.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Kukavicka sramota - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

23.06.2006., petak

Kukavicka sramota

Image Hosted by ImageShack.us
Pa sta sad reci, napadnemo, damo gol i sta onda? Odbrambeni stanu 10 metara od gola, sredina 16 metara a napadaci stoje na centru i gledaju. Pa kakva je to igra? A sta radi onaj Tomas? Svi smo se sprdali sa Milanom Dudicem juce kad je covjek dva puta igrao rukom, svi smo govorili rukometas i smijali se. Izgleda da jabuka ne pada daleko od stabla, pa eto i mi smo poveli jednog rukometasa, taj Tomas kao mu automatski ruka skace prema lopti kada skoci. Znao sam da ce Robert Kovac faliti, ali nisam znao da ce se ovako usrati svi kad njega nema. Dobro kaze Ciro, trebao je odmah Tudor na libera i ne bi se onda nabijali u svoj gol onako. Odma bi bilo par samara i dernjava bilo.

Sta je bilo sa Hiddinkom kad je stavio onog nesretnog Kalca na gol isto ne znam, ali sramota je da mi tom golmanu nismo uspjeli ne dati gol, nego i pucati na njegov gol, jer dojma sam da bi pola lopti upuceno na prema njemu zavrsilo u mrezi.

Sta je Niko Kranjcar napravio, stvarno... bio je gori od Ronalda protiv nas.

Uglavnom, bolja ekipa ide dalje. Od ovih igraca u Australiji bi mogli igrati samo Pletikosa i Simic, mozda bi mogli jos neki, ali ako se ne trudi onda ne moze.

Evo samo da napomenem sudiju, nije sudio dva penala za Australiju, drugi gol Australaca je iz ofsajda, nije dao crveni Srni, dao Simunicu 3 zutarofl, aahahahaha, Simunic je srusio svjetski rekord. I jos mu dao 3. zuti poslje zadnjeg zvizduka, ahaha, legenda. Izgleda se Poll bojao potjerati ga napolje kad ga je ovaj onako osinuo pogledom i digo saku...

- 00:05 - Komentari (17) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us