Posljednji post...

31 prosinac 2006

smijeh ...u ovoj godini!!!

Drage moje blogerice, poštovani blogeri i svi ostali koji se slučajno nađete na ovim stranicama, od srca vam želim sve najbolje u novoj godini, neka vas prate zdravlje, ljubav i mir; neka vam se ispune sve najljepše želje!!!
Uz malo zakašnjenje, čestitam vam i Božić, a onima kojima taj blagdan tek dolazi želim da ga provedu u sreći i miru.

Pozdrav svima!!! wave

Privatno...

07 prosinac 2006

Evo i mene konačno k vama!
Kao i svake godine, kako se približila zima, tako sam i ja postao JOŠ usporeniji i uspavaniji. Zato još nije gotov drugi post o audio-tematici, nego ćemo malo o privatnim stvarima.

Za sve vas koji se pitate kako je mali Lovro stavljam ove slikice, pa uživajte. Ja svakako uživam u njima.



Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Inače, Lovro je dobro, zdrav je kao i dosad, sve više raste i još uvijek je vesel i najviše se voli smijati s drugima, a ovog tjedna pokazao je i svoj interes za glazbu. Ukoliko želite poslušati njegovu prvu skladbu slijedite OVAJ LINK. Na trenutke je naporno, ali imajte na umu da je autor star samo 4 mjeseca!

Prošlu subotu imali smo prvu probu novog benda (trenutno bez imena), a svirali su LeMavrica, Petra, Kristijan i moja malenkost, dok je Kika pjevala. Proba je bila stvarno zanimljiva, čak smo i nekoliko stvari uspjeli odsvirati manje-više u cijelosti, a čak nam nitko nije došao prijetiti policijom. To je veliko postignuće, budući da smo svirali skoro do pola 10 navečer, a Petra STVARNO JAKO udara po bubnjevima. naughty U idućemo postu stavit ću i slike s probe. Nema ih puno, ali ih moram smanjivati radi uploada, tako da sad ne stignem.

Moram se pohvaliti da je LeMavrica konačno prošla na pismenom u auto-školi, a nakon instrukcija koje joj je dala moja Malenkost... thumbup Ne znam je li prošla zbog instrukcija ili nečeg drugog, ali sad to nije niti bitno. Sad joj slijedi vožnja i onda je veliko finale. Držim joj palčeve! (To se samo tako kaže!...)

Da se odmah pohvalim! Dok sam u ponedjeljak navečer dolazio od LeMavrice, sjetio sam se da nisam nalio tekućinu za pranje vjetrobrana (šajbe) u auto od Marijinog tate, pa sam odlučio da to tada napravim. Uvezem auto u garažu, upalim svjetlo, skinem čep na spremniku koji mi je izgledao JAKO čudno i počnem ulijevati... Kad odjednom, primjetim da se u spremniku nalazi CRVENA tekućina... što nije dobro, jer sam ja ulijevao PLAVU tekućinu!!!
Odem po Zvonka, no već je legao spavati, tako da sam samo teti Slavki rekao da sam napravio sranje s autom i da ga ne pale, da ne bi bilo još gore. Ispalo je da sam ULIO VODU U SUSTAV ZA SERVO-UPRAVLJANJE!!! Za sad još ne znamo kolika je šteta i koliko će stajati popravak, ali jedno je sigurno: to je dokaz da niti ja IPAK nisam savršen!!! namcor

Toliko za sada. Ne znam što bih još mogao na brzinu napisati, a imam toliko toga...
No, ima vremena. Stigne se...
Veliki pozdrav svim čitateljicama i čitateljima, dođite nam opet!!!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>