22

subota

lipanj

2013

Dosta nam je antifašizma!

Komunistička partija jugoslavije (KPJ) organizirala je revoluciju u toj državi. Dvojbena je organizacijska sposobnost komunističkog kadra (sposobnost pokrenuti narod).
Dolaskom Crvene armije, partija koja je prije rata rukovođena iz Moskve, postaje oslonac i vlast. Oslonac sovjetskoj Moskvi.

Provođenje revolucije u ratu je vrlo zahtjevan čin. Međunarodnim pravom zabranjen. Revolucija je, u međunarodnom ratu (i unatoč takvom ratu), građanski rat.
Komunisti i njihova paravojaska partizani su vodili građanski rat. Po proklamiranim ciljevima, održavanja jugoslavije na načelima socijalističke/komunističke doktrine, vodili su prvenstveno građanski rat.

Antifašizam služi kao paravan za zločinački čin nametanja Jugoslavije, genocidnog obračunavanja na kraju rata sa svim protivnicima jugoslavenstva. Služi kao paravan za provođenje revolucije u ratu, zabranjene međunarodnim konvencijama.
Sve je usloženo komunističkom nesposobnošću, nemoću i otvaranja vrata Crvenoj armiji koja je pod okriljem ratnog sukoba, vojno ušavši u Jugoslaviju (koja tada nije postojala), postavila nesposobnu marionetsku vlast i podržala umjetnu tvorevinu (održavanu krvavim nasiljem). (Izdajom.)

Antifašizam je zabluda, koju su pametni šutke otrpjeli a glupi prihvatili kao izvor vlastitih novih frustracija ...

Antifašizam je zastava sa sedam boja (a niti jedna nije ona prava ...)