< kolovoz, 2004  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga 
well, it is kinda hard to describe that.. basically what I feel like writing, I will write here. lol
ok a sad za moje prijatelje u hrvatskoj.. tesko je objasnit sto ce bit u ovom.. al ajd.. kao sto osjecam...valjda.. ma ja sam zbunjena

 Linkovi
vedran
nasice.org
gradnasice.com
blog.hr
forum.hr

 Quote
The sweet ain't as sweet without the sour. (Tom Cruise in "Vanilla Sky")

counter:
(since May 18, 2004)

 03.08.2004., utorak

eto mene opet...

Hej moji blogovci… eto mene opet… da.. da… nije me bilo dugo ali znate, trebalo mi je vremena da sredim sve dojmove kad sam se vratila i iskreno.. morala sam uciti ( i jos moram) tako da jednostavno nemam vremena ni za sta.. lol-.. eto… ja ne mogu vjerovaati da je mom iskustvu kraj i da sam sad doma i da cu ostati ovdje.. znate kako to ide.. kad se naviknes na nesto onda je doista tesko ponovno se vratiti u ono prije koje jos kao nisam poznavala.. al ajd.. sad je to ovako i ne bi trebala puno razmisljati o tome… nego stvar je u tome da meni jako nedostaju moji prijatelji iz washingtona… i ne znam.. razmisljam o tome da bih ih trebala posjetit… ali da.. sad ja vise necu o americi jer je to proslo svrseno vrijeme iliti pluskvamperfekt… lol….
Sad u zadnje vrijeme razmisljam o jednom drugom putovanju… naime, ja idem u grcku.. tome se jako veselim jer idem sa puno svojih prijatelja i imam osjecaj da ce to biti jedno od boljih provoda u mom zivotu.. samo sam cula da je u grckoj jako skupo ali sto kosta, kosta… lol

Hm…. Citala sam malo ove blogove i mogu vam reci da je prilicno velik postotak njih kao jedan veliki ljubavni roman… izgleda da su svi sad za to… mislim, nema nista lose u tome i naravno svaki je jedinstven na svoj nacin ali jednostavno nakon nekog vremena to prestaje biti zanimljivo…bar meni…. Naravno sad se to cini kao da ja pljujem po sebi jer sam u zadnjim postovima pisala uglavnom takvim stvarima koje su se meni dogadale ali sad se nadam da cu naci neki drugi sadrzaj od toga… joj nemam pojma o cemu pisem … ali tako ja inace….

Moram citati lektiru iz hrvatskog.. za ispite.. i trenutno citam zlocin i kaznu…. Ne znam shvacam li samo ja to tako ali svaki put kad malo procitam te knjige, nekako se osjecam izbedirano i gubim vjeru u ljude… ( naravno mozete skuziti da sam ju sad citala jer je cijeli ovaj post pomalo melankolican..) ali prestat cu ja o tome…
Kad malo razmisljam kako te knjige sto citam djeluju na mene, puno puta imam osjecaj da se stopim s glavnim likovima i sve si smislim u glavi kao da su to stvarni dogadaji… zato vise volim knjige od filmova… sad vam se cini da ja samo citam i da je to jedino sto ja radim… cak se i sama sad nakon ovih recenica osjecam kao book worm.. ali nisam… vjerujte mi.. ne citam ja puno ali neke stvari zbilja volim procitati… to je ok… i mislim da je to nekakva covjekova kulturna naobrazba koje je potrebna..

Nedavno sam dobila na dar knjigu Polupani Loncici… tu knjigu je napisala Jasna Šurina (tako nešto, ne da mi se sad ici provjeravati ) i ona pise o svojoj bolesti bulimiji… uz tu sam knjigu probdjela par noci jer nisam mogla vjerovati da se takve stvari dogadaju.. da to postoji… to je tip knjige kao i Mi djeca s kolodvora ZOO… u jednoj naucis o narkomanima i drogi i sve je realno… a u ovo drugoj naucis o poremecajima o prehrani… kao neki prirucnici mi se sve to cini… valjda… ma ne znam… ne znam ni o cemu ja sad pisem ali evo uzela sam laptop u ruke i ne pustam…. A sad bi vec morala ici uciti.. eto taman se ufuram u sve to i onda moram ici… tako je meni inace… u sveim situacijama.. taman kad se ufuram u nesto, tome dođe kraj.. ali dobro, nema veze…. Ajd budite mi svi pozdravljeni i uzivajte.. cujemo se!!!

