Ms.Rambo

ponedjeljak, 28.05.2007.

Ko pas


Ma ljudi tupava sam do boli! Tek što sam se logirala kao Ms.Rambo i napisala svoj prvi blog, uspjela sam nekim čudom zaboraviti lozinku?! Pokušala sam sve varijante na tu temu, ali avaj! Ne ide. A tek oni lijenčine iz help@blog.hr!!! Tri puta sam im pisala i molila da mi pošalju zaboravljenu lozinku, no nisu se oglasili. Ni MU ni BE.Evo, doskočila sam njima,vama i samoj sebi, malo modificiravši ime.

Scena je večeras druga. Muž spava, djeca spavaju. Pas spava. Čudite se odakle pas? I ja se čudim. Gospodin Muž je došao prije dva dana doma i donio psa, (iako sam se ja tome protivila). Ma nisam se protivila psu, jer ja volim pse, nego činjenici da i bez psa radim ko pas, i da sam umorna ko pas, i da će mi taj pas biti još jedno djete u obitelji i da ću vjerojatno sad biti umorna ko dva psa.

Ali kao što rekoh, nitko me nije uzeo za ozbiljno, djeca su urlala od sreće, plus Muž i bilo je dakle, 3:1, plus pas, 4:1. I tako, slegnuh ramenima,uzeh krpu i krenuh brisati prve pišaline i kakice koje je moj novi pas prolio po parketu, tepihu, pločicama, svugdje samo ne u mini wc koji sam kupila u pet shopu.

Nego, htjedoh reći da ne znam kad sam se počela osjećati ovako otuđeno i usamljeno u vlastitoj koži. ponekad pomislim da se to dogodilo prije par godina, ponekad mi se pak čini da sam u tom feelingu otkada znam za sebe. sama usred gomile ljudi, prijatelja, djece, muža, mame, tate, pasa, mačaka. Uvijek i svugdje, sama i neprilagođena.
ja sam neprilagođen, ooo, ja sam ne prilagođen, kaže Jura Stublić, novi val, osamdesete... osamdesete su bile godine... A to je bilo tako davno, da mi se danas čini da sam to sanjala, tako davno da sam sve to gotovo zaboravila. Davno, davno bilo je, a ja sam i dalje ostala ista, i danas me uče kako odrasti. A ja ne znam o čemu oni zapravo pričaju...

- 23:11 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2007  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Svibanj 2007 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Razmišljanja gospođe Rambo

Linkovi