srijeda, 16.03.2011.

Predigra na ulaznim vratima

Uvijek sam željela početi priču s 'jednog lijepog dana'. Pa da krenem onda. Jednog lijepog dana izgubila sam djevičanstvo. Ah, nije bilo za pamćenje, nije bilo bolno, nije zapravo bilo bog-zna-što. Nije mi dan zbog toga bio ljepši. Jadan on. Taj koji mi je uzeo djevičanstvo. Napokon smo došli na višu razinu - kako je on to rekao, želio me oženiti. Bože, što mladost čini.

Kako mi taj prvi put nije duboko urezan u pamćenje i nisam ostala oduševljena, pretpostavljala sam da je to TO i pitala se o čemu svi tako bruje. Izgubila sam zapravo volju za upustiti se opet u istu akciju.
On je gubio živce sa mnom, morao me moliti za seks. Bilo mi ga je žao, istina, no ja nisam htjela i već tada sam naučila osnovne ženske trikove - boli me glava, boli me trbuh, ti samo na to misliš, užasno sam umorna, ajmo radije negdje van s društvom, moja mama ima kurje oči i to me brine...

Dok nisam otkrila da taj odnos može biti čisto savršenstvo. Sada me ni Svevišnji ne bi zaustavio u užitku, koliko god to kršilo onu dobro nam znanu o bludnosti prije braka. Kud svi - tud i mali Mujo.
A mali Mujo ima jednog prijatelja s kojim se jako dobro slaže i povremeno druži. Dakako, njih dvoje znaju da na duge staze ne mogu nikako funkcionirati, no za ovakva kratkoročna druženja su oboje otvoreni. Odlično iskoriste to vrijeme, a zatim svatko na svoju stranu. Nitko ljut, nitko gnjevan, nitko zaljubljen do ušiju, a da je ljubav neuzvraćena. Dogovor dva tijela o međusobnom pružanju užitka. Divno.

Živio je sam u modernom stanu, muški uređenom, sa stilom.. Pokucala je na vrata. Neko vrijeme je odugovlačio s otvaranjem, kao da želi da bude nestrpljiva. Popravila je kosu i prošla zapešćem ispred lica, kako bi bila sigurna da se njen parfem još uvijek osjeti. Chanel. Otvorio je vrata, a ona je svojim najkoketnijim korakom ušla u stan i pričekala da on zatvori vrata. Dok je ulazila u stan, primijetila je kako je odmjerava, kako je njegov pogled klizio od njenog struka, pratio krivulje njenih bokova, a zatim se zaustavio na njenoj čvrstoj stražnjici. Namjerno je hodala polako, kako bi dobila na senzualnosti. Visoka potpetica njene je noge izdužila i to ga je palilo.

'Jesi li za sok, draga?'
- Šuti.

Bacila je torbicu u stranu, nebitno što je istom srušila stalak za novine. Gurnula ga je na ulazna vrata i pritisnula ga. Prignječila ga je između svog tijela i te velike drvene masivne površine. Uvijek je bila divljakuša.
Svoje bedro stavila je među njegove noge, a ruke su joj bile na njegovim razvijenim, apsolutno divnim muškim prsima. Izazivala ga je i izbjegavala njegove usne. Ljubila mu je kutove usana, bradu, vrat. Njeno lijevo bedro osjećalo je njegovu uzavrelu muškost. Uhvatila mu je ruke i digla ih iznad njegove glave. Striktno mu je zabranila da s njima išta radi, a njega je ta igra njene dominacije palila do besvijesti.
Čvrstim pokretom raskopčala je njegovu košulju, silinom kao da bi je rastrgala. Željela mu je dati do znanja da se danas želi nezaboravno provesti. Svojim rukama prolazila je po njegovoj goloj koži, po torzu. Laganim pokretima kažiprsta i srednjaka, pravila se da hoda po njegovom trbuhu. Prema remenu...
Ali, odlučila je stati i on to nije mogao podnijeti. Prekršio je njeno pravilo dominacije i zamijenio uloge. Naglim trzajem nju je prebacio na vrata, a sada je on bio taj koji je prignječio nju.
Usnama je izazivao njene ušne resice, jezikom prešao svaki milimetar njenog vrata. Rukom joj je čvrsto razmaknuo noge i osjetio vrućinu. Njoj su koljena klecala i više nije mogla ostati u toj uskoj odjeći. Sama je jednim potezom skinula košulju i dozvolila golim grudima da miluju njegov torzo.
Podignuo ju je u naručje i odveo u spavaću sobu, osjećajući njene bradavice na svojima.

Bacio ju je na krevet i snažno strgnuo suknju s njenih bokova i bedara, a zatim je svojim muževnim rukama čvrsto uhvatio za stražnjicu. Primaknuo ju je k sebi, naslonio je na svoju najveću erogenu zonu, držajući njeno desno bedro u lijevoj ruci, dok je desnom milovao njene grudi. Gledao ju je kako grize usnice od užitka, a zatim mu je dozvolila da...

Volite li vi predigru?

Do skora,
G.T.

- 17:56 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2011  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2011 (3)
Veljača 2011 (12)

Opis bloga

Razmisljanja o zivotu. Iz perspektive jedne Gospodjice. :)

Linkovi

http://newhope.blog.hr/
http://jelena20.blog.hr/
http://ludisplitjo.blog.hr/
http://shit0happens0every0day.blog.hr/
http://drugopoluvrijeme.blog.hr/
http://nestosekuha.blog.hr/
http://themiraclevalley.blog.hr/
http://poduzetnicauhrvatskoj.blog.hr/
http://auzmish.blog.hr/
http://tu-sam.blog.hr/
http://dannakonjucer.blog.hr/