13

utorak

kolovoz

2013

Domaći izdajnici (bez milijardi)

Opetovano spominjanje desetaka milijardi US$ koje su (po informacijama CIA-e) iznijet iz Hrvatske, nisu opljačkane.


Novac koji je unijet za obranu Hrvatske od velikosrpske agresije morao se vratiti (u inozemstvo). Taj je novac garancija demokracije u Hrvatskoj.
Velikosrbi i njihove sluge (domaći izdajnici) orjunaši/jugoslaveni bi sve uradili da Hrvatsku porobe i okupiraju, iznova.

Politički marketing nalaže oštre riječi (a neutemeljene priče o HDZ-ovoj pljački izostavljaju novce koje je upravo HDZ unio za obranu Hrvatske), te se nelogično pretpostavlja kako je hrvatsko iseljeništvo dalo i davalo novce za Hrvatsku ...
Iseljeništvo je dalo novce HDZ-u, jer je HDZ poveo i sproveo suprostavljanje velikosrpskim ratnim i osvajačkim planovima. Usprkos i protiv domaćih izdajnika (koji sada obnašaju vlast). Dužnost im je bila raspolagati tim novcima u korist Hrvatske, a podjednako (zbog demokracije) voditi strateškog računa o deponiranju tih novaca (kako ne bi postali plijen pljačkaša/domaćih izdajnika/orjunaša/prosrba).
Sanader/Barišić/Polančec/ Čobanković ... su žrtve za Hrvatsku. Nema tu kriminala (jer su na isti način novci stizali). Nestali novci su garancija hrvatske opstojnosti i demokracije.

Za Hrvatsku!