08

nedjelja

lipanj

2014

Milanović i/VS. Linić (protiv partije)

Sukobi u sdp-U.

Dogovaraju li se tko će preuzeti ustaški pokret? Do sad su kontrolirali hrvatsku emigraciju preko odjela za inozemstvo (ono (pro)zapadno). Ubacivali su agente, finacirali akcije, surađivali sa tajnim službama zemalja na kojoj su se operacije odvijale. Slavko Linić postaje dvoglavnik (dvoušnik) i sdp-a i ustaškog pokreta. Čovjek za specijalne operacije. Bit će Obersnel (iza Obersnela). Nastavit će rušiti sve (financijski) uspješno u Rijeci!
SDP će iznova kroz nacionalne organizacije oživjeti social nacional fašio orjunaško komunističku ideju međuzemlja. Međuzemlje je onaj dio svemira koji se nalazi između dvije civilizacije. Iz nekog razloga politika svrstanog nesvrstavanja postala je naša mora. Tito je nula, nakon njega su stigli vanzemaljci (iako je i on bio inozemac).

Linić je desetljećima pribavljao (krao) novce za partijske agente. U sukobu s Milanovićem je tijesno (friziranjem) pobijedio ali je partija objavila Milanovićevu pobjedu. Između Linića (koji je osiguravao finaciranje partije) i Milanovića (s kakvim to zaslugama?) partija je stala na stranu Milanovića.
Milanović i partija znaju (mi nagađamo) koji je to faktor prevagnuo na Milanovićevu stranu. Normalno, namješteni (prošli parlamentarni) izbori. (Izbori su namješteni za Milanovića, time je on važniji za partiju od Linića.)
Mladi (početno hdz-ovac), nesposobni, raspušteni Milanović porazi finacijera (starog partijskog agenta) Linića!? S razlogom.


Uz fikciju (naučno predviđanje zasnovano na mogućim scenarijima) i nagađanje (naučnu disciplinu sklapanja mogućih mehanizama na temelju stavljanja u logički odnos poznatih činjenica) vratimo se naučnoj disciplini zahtijevanja (naučno sagledavanje činjenica i posljedica vlastitih želja): treba pročistiti sve zakone i zakonske akte koje je izglasao ovakav (kukuriku) saziv državnog Sabora.
Oni su na temeljiu svoje civilizacijske izgubljenosti (a više interesnog politiziranja), nesposobni kakvi jesu, uglavnom donosili zakone s obilježjima nepravomoćnosti (primjene tih zakona), neusaglašenih i ideološki prožetih, bez pravne logičnosti. Stvarali su hibride. (Kao odraz svoje nepismenosti i neobrazovanosti, zbog kojih su se i upustili u bezrezervno služenje ruskom despotskom režimu ...)

Štetu koju je počinio državni Sabor (u ovom sazivu) je očit. Štete koje su počinila ministarstva (primjenjujući te zakone, promjenjene kako bi oni mogli činiti štetu) su nemjerljiva.
Treba raskrstiti (zauvijek) s politikom nesposobnih, nepismenih, ružnih i neodgovornih spodoba ...
Partiju treba uništiti (politikom ignoriranja). Treba ih ukinuti izbornim listićima. Glasajte uvijek protiv njih, glasajte za one koji su vam pogodni.

Smak svijeta (majanski kalendar, 2012.)