Over and out!
Peace….- ma i to mi je sad vec postalo bezveze.. al ajd!!! kisssss

- 14:44 - Komentari (110) - Isprintaj - #

 14.06.2004., ponedjeljak

obecajem... naci cu vremena

od ovog tjedna pisati cu i dalje blog.. puno mi se ljudi javilo na icq i ispitivalo me o svemu tako da mislim da bi ovo moglo raditi valjda.. lol... nego da, ako imate nekakvih pitanja, ostavite u komentarima, a ja cu vam do tada pisati o svemu onom sto mi nedostaje i za cime zalim i naravno usporediti cu sve ovo sto mi se nedavno dogodilo kao i sto mi se dogodilo u zadnjih 10 mjeseci!!!!!!!
ajd idem sad na kavu!!!!
over and out
-peace-
- 16:44 - Komentari (12) - Isprintaj - #

 12.06.2004., subota

eto moj put doma. drame mi se dogadaju pisano u avionu iz bostona do pariza

Hej svima.. evo vozim se u avionu i prije dva sata dozivjela sam nesto najstrasnije u zivotu… totalno sam se uplasila i i dalje ne mogu vjerovati da mi se to dogodilo… Naime, vozimo se na relaciji Boston- Pariz.. i dok smo gledali film na malim monitoricima koje imaju u avionima za velike relacije odjednom su se sva svjetla popalila i pocela stekati.. radi ne radi.. radi, ne radi.. radi.. sve krepa… sve su se stujardese sletile u prednju kabinu kod kapetana.. taman se avion poceo tresti….
Ja sam umrla od straha.. molila sam se za svaki trenutak… ljudi su se poceli vrzmati i svi su bili zivcani.. to je bilo jedno od najneugodnijih iskustava u mom zivotu.. nakon tih 15 minuta sto smo sjedili dok se avion tresao i svjetla palila i gasila razmisljala sam o mojoj mami… jedino sto mi je palo na pamet je bilo.. " Ako sad umrem, mama ce me ubit sto nisam stigla doma!"

Najveci bed je sto su svi flight attendant iliti stujardese francuzi i pricaju samo francuski sa par fraza na engleskom.. kao "hello, how are you, everything is ok ".. tako da kad sam pitala zenu sto se dogada ona mi je odgovorila How are you….. ma sve mi je to bilo full cudno… i jedino sto sam cekala je bilo da sletimo…

Boze, ne mogu vjerovati da mi se ovo dogodilo…



Eto ovako.. ja sam sad skoro sat vremena od pariza.. nisam uopce spavala i polako sam umorna ali odlucila sam napisati kratak tekstic o mom zadnjem danu u USA… nakon sto je skola bila gotova, a ja sam hvala bogu izvukla straight A's ljudi iz mog razreda su me odlucili izvesti van u kino i na veceru.. prvo smo gledali shrek 2 koji je bio originalan film, jako zanimljiv i totalno smjesan..( a to sam morala gledati kao dio kulture jer su mi za rodendan poklonili onog donkeya koji govori fraze iz shreka 2 ) i onda nakon toga su me odveli u moj najdrazi americki restoran JOHNNY ROCKETS . e sad malo o tom restoranu. Ako itko ikad ide u USof A treba posjetiti taj restoran jer je jednostavno zakon.. oni prave najbolje MILKSHAKEOVE .. cak sam probala pumkin.. kao bundeva iliti tikva.. ja ne znam razliku.. ali bilo je odlicno… druga stvar koja je isto super je sto je restoran ureden u stilu pedesetih i svi konobari nose kapice i svira glaza iz pedesetih.. i sve okolo su jukeboxovi.. naravno kad se naruci pjesma za 5 centi onda se moze i plesati.. ali jucer smo moje drustvo i ja narucili pjesmu Stayin alive i na tu pjesmu konibari imaju svoj ples i onda smo s njima otisli plesati i naucili smo taj ples.. ma bilo je ludnica.. a moja best frendica Adrienne i donijela kameru i snimila sve to jer mi je napravila film o mom boravku u USA--- ne mogu vjerovati… O ne.. svjetla su s eopet pocela paliti i gasiti.. idem vidjeti sto se dogada..oooo Dorucak time.. nista strasno.. OVAJ PUT::: mozda cu umrijeti nekom drugom prilikom….
Bokac svima
Over and out
-peace-

- 18:22 - Komentari (11) - Isprintaj - #

 08.06.2004., utorak

oh my god...

