DIREKTOR PROSTORA I VREMENA

petak, 29.06.2012.

Kratki osvrt na recentnije filozofske misli plodnijih autora yugomađarske orijentacije

- Koalicija za staru vodu
- Udruga za udaranje djece: "Tajni šamar"

- Catering: "Surova Zvijer"
- Klapa "Zagađivači"
- Klapa "Crne slutnje"
- Klapa "Agonija izbodenog morskog krastavca u pustinji"
- Klapa "Sirove strasti"
- Klapa "Opet ovi"
- Klapa "Saturn II"
- Klapa "Štetnici"
- Klapa "Pašćad"
- Klapa "Sabudovi iz svemira"

- Klub smrdljivih karatista "Zaudar"
- Poštenje d.o.o.
-
Za kraj bih samo kratko dodao da smo za sada živi.
29.06.2012. u 00:36 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 05.12.2011.

Klapa Kadmij

Čelnik klape Kadmij se na sudbonosni dan našao na biračkom mjestu broj 9342F(hex). Dvojio je oko 150 lista na svom izbornom listiću. Bilo je tu raznih političkih opcija. Od stranke: "Ovakvog smuđa <-------> ", do aktualne vlasti: Stranke izgubljene flaše rakije. No Šukrija se ipak odlučio za listu saveza za nasilne implozije lubanja... To nije bilo ni po čemu čudno budući da je ta koalicija vodila agresivnu kampanju po seks šopovima i dućanima sa čavlićima i sitnim pizdarijama. Ta politička opcija na čelu sa Petrom Š. zvanom: "Pakleni Staljin" je na kraju i izvojevala pobjedu na parlamentarnim izborima. Naravno, uvedena je teška vojna diktatura. Ukinut je princip države znanja te je naprasno prenamjenjeno 80% visokoškolskih ustanova u školske centre učenika u privredi sa obrazovanjem za slijedeća zanimanja:
- Prodavač žarulja i krafni
- Radnik na mješalici
- Uvođač konca u iglu
- Mijenjač točkova na traktorima marke IMT
- Umatač mljevenog mesa u zelje (sarmar)
- Palioc stojadina
- Čistač hodnika
- Čistač pisoara
- Čistač hodničkog stropa (smijer paučina)
- Usisavator
- Otkrivač i kaznioc serioca u kukuruzima
- Jedač zbrćaka
Do tada stečene diplome na raznim fakultetima i veleučilištima su prevedene u jedinstvenu kvalifikaciju: Budala.
To je bio početak politike koja će se radikalno razlikovati od dosadašnje politike stranke izgubljene flaše rakije, a koja je 8 godina bazirala ekonomiju na zapošljavanju svih građana na projektu traženja izgubljene flaše nevjerojatno i mitski dobre šljivovice. Prvi problemi za stranku su počeli 2008. godine kada je pretražen svaki kutak zemlje, te je utvrđeno da rakije nema... Izbile su prve afere, pozivalo se na odgovornost. No vlada je tada zaključila da su Srbi ukrali rakiju, te je istoj objavljen rat. Nakon što je srbija opustošena u potrazi za dotičnom bocom rakije, a ista nije pronađena, nezadovoljstvo je došlo do vrhunca te je bilo vrijeme za nove izbore...

05.12.2011. u 01:35 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 24.05.2011.

Kako se kvalitetno javljati na telefon

- Srbijašume, izvolite...
- Ured Cara Karla VIII Austrougarskog u egzilu, izvolite...
- Velebitske toplice, izvolite...
- ALO, KOG SAM TREBO
- Ured za istraživanje ruda i gubljenje vremena, izvolite...
- Mrtvačnica...
- Crkva svete smrti, izvolite... (dubokim i sumornim glasom sa jakom jekom)
- Ured Branka Kockice, izvolite...
- Stožer organizacije biciklijade Beograd 2093., izvolite...
- Ministarstvo raspodjele potresa, izvolite...
- Lunarna baza Mjesec 2508., izvolite? (sa puno smetnji u vezi)
- DETEKTIVE 100 PUTA SAM VAM REKAO DA SAM U TO VRIJEME BIO NA BAZENU I NEZNAM NIKAKVOG PAJU PECIJU!!!
- Radio Homosex u eteru ste... (mazno)
- Pilana...
- Mađarske planine, izvolite

24.05.2011. u 16:41 • 0 KomentaraPrint#

subota, 09.04.2011.

