06

srijeda

lipanj

2018

200 000



Broj posjeta blog stranice GOTO U-blogiranje ( https://blog.dnevnik.hr/goto/ ) je dosegao 200 000.

(Brojač je u kontinuitetu izbrojio preko 200 000 posjeta, iako je prethodno isti web brojač resetiran nakon 35 000, pa opet nakon 50-ak tisuća, a jedno vrijeme brojač nije bio postavljen na stranicu bloga. Prava brojka posjeta je preko 300 000.)

Želim vam i dalje ugodnu političku nestvarnost, političko maltretiranje i neugodnu političku stvarnost (jer kad bi sve bilo normalno blog ne bi postojao ili bi se bavio impresijama (života)).


- Ukrali ste nam državu, vratite nam dostojanstvo

- Mamića su optužili da je sam odradio posao u vrijednosti preko 100 milijuna kuna, izdao lažne račune (i osudili) ... mogu li ja odraditi prekovremeno za upola manju sumu?

- hDz sastanči i uvježbava totalitarni partijski posluh (dok konjine kradu promjenama i nametanjima suludih zakona), ne slažemo se hDz-om oko novaca (i još ponečeg)

- sdp čeka svojih 5 minuta (četiri godine), kako bi raskupusio državu koju će hDz pljačkom spasiti

Da, vrijeme je obznaniti kako je tuđmanov HDZ i šakom i kapom plaćao (kukavelj) domoljublje a ne jugoslavenštinu, samo je to vrijeme prošlo (i ne može se vratiti).

Vrijeme je za narodnu vlast. A ne vlast nad narodom. (hDz-u je istekao rok trajanja, smrde kao trula jaja.)





Oznake: 200 000, broj posjeta, blog, Drava, krađa. mamić 100 milijuna, HDZ, SDP, kukavelj, plaćanje, vrijeme za narodnu vlast, vlast nad narodom