golly&bossy

petak, 06.03.2009.

Globalno jelo

Dragi Nashi,
Dok se Min (i Min i Vin) svojim zapisima redovito vraćamo domaćoj spizi (klik, klik, klik, klik, klik, klik) činjenica je da su Nam i furešte kuhinje sve bliže i dostupnije.

Evo na primjer nama u kvartu. Nama u kvartu je bila jedna videoteka. U koju smo rado navraćali po filmove i da vidimo ljepuškastog videotekara. Videoteka se odjedanput zatvori i nakon setemane dan pituravanja na njeno misto se otvori kebab. Ušli smo unutra nakon jednu misec, kad tamo isti videotekar (ne ljepuškasti, nego jedan drugi) samo 10tak kila zaobljeniji. Dok Nan je slaga kebab reka Nan je ovo: “To je bila moja videoteka, ali slabo je išlo. Sad svi skidaju filmove s interneta, a ljudi su uvik gladni...”

Photobucket

Ocjena: prvi kebab je bi dobar, drugi i treći bezveze, četvrti nikad nismo ni vazeli. Ali kebabarnica je još uvik na svojen mistu i uvik je čejadi unutra, znači da ni loša.

Evo na primjer isto nama u kvartu. Bi je jedan restoran Slavonac. Slavonac je bi izuzetno popularan radi ogromnih porcija, naravno. Kad tamo odjedanput zatvori i akon miseci pituravanja tun se otvori kineski restoran. Tian tian, ili tako ništo. Ža Nan je Slavonca, ali drago Nan je što imamo kineski restoran blizu. Nikako se osjećamo svjetski.

Photobucket

Ocjena: odlično, svaki put kad smo jili bilo Nan je dobro. Jedva čekamo ponovo.

Evo na primjer isto nama u kvartu. Bila je odavna jedna konoba. Onda se ista zatvorila i nakon godišć pituravanja opet otvorila. Isto konoba. Onda se opet zatvorila, a sad se otvorila pod imenom El paso. Meksički restoran! Čini i pizze i peče standardno meso (čevapi, ražnjići...), a ima i dostavu. Ža Nan je konobe, ali drago Nan je što imamo meksički restoran blizu. Nikako se osjećamo svjetski.

Photobucket

Ocjena: nismo bili još, ali Vin ste nam rekli da je odlično. Jedva čekamo probat.

Stojte dobro,
Vashi

- 15:03 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #