25

subota

srpanj

2015

Dan(i) specijalnog rata

Za požar su neophodna 3 čimbenika: kisik, zapaljiva smjesa/materija i otvoreni plamen.
U turističkoj zemlji ostavljati nepregledna prostranstva zapaljive smjese/materijala krajnje je neodgovoran čin prema djelatnosti koja nam smanjuje devizni i trgovački deficit, zapošljava značajan dio kadrova, pridonosi povećanju BDP-a i potiče razvoj drugih privrednih grana (turizma nema bez poljoprivrede, a poljoprivrede bez strojarske industrije ...). (Priče o poremećenim piromanima već više od 40 godina, od doba kad turizam predstavlja značajniju stavku u BDP-u i deviznom poslovanju (čitaj: od Titove smrti), su pokriće za provedbu specijalnog rat protiv Hrvatske (privrede/samostalnosti).)

U Hrvatskoj. Požare potpaljuju (poremećeni) piromani, ali ih (pripremom gorive smjese/materijala) navode pripadnici orjunaško-udbaških tajnih službi koje provode specijalni rat protiv Hrvatske. (Točka u navedenoj rečenici ne razdvaja misli, već naglašava misli.)

Inoslav Hešker (taj slavni udbin suradnik) proziva KGK za vanjsko političko opredjeljenje za koje (poluidiotski) priželjkuje i na unutar političkom planu. Priželjkuje predsjednicu koja će se javno ograditi i poduzeti mjere protiv ustaških nakana. I to od predsjednice za koju nije glasovao. A mi koji smo svoj birački glas dali trenutnoj predsjednici bi trebali halucinirati 4 godine i tražiti novog kandidata koji će nam omogućiti da Ustaše kojih nema j*bu majku iNoslavu, UDBI, KOSu, Kadijeviću (koji je nedostupan po višoj sili (smrt u Veneciji, a ne u Rimu)).
Potpala zapaljive smjese/materijala koje/g nema (bez prisustva kisika) piromanstvo je višeg razreda (polupismenih suradnika UDBA-e). Eto, takvih smo se mi idiota bojali ...

Hrvatice i Hrvati, sretan vam Dan specijalnog rata ......

ledena vatra