišnu i vrijednu Hrvatsku, koja bi kao takva znala birati. Do sada ste uvijek birali krivo jer to životni standard pokazuju.



Oznake: ispiranje mozga, analitička podjela Hrvatske, Zagreb, novac, raspodjela, politička moć, unutarnji financijeri, profesionalni revolucionari, kanaliziranje nezadovoljstva, obnova, sinčić, glavni grad, bojkot roba i usluga, razvoj Hrvatske

03

utorak

svibanj

2016

Saborska na/zasjedanja



Komunistička partija (Jugoslavije, KPJ) je sve (svoje) važne sjednice održavala noću ...
Zasjedanje (AVNOJ-a) u Jajcu su održali u polovičnom sastavu (zapisnikom su krivotvorili broj zastupnika), u noći ...

Komunistička (orjunaška) praksa sastančenja i ispiranja mozga (zastrašivanja svojom glupošću, stravične su njihove teorije društvenog razvoja i ustrajnost na zagovaranju istih) nastoji se protegnuti na Hrvatski državni sabor.
Prijedlozi vrednovanja rada (prisustvom na sjednicama Sabora) saborskih zastupnika samo je pokušaj nametanja uskrate prava saborskih zastupnika.

Bando orjunaška, u Saboru vas nitko nije dužan slušati (satima)(koliko se nadate razvlačiti saborska zasjedanja).
Kada saborski zastupnici napuste sabornicu, nedvosmisleno šalju poruku onima koji sudjeluju raspravama u radu Sabora što misle o njihovim izlaganjima. Ne uskraćujte im to, to je njihovo neotuđivo pravo.

(Komunističko - orjunašku bandu nije nitko dužan trpjeti, ponajmanje dopustiti prisilu saborskom plaćom na taj čin. Popustite li im, Sabor će se održavati noću ...)
Komuniste, orjunaše, posrbice treba najuriti iz Sabora (jer su preglupi).

Oznake: KPJ, komunistička praksa, ispiranje mozga, zastrašivanje, prijedlozi vrednovanja rada, nedvosmislena poruka, prava zastupnika, preglupi