Knjiga: Zoran: Moji Mišići i Ja

Hodamo moji mišići i ja gradom te uzivamo u laganom lahoru i toplom zraku kojeg je proljeće nedavno donijelo u naš grad. Malo hodamo, malo gledamo okolo kakvih treba ima. I tako priđe mojim mišićima i meni jedna vrlo mlada dama cca 3.c medicinske te vrlo oštroumno primjeti: "Mladiću, moram priznati da imate zaista lijepe mišiće, koji su uz to još i ogromni." Moram priznati da nisam ni malo bio zatečen tim i takvim komentarom, budući da sam nadobivao stotine sličnih. Tako da je moja rekacija bila sasvim očekivana. Hladno, međutim sa zagonetnim osmjehom (za koji sam empirijskom metodom dosao do spoznaje da najbolje istice moje misice) sam odgovorio: "Da, draga i mila djevojko nestašnog poprsja, moji mišići su zaista sjajni, no to nije ništa neobično, jer naime ako nisi znala (što bi bilo čudno), ja već mjesecima vježbam iste. Možeš ih dodirnuti, a onda kreni svojim poslom jer sam danas cijelo popodne prilično zauzet hodanjem korzom."(...)
Tog dana, ispunivši svoju kvotu šepirenja po korzu uputio sam se u Bjelovarsku opću bolnicu da obiđem svog intimusa i kolegu sa faksa Dr. Šupka. Ne toliko iz osobnih razloga, već zbog moje zabrinutosti nekim neobičnim škakljanjem u desnom prsnom mišiću, te sam htio da mi Dr. Šupak pomogne svojom uobičajenom fizioterapijom: Masažom uljem. Dr. Šupak ne samo što je prema njegovim nerazgovjetnim riječima uvaženi, te poštovani stručnjak bjelovarske bolnice, on je i Gospodar svemira. Njegova šifta Gospodarenja svemirom, tj. usklađivanja oprečnih zahtjeva iskorištenja svemira za zabavu što želi Bog, i normalnog života bez potresa sa oštrim klimatskim fluktuacijama, što žele ljudi, je za taj dan bila gotova te je on bio u svojoj kancelariji sa pacijentom. Zatekao sam ga kako pijan i sa cigarom u ustima grubim pokretima ruke prebire po ormariću sa lijekovima, te uzima bočicu sa otopinom kojom je napunio špricu. Zapikao je špricu u desni guz djeteta koje je bilo sagnuto nad njegovim stolom te potisnuo taj jamačno spasonosan lijek u njegovo tijelo. Odjedom je dijete počelo nekako duboko i teško disati, na što je Dr. Šupak ponovno pogledao bočicu sa otopinom, nešto mrzovoljno promrmljao u bradu te objavio kako hitno mora kući jer se baš sjetio da nije ugasio električnu pecaru za rakiju u kuhinji. Poznavajući Dr. Šupka, on je vjerojatno otišao u obližnju gostionu: "U životu svako svoju brigu ima" piti gemište i plakati kako ga ravnatelj bolnice već godinama ima na piku jer je SDP-ovac i Srbin, te da mu želi zbog tog razloga dati otkaz. Dijete je taj dan umrlo zbog "slabosti organizma", što je bilo sasvim zadovoljavajuće objašnjenje budući da je dolazilo iz obitelji slabijeg socijalnog statusa i obrazovanja. Kod Dr. Šupka sam odlučio otići idući dan u 6 ujutro kada se običava zabavljati ispisivanjem uputnica za psihijatriju sitnoj djeci i babama koje mu dolaze kukati više od 2 puta za istu boljku koju je nesposoban izliječiti, jer je tada još uvijek dovoljno trijezan da mi napravi fizioterapiju Mog Mišića...

09.04.2011. u 15:41 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 02.02.2011.

