web page counter




....malo promocije mog kraja.....

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image <br />
Hosted by ImageShack.us





G o r m o l a n d

utorak, 09.03.2010.

Skupština Društva u kojem djelujem

DVD Gornja Jelenska
Predstavljajući Izvješće o radu društva u 2009. godini, zapovjednik DVD-a Gornja Jelenska Miroslav Belinić je na skupštini održanoj u petak, 5.ožujka, upozorio na veliki nesrazmjer u aktivnom dijelu članstva i onog koji se vodi na papiru.

'Budimo otvoreni pa recimo da u ovom društvu od ukupno 175 članova, aktivno sudjeluje 38 odraslih te najviše 30-ak mladih koji pronose dobar glas svojim natjecateljskim dosezima'- naglasio je Belinić. Na proteklim sjednicama Upravnog odbora društvo je donijelo zaključak da ove godine, sukladno Statutu, uvodi obveznu godišnju članarinu, za koju su u pripremi uplatnice na iznos od 50 kuna, a koje će biti uručene svim članovima koji su na popisu. 'Onima koji se i ovaj put ogluše na odluku društva, bit će isključeni iz članstva 30 dana nakon uručene a neplaćene članarine'- najavio je zapovjednik, obrazloživši kako, svi oni koji ostaju u pričuvi, koji samostalno tako odluče a što znači da neće imati radne obveze u društvu, neće biti izbačeni no njihov status miruje do uključenja u aktivno djelovanje. Prema istima društvo neće imati nikakvih obveza kako u pogledu dodjele spomenica tako i drugih odlikovanja i priznanja.



Između ostalih aktivnosti, DVD Gornja Jelenska tijekom 2009.godine sudjelovalo je u nekoliko vatrogasnih natjecanja sa ekipama djece koja ostvaruju zapažene rezultate. Kako je istaknuto, muška 'B' ekipa po kojoj je ovaj DVD inače prepoznatljiv, nije učestvovala niti na jednom natjecanju, što zbog nedostatka financijskih sredstava, što zbog letargije koja je zahvatila članstvo, a izazvana je prije svega nepostojanjem adekvatnog prostora za rad.



'Izvođeni su radovi čišćenja na prostoru dvije čestice zemljišta za koje je društvo pokazalo velik interes pa su iste, prema tvrdnjama općinskog načelnika, prevedene iz poljoprivrednog u građevinsko zemljište te očekujemo brz dolazak u posjed istih a kako bi se konačno krenule pripremne radnje za izgradnju 'Vatrogasnog centra'- istaknuo je Belinić zatraživši u ime DVD-a podršku Mjesnog odbora, Vatrogasne zajednice i Općine u realizaciji tog projekta.
U okviru ove skupštine, a zbog zadovoljavanja pravne regulative u potpunosti, ponovno je izglasavano povjerenje strukturama koje je Upravni odbor društva predložio na zadnjoj skupštini. Za predsjednika DVD-a jednoglasno je potvrđen Dražen Obranović, a potpredsjednika Josip Tomac.


Izvor i opširnije

- 09:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 02.03.2010.

Gasitelji stavili pod nadzor požar u zapadnoj australiji

fotografija:24 sata
Požar, koji je od ponedjeljaka progutao više od 31.000 hektara niskog raslinja u zapadnoj Australiji, vatrogasci su stavili pod nadzor. Više od 50 gasitelja borilo se s vatrenim jezicima od 18 metara, a stanovnike koji žive na oko 280 km od Pertha su evakuirali. Iako su požar stavili pod nadzor, vatrogasci su još na oprezu. Požari su ljeti česti u Australiji, gdje se temperature dižu do 41 Celzijusa. Prošle godine je u samo u jednom danu stradalo 173 ljudi, a nekoliko tisuća stanovnika je ostalo bez kuća.


Izvor i opširnije

- 10:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Gormo land
GORMO



RAZNI VIDEO MATERIJALI smokin



PLAMENI UDARI U NJEMAČKOJ

Image Hosted by ImageShack.us

PLAMENI UDARI U HRVATSKOJ

Photobucket

ima tu svega:burninmad

....wave...pokušat ću ovdje ispucati headbang

.....svoja mišljenja o i oko vatrogastva
a i ostalih tema, paparty


....Vas pozivam da mi se pridružite...
zujo


wink pišite mi na Image Hosted by ImageShack.us


ili
smokin











pjeva ovaj blog egzistira od 03.10.2007. mah



Image Hosted by ImageShack.us
...neka ova sviječa gori u znak sječanja na naše preminule vatrogasce....
laka im Hrvatska gruda!!