11

subota

listopad

2014

Stop The Special War In Croatia

Demokracija je stanje političkog organiziranja u kojem prebrojavamo glasove pri donošenju odluka.

Demokracije bez svih birača nema. U Hrvatskoj se izbori odvijaju uz ispodpolovični odaziv na birališta.
Kome je u interesu nedemokratičnost Hrvatske?

Nije potrebno isticati socijalističko-komunističko-jugoslavensku na floskuli antifašizma nedemokratsku političku kliku kao izrazito nedemokratsku.
Zadržavajući ikonografiju i ideološke smjernice političkog vrijedonosnog sustava koji je nastao i ugušio se u nedemokratičnosti, opasnost su za demokraciju.
Trebalo bi proučiti i objasniti sve aspekte povratka takvih (nedemokratičnih) političkih snaga na političku scenu.
Jednom smo se, braneći se od agresije, oslobađali i od nedemokratskih snaga (koji su bili agresorske sluge prije samog agresijskog čina. Ponašali su se (u sklopu loše karizme proleterske avangarde po zemljama istočne Europe) i otvoreno i pritajeno kao politička snaga .očekujući pobjedu agresora. agresiji dati legitimitet.

Unatoč tome, niti mejsec dana po Tuđmanovoj smrti, perjanica takve politike Račan zauzima vlast.
Zašto nedemokratske, izdajničke političke snage nisu poražene? Nitko protiv njih nije poveo rat.
U demokratskom sustavu tu kastu porazite križićem-kružićem.

Prestankom diktature (proletarijata ili bilo koje druge) njihova važnost postaje beznačajna ... Ali se morate odazvati u što većem broju na izbore, Zaokružiti nekomuniste, zaokružiti domoljube, glasati za Hrvatsku)
Izjednačavati SDP sa HDZ-om je strategija minoriziranja politike, iako nepravilno vođena poprima enorman značaj ...
Netko uistinu zna prikrivati neligitimnost i nedemokratičnost bezveznjaka (preko kojih razara hrvatsko nacionalno biće).
Ustanimo protiv zločinačke ruske vanjske (pritajene) politike i ruskih agenata u Hrvatskoj. Posmjenjivati marionete, ruske agente. Zaustavimo specijalni rat. (Jedino marionetske snage u Hrvatskoj nisu padom berlinskog zida poražene i izbrisane s političke scene. Jedino je Tito kominternovskim zlatom pokrenuo (lažni) partizanski rat, ali gerilu i banditizam ionako nije lako razlikovati.)


Specijalni rat je poseban oblik rata koji se često vodi u vrijeme kada država agresor i napadnuta država najčešće nisu službeno u ratu. Cilj specijalnog rata je rušenje vlade napadnute države, destabiliziranje vlade, provociranje nezadovoljstva stanovništva, stvaranje građanskih nemira, ili prisiljavanje države-žrtve na diplomatske ustupke. http://hr.wikipedia.org/wiki/Specijalni_rat

(glasujte za mog strica i potpišite Referendum za očuvanje auto cesta)