VEČERAS: Talk show "Mlaćenje prazne slame" na Z1 televiziji

A: Želim dobro veče svim našim gledateljima emisije "Mlaćenja prazne slame" koji nas prate u ovaj sitni sat. Praćenjem ove emisije ne samo što ćete biti duhovno i umno bogatiji, već će te i pomoći da dobijemo bolji termin. No pustimo sada to i predstavimo večerašnjeg gosta ing. Stevu Mesića. Stevo Mesić je završio studij na konzervatoriju za kanalizacijske znanosti, međutim trenutno je freelance doktor mudrosti i bavi se takoreći konzultacijama i raznim uslugama za sreću i život. Dobro veče.
B: Dobro veče! Zahvaljujem na vašem pozivu u emisiju koja se prikazuje na televiziji i koju prate vaši gledatelji preko radio valova koji dolaze do njihovih prijamnika radiodifuzijom, te su modulirani amplitudnom modulacijom i kodirani diskretnim vrijednostima i određenom frekvencijom!
A: Oho! Evo već iz uvodne rečenice vidimo da imamo posla sa stručnjakom najviše kategorije. No ja bih htjela započeti naš večerašnji razgovor sa ljudskim osjećajima. Pa recite nam nešto o važnosti istih.
B: Pa gledajte, osjećaji su bitni, jer pomoću njih nešto osjećamo. Sami osjećaji su: -reakcija-, na nešto što je utjecalo na nas. Stoga su oni rezultat djelovanja na sustav čovjeka.
A: Da, mogu se u potpunosti složiti sa tim. Međutim što je ako sami naši osjećaji mogu djelovati na tuđe osjećaje?!
B: Da, meni je drago što ste mi postavili to pitanje, i moje mišljenje se možda nekima od gledatelja i neće svidjeti, no ja čvrsto vjerujem da u ovoj situaciji imamo dva sustava koji međusobno mogu komunicirati čak i osjećajima. Ako sam ja primjerice ljut, i vi vidite da sam ljut, vi ćete možda biti ljuti jer ne podnosite tuđu ljutnju.
A: Da, vaša teza je sasvim na mjestu. Ja sam recimo mnogo puta bila ljuta vidjevši da su djeca kod toplane odrezala par cijevi od toplovoda, i tada vidjevši moju ljutnju, moj prvi susjed Grozdan je također bio ljut.
B: Vidite... Ovo je sad postalo dosta nezahvalno za razmišljanje... Mi sad moramo napraviti jednu distinkciju između obične ljutnje i njenog utjecaja na tuđe osjećaje i ljutnje uzrokovane rezanjem toplovodnih cijevi koja je posebna u cijeloj toj priči.
A: Jest, rezanje toplovodnih cijevi je ipak jedna..
B: Metafora za jedno otuđenje od nas samih kao takvih. I samim time mi moramo to spriječiti. Pogotovo jer...........................................................

02.02.2011. u 01:35 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 30.01.2011.

Visoka škola Mato Mađer u Kašljavcu (VŠMMK), studij beskorisnih znanja

Studij se izvodi predavanjima, laboratorijskim vježbama, stručnom praksom, polaganjem ispita te na kraju izradom završnog rada. Studij traje 14 polu-semestara i završetkom se stječe 30000 ECTU bodova i titula "bacc. ser." koja je priznata u albaniji, čačku, nekim djelovima italije i na visokoj školi.

