30

utorak

kolovoz

2016

Partijska zabluda



... s posljedicama


Izbor vlasti je ispit zrelosti nacije, naroda.
Predizborna kampanja (iznova) retorikom ukazuje na ozbiljnost aktera koji se promoviraju.

Jednom nesmotreno popuštanje milanovićevoj (nerealnoj) želji za moći i vlasti koštalo nas je zbrke, produbljenja krize, povećanja javnog i vanjskog duga, demografskoga sloma, uništenja nacionalnih vrijednosti, ugrožavanja života običnog stanovništva ...
Bahato, bezobrazno derište kojem se svidjelo jašiti na grbači javnih dobara ...


Ugrožavanje temelja (ekonomskih) države, nesposobnost ponuditi smislenu politiku i pribjegavanje (jeftinim, ali jako opasnim) smicalicama isključilo je milanovića iz utrke za premijersko mjesto.
SDP (u koaliciji s političkim trabantima) nema izglede pobijediti na predstojećim izborima. Mogu samo ukrasti.
Ono što su uradili 2011.g. i 2016.g. (nevjerojatno je u zemlji koja je ratom napustila socijalizam povratak socijalista parlamentarnim izborima) "lažirajući" izbore na prijevremenim izborima je nemoguće. Jer slijedi revolucija (razumnih).
Svima je bjelodano razvidno kako ta svita lijenih lažaca nije sposobna voditi državu (naročito ne u krizi, ponajmanje nakon krize u kojoj su preuzeli vlast i produbili krizu).
Nezakonita pomoć takvoj svojti je opasno poigravanje (vlastitim životom).

Vrijeme je revolucije, krvavog razračuna sa bjelodano krvnicima, kojima ništa nije sveto.
(Onaj tko računa na milanovića i mesića krivo računa, a to se mora nekome razbiti od glavu ...)



Oznake: izbor vlasti, ispit zrelosti nacije, ozbiljnost, promoviranje, želja za moći i vlasti, produbljenje krize, povećanje duga, demografski slom, bahatost, temelji države, politički trabanti, napuštanje socijalizma, revolucija