03

srijeda

kolovoz

2016

Vrijeme je za istinu o HDZ-u



Perković je (po Milanoviću) jedan od osnivača HDZ-a (uz druge udbine egzekutore).
Osnovali su HDZ i učlanili milanovićeva oca (Stipu) koji je učlanio sina Milana (i poslao ga u MVP, kako bi se materijalno osigurao).
Učlanili su i Jadranku Kosor (1995.), namjestili je u Ministarstvo branitelja i međugeneracijske solidarnosti (pa imenovali predsjednicom HDZ-a i premijerkom RH; presedan).
Učlanili su i komunistu Kujundžića (pa izbacili na margine hrvatske desnice (kako bi kontrolirali politički prostor)). Sad ga vraćaju kako bi HDZ dobio na brojnosti i ugledu ...
Učlanili su i Prgometa, pa izbacili (kako bi, podjednako, kontrolirali ove-one ...). Most,. SDP, HRID, pa opet HDZ kako bi unio novi zaokret u politiku HDZ-a ...
Učlanili su i Plenkovića (2011.) kako bi smjenom Karamarka privoljeli MOST (koji sad tvrdi kako im ni Plenković ne odgovara). Izgubio se smisao smjene Karamarka, nastavlja se kao da je (nedavna) prošlost prošla ..
Gdje je Plenković bio prije učlanjenja u HDZ? (Odgovor: HSLS do 2008.).

Uzput, dok ne postoji (ideološka) vlada (ne treba plaćati političke poslušnike) javni dug se smanjuje u milijardama kuna (na mjesečnoj razini).
HDZ je preuzeo KPJ/KPH/SKH/SKH-SDP/SDP model (zabranjen poveljom UNa) kupovine vlasti (državnim, zajedničkim) novcima.

(Postoji i onaj drugi, pa i treći HDZ). Drugi HDZ je (prijeratni i poratni, hrvatski) pokret.
Treći, opet, kao i prvi pokvareni, ali orjunaše mijenjaju hrvatine sa rukom na srcu ... i zajedničkoj blagajni.


Ustrajavanje (nevidljive vrhuške) na kontroli političkog prostora stalnim recikliranjem (odurnih) kadrova, umjesto takmičenja idejama i učinkovitošću, ukazuje na sumorni (ubilački. zločinački) stroj koji je Hrvatsku zdrobio (u 25 godina postojanja). Sve poduzimaju kako ne bi postojala izborna praksa odgovaranja za učinjeno/neučinjeno, kako se hrvatske stranke ne bi takmičile izbornim programima.
Zagađuju prostor osobama (koje nisu dostojne tolike pozornosti, još manje moći).

Vrijeme je za smjenu onih koji se drže nezamjenjivim (crne eminencije hrvatske bijede).


Oznake: Perković, Milanović, Osnivači HDZa, Kosor, Kujundžić, Prgomet, Plenković, nevidljiva vrhuška, crne eminencije hrvatske bijede