Naziv kolegija: "Crtanje krokodila sa savijenim repom", 24ECTU, Nositelj: dR. sC. Branko Srbljinović
Naziv kolegija: "Zbrajanje do 100 na prste", 2ECTU, Nositelj: bacc. ser. Merđo Đurđević
Naziv kolegija: "Hodanje u baloneru", 7ECTU, Nositelj: ing. agr. Petar Mirić
Naziv kolegija: "Nadmetanje u učenosti", 7ECTU, Nositelj: gosp. Čedomil Mirić (Konzultacije: Ugostiteljski obrt "Kondor", radnim danom od 6:00 do 15:30)
Naziv kolegija: "Polupijano svađanje sa televizorom", 12ECTU, Nositelj: Miki. (Kolegij se izvodi iskljucivo pomoću lab. vježbi koje se održavaju kod nositelja u vikendici. Raspored grupa se nalazi na oglasnoj ploči kućnog savjeta zgrade u mihanovićevoj 8.b)
Naziv kolegija: "Sastavni dijelovi trabanta", 4ECTU, Nositelj: Bajro Bugarin
Naziv kolegija: "Bahaćenje po placu", 5 ECTU, Nositelj: Emil Kramberger
Naziv kolegija: "Uvod u hrvatsku političku pljačku i kriminal", 3 ECTU, Nositelj: gospodin Branko Stojković, Predavanja su obavezna i izostanci se ne toleriraju
Naziv kolegija: "Kako pričati gluposti i besmislice upakirane u otmjene riječi i rečenice", 45ECTU Nositelj: dipl. ing. Stevo Mesić, Temeljni predmet studija
Naziv kolegija: "Uvod u pučku meteorologiju i poslovice", 20ECTU, Nositelj: Gregor Zorinc, Nastava se izvodi kad predavač dođe u Klub i popije 2 piva, ispit se polaže nenajavljeno kada predavač osjeti da je student spreman. Najveći broj apsolvenata ima jos ovaj kolegij do di-plome
Naziv kolegija: "Lažne bugarske poslovice za svaku prigodu.", -13ECTU, Obavezan predmet, Nositelj: Zoran Šupak., Studenti se upozoravaju da predavač često daje lažna vremena i lokacije za predavanja, stavlja ljepilo na sjedalice, pali studentima jakne dok pisu kolokvije itd.
Naziv kolegija: "Sastavljanje umobolnih glazbenih kompilacija", 32ECTU, Nositelj: Sanela Ž
Naziv kolegija: "Izazivanje svađa, galame i nemira", 32ECTU, Nositelj: Zoran Šupak, vježbe se izvode u prostoriji od 30 kvadratnih metara i sa slabom rasvjetom
Naziv kolegija: "Tipovi žarulja, te ponašanje muha na istima." Nositelj: bacc. ser. Mićo Kuzmanić, 32 ECTU
Naziv kolegija: "Umijeće skretanja svakog razgovora na sušene banane" Nositelj: Jarmila Granić

30.01.2011. u 17:02 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 24.01.2011.

Knjige koje ću pročitati kada ulovim vremena

Đuro Utješanović: Moje viđenje fizike svemira (vlastita naklada)
Branko Kockica: Okusi ljudskog mesa starosti od 3-7 godina (vlastia naklada)
Uglesa Krkan: Plovim morem govana u trulom brodu (zbirka metafora i pjesničkih slika)
msgr. Savo Milošević: Moj život u tvornici žarnih niti
Igor S: Moje vizije
Igor S: Moje vizije, planovi i snovi...
Uglesa Krkan: "Moja soba", putopis
Uglesa Krkan: "Sutra ću", uvod u životnu filozofiju
prof. Igor S: Osnove zagađivanja okoline i računala (školska knjiga 2017)
Sanela Z: Kategorizacija alkoholnih pica po godinama proizvodnje, prvi svezak (1000 stranica)
Jasmin Stavros: Vodič za urbanog muškarca
- Igor Krkan: Razgovori sa zidom (vlastita naklada)
- Lješnjak u vitrini
- Dr. Protić: Saveti Dr. Protića
- Dr. Sakoman: Zvuci sobe i predsoblja. 800 stranica
- Dr. Protić: Ne volim da upoznajem ljude koje ne poznajem.
- Dragan: Odjebi.
- Miroslav Krleža: Jaje
- dr. Jeti: Stlačivanje vode (vlastita naklada)
- Brijanje mošnji u 3 slike (naklada Mamić)
- Uglesa Krkan: Moj život, IX dio
- dr. Ivo Sanader: Popularni Loto sistemi
- Branimir: Ne smetaj, serem.
- Stefan Bobić: Dileme... (800 stranica)
- Sergej Jesenjin: Cijepanje drva
- Đuro Knaap: Bacam cjepanice u ribnjak
- Kristijan Đurđević: Čarolija školjki (naklada Auto Klub)
- Goran Bare: Putovanje kroz prostor i vrijeme dimenzije Omikron

