26

nedjelja

travanj

2015

U*i gada!

Otuđenje političke moći sustavno medijski "promovira" nove-stare političke "misli" ...
O hrvatskim braniteljima.

Istina o Domovinskom ratu glasi: Hrvatske branitelje su u rat slali bez oružja!
Sustavno iskrivljavanje istine (o agresiji na Hrvatsku) podrazumijeva prikrivanje i istine (mada je to nemoguće) o pripremi agresije na Hrvatsku.
Titova i titoistička Jugoslavija je Bleiburškom tragedijom i Križnim putem genocidno (zločinački) devastirala hrvatski narod (i njegovu spremnost braniti i graditi Hrvatsku). U okvirima poslijeratne politike bratstva i jedinstva, JNA su kadrovirali srpskim kadrovima i sustavno gradili uvjete hrvatske bespomoćnosti (čuvena "hrvatska šutnja").
Koncept teritorijalne obrane (TO; ustaško-pučkih postrojbi ...) izgrađen na militantnom trošenju državnog proračuna (70% BDP-a SFRJ-ota je odlazio na vojsku), račanovim davanjem oružja TO na čuvanje JNA je postao besmislen ...
Militantno društvo (policijsko-doušnička država je bila prvenstveno militantna diktatura ... u tom kontekstu je poimanje socijalističke Jugoslavije kao udbaške tvorevine subjektivni prikaz tog društva, ... a tek onda policijska, u svojstvu potpore vojnoj diktaturi), oslonjenom na srpske i prosrpske kadrove (u više civilizacijskoj i više narodnoj zajednici neumitno je vodilo međunacionalnom ratu. Uzrok ratova na području bivše Jugoslavije nije međunacionalna netrpeljivost, već sustavno naoružavanje Srba za vojno ostvarivanje projekta Velike Srbije (SveSrbije).
SveSrbija je projekt Milana Nedića, kojeg je 1943. predočio Hitleru (današnji teritorij Republike Srbije, Republike Srpske (područja nedjeljive BiH koji Srbi svojataju)), a obuhvaćao je područja na kojem su Srbi obitavali ...
Državu Svesrbiju su Hitler i Pavelić odbili ... (treba li podsjetiti da su i Velika Srbija i današnja nastojanja spajanja Srbije i Srba u BiH modifikacija Svesrbije ... ili obrnuto).

Sustavno prikrivanje srpskog ekspanzionizma i osvajačkih (agresivnih) težnji je samo jedan od elemenata politike koja je vodila ratovima ...
Neprijateljstvo (stvoreno na osvajačkoj težnji) Srba i Bugara (izniklo u balkanskim ratovima), povijesnu činjenicu o tome kako je bugarska vojska oslobodila Makedoniju i Srbiju od njemačke okupacije (vojske koja se povlačila), iznova postavlja pitanje (Bugarska vojska je to uradila bez teritorijalnih ili bilo kojih drugih ustupaka, u netom sklopljenom savezništvu s Crvenom Armijom ...) o politici koja je sustavno podupirala srpska osvajačka nastojanja. I onima koji služe takvoj (nakaradnoj) politici.
(Povijesno dokumentirana nuđenja USA Srbiji izlaska na more zbog sudjelovanja u Prvom svjetskom ratu, nuđenja hitlerove njemačke izlaska na more i Soluna za pristupanje trojnom paktu, angažman bugarske i sovjetske vojske u oslobađanju Srbije od njemačke okupacije ukazuju na pozadinu srpske politike (i politike srpskih satelita) i srpsku osvajačku politiku.)

Gospodarski, demografski, kulturno, vojno, diplomatski oslabljena Hrvatska, sustavno je pripremljena za srpsku agresiju. Koga bi mi morali mrziti?
(Projiciranje (psihološka metoda) krivnje na Srbe je pokušaj otklona krivnje od onih koji su sustavno (iza kulisa) poticali srpsku agresiju ... ili je danas pravdaju.)

(Kad bolesnu (umno poremećenu) osobu instaliraju na mjesto bivšeg predsjednika (mada je ta osoba bila umno poremećena i u vrijeme trajanja predsjedničkoga mandata)(medicinski karton, kao dokaz tvrdnje, je postojao i prije obnašanja dužnosti) ...specijalni rat traje)