13

utorak

ožujak

2018

Ja ne sastavljam liste



Politička trgovina služi stvaranju nedemokratičnih, nestručnih, neodgovornih političkih struktura.
Plenković (polupismeni polupravnik, g*vnar i k*eten) lopovski razara ustavne i civilizacijske odredbe hrvatske države i hrvatske nacije.

Ukrao je stranku, ukrao je glasove, ukrao je saborsku manjinu koju predočava kao saborsku većinu, ukrao je Vladu, ukrao je pravo donositi odluke.

Prijeti sastavljanjem lista. (2/3 onih koje on stavi na liste neće vidjeti saborske klupe jer neće dobiti glasove.)

Ja ne sastavljam liste. Ja sam onaj koji zaokružuje liste.

2 000 000 birača zaokružuje liste i vrijede stotine milijarde kuna koje plenković želi ukrasti.


Vrijeme je za istinsku političku snagu, demokraciju, civilizaciju.
Vrijeme je za istinsku Hrvatsku.
Vrijeme je svojim glasom smijeniti lopovsku vlast.






Oznake: politička trgovina, ustavne odredbe, civilizacijske odredbe, ukrasti, zaokruživanje lista, 2 000 000 birača

12

ponedjeljak

veljača

2018

Generalni konzul (KPSS-a)




Imenovati šarlatana generalnim konzulom Republike Hrvatske u New Yorku sudjelovanje je u međunarodnom terorizmu stvaranjem kanala diplomatske pošte nestručne i neadekvatne osobe koja će svojim nakaradnim hedonizmom omogućiti transport droge, eksploziva, kemijskih i biokemijskih oružja, povjerljivih dokumenata pribavljenih špijunažom.

Krtvavi titoizam još jednom priprema zločinački plan.

Dopuštanje prorusko-prosrpske zločinačke djelatnosti i svrstavanje Hrvatske u polarizirane države teško uništava izglede hrvatskih građana priskrbiti državu rada i boljitka.

Ono što neće kontrolirati savezničke službe (diplomatsku poštu), dužni su kontrolirati hrvatske službe s većom pozornošću (kad već ne sudjeluju u razvrgavanju plenkovića i kamarile na vlasti koja se poigrava našom sudbinom).

2 000 000 biračkih glasova za budućnost hrvatskog naroda.




Oznake: šarlatan, hedonizam, dioplomatska pošta. zločinački plan, prruska-prosrpska djelatnost, polarizirano sruštvo, hrvatske službe, 2 000 000 birača

10

petak

studeni

2017

Ima li HDZ većinu, ili većina ima HDZ?



HDZ je politički od svehrvatskog pokreta postao strančica autoritarne diktature.
Bez političkog programa, strategije provođenja i političke budućnosti (stabilnosti) stožerni su instrument razaranja Hrvatske.

Nakon Tuđmanove ere, šeksijansko-udbaška kamarila nahrupila je na temelje hrvatstva (suverenitet, demokracija, vladavina naroda) i pretvorila HDZ u nestožernu, nedemekoratki, nedomoljubnu (nesuverenističku) - PARTIJU.
Udbo-klerikalni elementi (udbaško-jugoslavenski agenti ugnježđeni u institucije katoličke crkve na tlu Hrvata) su izgradili autokratsku vladavinu (puštajući sdp i jugoslavenske partije da u 4-godišnjim mandatima izmjene ustav koji će osigurati bezgraničnu vlast nekolicini).

Račanov sdp-hsls-hns je ukinuo dvodomnost (Županijski dom) uz potporu HDZ-a koji je obnašao većinu u Županijskom domu. Promijenili su Dan državnosti. Izmjenili Ustav o suglasju naroda i saborskih zastupnika. Protivno ustavu ograničili broj saborskih mjesta za dijasporu. (O ukidanju drugih obilježja i stupova demokracije i suvereniteta naknadno.)

Povijesno poraženi (zločinačko-izdajničko-krvoločni) sdp je imao ustavnu većinu, koju HDZ krivim koalicijama nikad poslije toga nije i neće ostvariti. HDZ je dopusti sdp-orjunašima devastaciju demokracije (kako bi obavljajući prljavi posao pripremili uvjete autokraciji koju bi provodio (već provodi) HDZ).

Politički manevar stvaranja uvjeta neograničene moći pojedinaca razlog su zbog kojeg treba politički (i drukčije) uništiti postuđmanovski (šeksijansko-udbaški) HDZ i stvoriti politički pokret koji će se obračunati s nedemokratskim snagama, zaostalim iza socijalističko-komunističkog i jugoslavenskih režima.

Hrvatska na političkoj osnovi svehrvatskog ujedinjenja, bez sdp-hdz kadrova, u težnji stvoriti vladu nacionalnog spasa, s 2 000 000 glasača i političkim programom spašavanja osnovnih vrijednosti hrvatskog društva mora referendumom, prijevremenim izborima ili demonstracijama svrgnuti HDZ-ovu nakaradnu manjinsku vladavinu, bez mogućnosti povratka sdp na vlast, s ciljem očuvanja demokracije i svih vrijednosti koja proizlaze iz demokracije.
U Hrvatskoj tek treba izgraditi demokraciju. I u tome ne smijemo oklijevati.

Hrvatska mora preuzeti svoju sudbinu u svoje ruke. Nenarodna vladavina mora prestati.

Hrvatska za sva vremena!

Todoriću, zatvori prozor ...


Oznake: svehrvatski politički pokret, autoritarna diktatura, šeksijansko-udbaška kamarila, udbo-klerikalci, dvodomnost, dan državnosti, suglasje naroda i zastupnika, predstavnici dijaspore, politički manevar, ustavna većina, vladavina manjine, Referendum, očuvanje demokracije, izgradnja demokracije, oklijevanje, 2 000 000 birača