24.01.2011. u 02:01 • 0 KomentaraPrint#

Buda bog VIII

Dođe meni Buda i kaže: "Hej mali, kad ti mislis dozivjet vec jednom tu nirvanu?"
- "Pa oprosti, evo sutra ću, obećajem"
- "Čuj, ja sam tog tvog peso-prasluska sit i namiren do guše. Nemoj samo da ja moram vadit pištolj, onda ćeš ti meni drugu pjesmu pjevat..."
- "Ma daj stari molim te, daj mi barem do petka, evo bas mi je sad dobro krenulo, bas osjecam kad meditiram da se nesto desava. Sve me nesto skaklja oko pazuha, i kao nesto oko bubrega da osjecam neku toplinu. Mislim da sam na pravom putu. Ma siguran sam. Daj, pa prijatelju, eeej. :)"
- "Ranko jel ti mene zajebavas? Jel ti znas koliko ja jos imam takvih ko sto si ti. Pa nemojmo bit djeca... Ja te sad ubijem ko kera a da mi ni krusna mrva ne zafali. Imam takih ko ti tamo na tibetu na bacanje... Bahat si ti i zajebavas, neces ti nikad doc do nirvane."
- "Ha gledaj, ja vidim da ti necu promijeniti misljenje. Ali kad ti kazem ko drug drugu, evo casna partijska da sam ja poceo nesto da osećam, neko dejstvo u bubregu..."
- "Jao Ranko, nemoj ti meni druže... Ta su vremena prošla. To što je bilo 41-ve u brazilu zaboravi. To su bila druga vremena. Ja se toga ne stidim, ali sad je to nesto sasvim deseto, i ti moras razumjeti da mi zivimo u jednom beskrupuloznom svijetu u kojem ću te ja ubit jer me uporno zajebavas."
- "A dobro, sta sad..."

Mora bit suđenje druže brko!

24.01.2011. u 01:59 • 0 KomentaraPrint#

Piko pomozi

Poštovani odvjetniče Piko, obraćam vam se ovim putem za pomoć oko pravnog problema. Naime moj sin i ja smo optuženi da smo u japanskom konzulatu pijani pišali po tapiserijama. Međutim mi smo uspjeći pobjeći kroz prozor na ulicu gdje su nam zapisnik napravili policajci iz mađarske turističke misije. E sad šta je... Mi smo vam imali bugarske dokumente, tj. polulegalne bugarske dokumente jer smo imali one žute kartice - potvrde da su nam osobne karte još u izradi. I sad imajući u vidu da smo mi rodom iz Prištine i imamo Srpske domovnice, dali se mi možemo predati albanskim vlastima budući da se sad nalazimo u nekom selu na crnogorsko-albanskoj granici u zgradi osnovne škole sa 10 kila eksploziva i stotinu malodobne djece?

24.01.2011. u 01:59 • 0 KomentaraPrint#

Čedomil

Jagomir je tog dana hodao besciljno poljem. Šetao se kao glavni niger u kvartu, sav se razbacao ko đubre po livadi, da ge je netko vidio rekao bi: - "prava bekrija i lola." Odjednom kao da ga je neka ledena ruka zaustavila u mjestu. Stao je i osjetio je u jezgri svog bića da on ovdje jednostavno MORA iskopati rupu. Izvadio je iz džepa unproforovu kompaktnu lopatu koju uvijek nosi sa sobom i kopao dok nije osjetio nesto tvrdo. Bila je to drvena daska na kojoj je pisalo: "iskopaj rupu 10 metara istocno". Jagomir je bio bivse vojno lice te je bio slab na nerazumljive naredbe. Bez razmisljanja je krenuo kopati novu rupu. I u njoj je bila ista takva poruka. Kopao je jos 5 rupa dok nije dosao do šeste. Kopao je i tu, no ovaj put nije naisao na drvenu plocu vec je u njoj bila cigareta i upaljac. Jagomir je samo kulerski zapalio cigaru, bacio upaljac i udaljio se u nepoznatom smijeru.

24.01.2011. u 01:52 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2012  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Lipanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Svibanj 2011 (1)
Travanj 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Blog crnog humora. Svi postovi su djelo mračnog kutka autorovog mozga i nikako nisu za uzmati ozbiljno

Linkovi

Tehničko veleučilište u Zagrebu
4chan
The Onion

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se