Opis bloga
S V A Š T A....

Web Counter
Web Counter


Image hosting by TinyPic
LINKOVI....

Image hosting by TinyPic

DA * MI * JE * OTIĆI

Daleko da mi je otići
U dio neki, i sama neznam kuda,
I pod plavim nebom i zracima bijelim
Da tiho nestanem ko ledena gruda.

Pod noćnim dahom..Ja zamišljam sada:
Ko šuma nada mnom se njiše,
Čuje se pjesma tiha a kroz lišće pada
Zrak netaknut i zlatan od sunčane kiše.

I nad travkom letim...i po svodu cijelom
Cvijeće nešto šapće sa suzama na licu:
A i on, tu je, u svili bjeloj.
Pored mene moli i posljednju strunu
Sa uzdahom kida. A on miran i leden.

Moj se pogled diže u visine nebu
I pod nebom gledam dah jedan plavi
I umirem tako tiho i neznatno,
A da nisam svijesna de me to sve
okrutno u nepoznato i bijeli beskraj
odvodi.
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic
Image hosting by TinyPic

RASPOLOŽENA

01.04.2006., subota

ČOKOLADA I JABUKE

Image hosting by TinyPic

ETO VAM BLOGERI MOJI NAJDRAŽI MALO SLATKOGA
4 žumanjca
25 dkg.šećera
5 dkg.otopljene čokolade(ili čokolade u prahu)
2 dl.mlijeka
2 dl.ulja
20 dkg.brašna
1/2 praška za pecivo
ZA NADJEV:
3 iscijeđene naribane jabuke
nekoliko žlica marmelade
ZA PRELJEV:
4 bjelanca
20 dkg.šećera u prahu
ZA GLAZURU:
3 rebra čokolade
3 velike žlice mlijeka
3 velike žlice šećera
3 dkg.margarina
Umutit žumanjce sa šećerom te polagano dodavati čokoladu i mlijeko.Postupno dodavati,uz lagano miješanje,brašno s praškom za pecivo,ulje i naribanu koricu limuna.Peći 25 min.na 150c.
Za to vrijeme pripremiti preljev:bjelanca umutiti sa šećerom u čvrst snijeg.Još vruće tijesto premazati marmeladom,prekriti jabukama i dodati preljev.Kolač još peći 20 min.Vruć kolač preliti glazurom i staviti na hladno. ŽELIM VAM DOBAR TEK!!!!!!!!PUSAnjamithumbup

- 21:38 - Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se