03

nedjelja

rujan

2017

Hrvatsko političko ujedinjenje (bez HDZa)



Ako u HDZu nema nitko politički pismen (jer su svi u vrhu te stranke koruptivno i materijalno opterećeni), ako nitko nije sposoban primijetiti političku tendenciju stvaranja političkog okružja koje je pogodno ostvarenju srpsko-jugoslavensko četničko-orjunaških ciljeva (navodnih nužnih koalicija sa strankom M. Pupovca ili frakciji HNSa) onda je vrijeme proglašavanje HDZa nepoželjnom strankom i političkom opcijom.

Ne zaboravimo, HDZ je nastao kao pokret (apel političkih struktura na ujedinjavanje političkih Hrvata kako bi ostvarili svoje političke interese). Kako je na djelu okupacija i zlouporaba takvog pokreta ovladavanjem vrhom stranke i sustavno koaliranje s protivnicima hrvatskog suvereniteta, javno pozivam na stvaranje domoljubne koalicije bez HDZa i sličnih pro orjunaških stranaka.
Vrijeme je za političko objedinjavanje na platformi stvaranja bolje i bogatije, radišnije i pravednije Hrvatske. U kojoj nacionalne manjine neće rušiti temelje države, neće biti kamen spoticanja.

Instrumentalizacija HDZa u ratnom razdoblju stvorila je strukturu koja je u postuđmanovskom razdoblju otvorila vrata titoističkom konceptu stvaranja privida (potemkinova sela).
Čemu služi HDZ ako smo najnerazvijenija država u EU, u svijetu među nerazvijenijim?
Vrijeme je politički obrat. Stvaranje političkog pokreta.
Vrijeme je za potpuno demoliranje i demontiranje stranke koja je dobru volju naroda pretvorila u instrument protiv samog naroda.
Vrijeme je za političko kažnjavanje onih koji sustavno 17 godina vode stranku u smjeru u kojem ovisi o popustljivosti SDSSu, HNSu i sličnima.

Vrijeme je za stvaranje političkog bloka koji će na državnim izborima dobiti 2 000 000 glasova (čitaj: dvamilijunaglasova) i tako razotkriti sve prevare kojima smo na našu štetu izloženi desetljećima, stoljećima.

Jasnenovac ne može biti proglašen mjestom posebnog pijeteta jer u Jasenovacu živi (po popisu 2011.) 653 stanovnika, uglavnom Hrvata.

Proglašavanje Jasenovca mjestom pijeteta ne ukida zakon o ratnim zastavama postrojbi koje su sudjelovale u Domovinskom ratu, a sudjelovale su i u obrani i oslobađanju Jasenovca.

Jasenovac vapi za istinom, a ne pijetetom.

Za Hrvatsku bez političke korupcije.
Prinuđeni smo na stvaranje političkog pokreta, svehrvatskog nacionalnog i građanskog političkog ujedinjenja kako bi oslobodili Hrvatsku nacionalne netrpeljivosti i materijalnoga siromaštva u koje nas sustavno guraju HDZ, SDP, HNS, SDSS i slični.

Hrvatska mora oformiti politički pokret za spas države i nacije. Politički pokret koji će na parlamentarnim izborima osvojiti 2 000 000 glasova formirati Vladu nacionalnog spasa. Ali bez HDZa (sdpa, sdssa, hnsa, ...).

Nenarodnu vladavinu može okončati jedino objedinjen narod.
Hrvatsku tragediju koja traje 100 godina moguće je zaustaviti jedino političkom slogom koju treba ostvariti što prije.

Prosperitetna Hrvatska za sva vremena!


Oznake: politička pismenost, politički pokret, politički blok, sustavno političko popuštanje, oslobađanje