16

ponedjeljak

lipanj

2014

Umjesto lustracije provesti "čistku" ruskih agenata u RH

Politika koja je Hrvatsku upropastila i dovela do (gotovo izgubljenog) rata je politika orjunaša, partizana, komunista, srbofila, ruskih agenata. Veleizdajnička politika slabljenja Hrvatske i napredovanja antihrvatskog elementa (na tlu Hrvata).
Nastavak osvajačke politike (ostavština osmanlijskog carstva i njihovih osvajanja). Hrvatska je osmanlijskim osvajanjima teško načeta. Iako je osmanlijsko carstvo propalo, lošu poziciju Hrvatske nastavili su iskorištavati neki novi svjetski silnici (prvenstvenop carska Rusija, Sovjetski savez i Federacija Rusija).

Neki tamo (Stazić) pričaju o veleizdaji Sanadera i politici HDZa. Sanader nije osuđen za sjednice Vlade (a i kako bi, to je prije trebala ova vlast objaviti i objasniti). Sanader je kažnje za izakulisne radnje (zakonom zapriječene).
Ponašanje sdp-ovske bratije (pune laži i obmana), na sudsku presudu orkestrirano grakću ... prozivajući politiku HDZa. Nije sud presudom Sanaderu prozivao HDZ. Niti Sanadera na premijerskim sjednicama (Vlade).


Za razliku od Stazića, Milanović je orkestrirano u pravu. Opterećen je onaj HDZ u kojem mu je "ćaća" (njegov otac milanović) kupio mjesto u HDZu (iako je sam otac orjunaško-komunistički kadar), ministarstvu vanjskih poslova. Taj HDZ je veleizdajnički i opterećuje današnje HDZovce. Takvu je bandu trebalo ugurati u vagone (za istočni front). Manje bi danas mudrijali o Vukovaru.

Politika koja je veleizdajnička i opterećuje nas je politika proruskog ugnjetavanja i genocida nad hrvatskim stanovništvom. Zabranjeno poveljom UNa i međunarodnim pravom. Politika marioneta krvavog sustava koji vodi specijalni rat, oružani rat, specijalni rat naizmjenice.
Kampanja ruske služinčadi je završila. Hrvatska (prvenstveno HDZ) je politikom pomirbe i neprovođenjem lustracije pružila ruku svima koji su ustrajno rušili sve hrvatsko. Umjesto lustracije treba pročistiti sve državne službe od ruskih agenata. Ti agenti nas stoljeće drže zakovanim za stepenicu koja ne vodi ni gore ni dolje (veću u ništa).