20

četvrtak

studeni

2014

Zamjena uloga (rusko-britanske osovine)

Puštanje Šešelja privremeno na slobodu zbog liječenja, ukazuje na planere agresije na Hrvatsku. To nije (bila) velikosrpska i četnička agresija, velikosrbi su samo pomagači u agresiji ...
Šešelj (pritvoren, bolestan pa privremeno oslobođen, bez zakonskih sankcija ... jer pravno ne može imati gori status od postojećeg) po Srbiji promiće velikosrpstvo i osvajačku politiku. Ali nema rata.

Zbog čega onda hrvatska klika neprimjereno skakuće na Šešeljeve eskapade ...?
Šešelj je dokaz postojanja planerske linije mimo velikosrpstva.
Rusija/sovjeti/Rusija i Britanija su šireći geostrateški svoj utjecaj gradili/razgrađivali (zločinačku politiku raspirivanja nacionalne netrpeljivosti; titova teza o domaćim izdajnicima kao pokretačima međunacionalknih sukoba je kriva, krivci su oni koji su podržavali i provodili politiku rusa/sovjeta/rusa i britanaca ... a Tito je bio njihov vjerni sluga) jugoslaviju/nacionalne države.
Nastojali su osvojiti teritorij i otkloniti njemački utjecaj na jugoslaviju/danas nacionalne države.

Pokušaj svaljivanja krivnje na nacionalne politike danas se manifestira hrvatskim mlakim i neuvjerljivim prozivanjem Šešelja, iako sami podržavaju istu politiku ali ne sa četnicima (kraljevom vojskom) već proruskom socijal-nacionalističkom diktatorskom marionetskom ljevičarskom nepismenom vlašću.
Uistinu, svima je dosta Šešelja (Hrvata koji čezne za srpskim Kraljem kojem će biti vjerni Vojvoda/ili predsjednik RH).
Zbunjen sam! Količinom istovjetnih politika koje se krvavo nadmeću za prevlast (zapadnog ili istočnog bloka).
Mi smo za!

Sukob na globalnoj razini ne može u Hrvatskoj izazvati razglabanja. Mi smo u svjetskim okvirima znastveno nebitni. U Hrvatskoj se politika najbolje promovira šutnjom (ili uhićenjima).
Vladajuća svita bučno protestira protiv Šešelja, skrivajući svoju krivnju za sve zlo koje je Šešelj razotkrio (nije Šešelj izveo agresiju na RH, BiH, Kosovo ..). Šešelj je samo putujući klaun, koji će se drugom zgodom pojaviti tko zna gdje. Ovom zgodom je uveselio naše crvene vragove, kojima je mjesto u zatvoru. Umjesto Šešelja.
Služe se zamjenom uloga. U službi rusko-britanske osovine. (Svi ratovi i patnje su proistekle iz destabilizacije prostora i pokušaja brisanja germanskog utjecaja.)