07

subota

siječanj

2017

Ovo mora biti godina HDZ-ove propasti (mada je isti propao davno prije)



U Hrvatskoj postoje političke snage koje imaju zadaću (oni niti ne znaju za tu zadaću, jer nisu politička grupacija već uhljebi politički (naturščici)) obuzdati volju i snagu naroda (iz kojeg proizlazi i kome pripada vlast).
U HDZ-u su pri osnivanju F. Tuđmana u stopu pratili (nadzirali) Manolić, Mesić, Šeks (i njihovi pratitelji ovi oni Gregurić, itd.).
Manolić je imao zadaću Tuđmana držati u strahu (od ideje samostalnosti). Tuđman je pred same izbore nuđao konfederaciju (sa Srbima, ali se volja naroda pokazala odlučnijim faktorom). Šeks je od početka kontrolirao unutarstranačku većinu pri izborima predsjednika stranke (Šeks, partizančina (partizanska familija), komunjara, i srbender), pa je tako omogućio Sanaderu i Kosorici (neprijateljsko) pruzimanje HDZ-a, omogućio je Plenkoviću (neprijateljsko) preuzimanje HDZ-a.
U kombinaciji s nametanjem preferencijalnog glasovanja i obrata pri sastavljanju Vlade u Hrvatskoj imamo orjunaško-prosrpsku, prorusko-priglupu vladajuću kliku koja uništava Hrvatsku (narod nije spsosban uništavati vlastitu državu, ali nametnuti izrodi to rade s posebnim zadovoljstvom).

Uz očigledne političke manevre ometanja demokracije i ustavnih prava (što je strogo kažnjivo po hrvatskim zakonima) imamo politiku koja se sa Srbima izjednačava. U srpskoj težnji srbizirati i proširiti teritorije (Vojvodine, sad već izgubljenog Kosova, Makedonije, Crne Gore, Sandžaka, BiH, dijela RH), s polupismenim i istočnjački orjentiranim Srbima, samo Hrvatska svojom voljom potpomaže srpski mit.
U eri kraljevine Karađorđevića, u eri socijalističkih satrapa, u eri poskomunističkih (titoističkih) vlada (Račana, i Milanovića) podjednak broj Hrvata iseljava (napušta vjekovima zaposjednut teritorij) za trajanja vlada koje obnaša HDZ-ov (šeksov) kadar (Kosor, Plenković).
Tko u HDZ-u (i što to točno) raščlanjuje i kontrolira rad (poremećene) stranke? Srpčad ste za dvije (uhljebničke) kune.

Politika stalnog vraćanja hrvatsko-srpskim odnosima (zašto se Srbi ne obraćaju Bugarima?), koji su izvor svih zabluda (prikrivanja masakra i genocida koje su većinom izveli slovenski komunisti nad hrvatskom vojskom i izbjeglim civilima; pripisano srpskoj osveti za pogrom srpskog življa), diverzantske akcije (preoblačenja komunista u ustaške odore i napada na srpska sela Banovine i Korduna; i to je poznato) po nalogu specijalnog rata koji je vodila komunistička partija, privilegiranja srpskog manjinskog stanovništva (većinom posrbljenih Vlaha; s namjerom pomoći Srbiji zaobilaženje priznanja Vlaha kao konstitutivnog naroda u samoj Srbiji), presedansko proglašavanje posrbljenog stanovništva konstitutivnim u BiH, Vojvodini, Hrvatskoj, ...

Zadaća nekolicine (priglupih mamlaza) HDZ-ovih zakulisnih glavešina je onesposobiti hrvatski narod (kojem je vrijeme kazniti HDZ i preuzeti vlastitu sudbinu u svoje ruke) u ostvarenju svojih ciljeva (umjesto jalovog služenja velikosrpsko-prorusko globalnim ciljevima (uništenja onih naroda koji nisu sami sposobni braniti svoje pravo na opstanak).
Ni Republika Srpska nije nikad priznata kao republika, samo je potpisan mirovni sporazum sa ciljevima zaustavljanja rata u BiH (koji su oni započeli). Kada će (uz svu pomoć Šeksa) UN priznati tvorevinu koja je započela (agresivni i osvajački) rat s ciljem uništenja priznate države?

Jahanje na valu fašizacije Hrvatske je kontraproduktivno, kao da bi politika i kadrovi u vlasti izgledali kako izgledaju da je Hrvatska u procesu fašizacije. Tajne službe održavaju prorusko prosrpsku (priglupu) klijentelu na vlasti (jer ništa dobrog nemaju namjeru napraviti). Treba to žurno posmjenjivati i najuriti. (Dalić, Marić, Stier, Jandroković, Šuica, Plenković ,... imate li većeg šljama?)


Jadan ti je onaj tko se nije opametio.


Oznake: Hrvatska, političke snage, zadaća, politički naturščici, HDZ-ovi krvnici, konfederacija, volja naroda, preferencijalno glasovanje, orjunaško-prosrpska klika, izjednačavanje, iseljavanje, genocid, masakr, zablude, diverzije, obuzdavanje naroda, opoziv, smjena