eto.. jucer sam se oprostila od svih mojih prijatelja ( pisat cu vam o tome kad mi bude dosadno na avionu) i eto danas krecem doma.. zapravo krecem za 15 minuta tak da moram ovo brzo zavrsiti.. najvjerojatnije cu prestati pisati ovaj blog kad se vratim zato sto ne vidim svrhu jer to vise nece biti blog iz washingtona, a vecina ljudi ovo cita bas zato sto sam u americi.. zato hvala svima sto ste dolazili i citali ove moje gluposti kad ste imali pametnijeg posla.
ja cu jos samo postaviti blog s mojim zadnjim danom ovdje kad budem imala vremena da ga napisem i onda cu samo odgovarati na vasa pitanja ako vas sto zanima sto se tice mene i prosle godine koju sam provela u washingtonu. tako da je to to... thanx 4 everything jos jednom i keep it GANGSTA!!! lol
over and out
-peace-
- 13:55 - Komentari (4) - Isprintaj - #

 04.06.2004., petak

ne mogu vjerovati...

inace se smijem kad procitam blogove od ljudi koji budu ljuti nakon sto im se izbrise pola sata texta.... E SAD SE VISE NIKAD NECU SMIJATI!!!!!! upravo mi se to dogodilo...
ali nema veze.. danas me nista ne moze izbaciti iz takta... skoro sam gotova s finalnim examsima...

u srijedu sam imala IT...to je bilo dobro iskustvo. lol
u utorak mi je dosao IT profesor i izvukao me van sa sata matematike. rekao mi je da cu imati exam u 9 ujutro iduci dan i da cemo biti samo on i ja i on ce me nadzirati. I tako dodem ja u srijedu ujutro u skolu i u computer lab i da mi on test. Are u scared? pita me on sa smjeskom na licu... No, was I supposed to be scared? scared of what? odgovorim mu ja.. to ga je totalno utihnulo.. sutio je tokom cijelog ispita... lol vjerojatno je ocekivao da se ponasam kao zensko.. da pocnem flert s njim i da ga pitam odgovore.. ali izgleda da me podcjenio.. ja to ne radim.. ne volim takve stvari.. nakon 40 minuta sam mu dala test i rekla da idem na kavu. Pogledao me u cudu, where are you going? you are not done with the exam! ma kako da ne.. rekla sam mu da jesam da ga moze pogledati sad ako hoce.. na to on mene pita Does my exam suck? ja sam mu na to odgovorila.. I am sorry but it does.. If you consider that easy and short exam sucks then yeah, it does! ajoj.. na to se on odvalio smijat i pitao me kamo idem na kavu.. rekla sam da me cekaju prijatelji-..
nakon toga sam se nasla s erikom jer smo trebali uciti povijest skupa.. ali to se nije dogodilo... pricali smo o svemu a poceli uciti tek nakon par sati...Tad je dosao njegov brati ALEX i onda smo svi skupa pricali... alex mi je dao svoj yearbook da ga potpisem i ja sam isprintala nasu sliku s prom i pisala kako mi je drago da smo se upoznali i ostali bs..... rekao je da sam ja special person that just walked in his life but a little too late.. a ja na to Cmon, cut the crap.. lol na to smo se svi smijali...
nakon toga smo ja i erik ostali uciti povijest.... kad sam vidjela da to ne radi, odlucila sam otici doma...i uciti doma.. povijest je bila dobra u cetvrtak, dobro sam to rijesila, kemija je bila koliko toliko dobra i danas matematika... rijesila sam taj test jako brzo.. bas sam bila ponosna na sebe.. to mi je bilo odlicno! nakon toga sam isla po skoli i slikala sve kog sam stigla.. cak sam se slikala s alexom i on mi je rekao da smo bili the hottest prom couple!!lol.. to mi je bas bilo super.. dobar je on decko.. valjda... lol
e da i slikala sam se s terenceom.. on mi se cinio nekako tuzan pa sam razgovarala s njim!! to mi je bilo bas ok.. on je cist ispravan brotha i rekao mi je da cemo definitivno stay in touch..

e da i zadnja fotka danas bila je s erikom.. pozvao me u kino da idemo gledati shrek 2 tako da idemo u ponedjeljak...

e da i danas idem gledati harrya pottera.. mojeg secret crush i onda cu se valjda poceti pakirati za put doma... jos samo 5 dana.. ne mogu vjerovati.. znate onaj osjecaj kad se sjetis koliko je vremena proslo.. e ja sam se molila za taj osjecaj punih 10 mjeseci.. htjela sam da se okrenem i da vidim da mi je zadnji dan ovdje.. sad mi je to zao.. ne mogu vjerovati da odlazim... tesko je ponovno se vratiti u moj zivot.. ali nadam se da cu sve ove ljudo tu ponovno vidjeti kad tad, pa ako nista drugo na 10 godisinjici mature!!!.. sad cu prestati polako pisati o svemu ovome i idem se pakirati... ... mama dolazim!!!!!!!

to je to..
over and out
-peace-
- 22:43 - Komentari (14) - Isprintaj - #

 01.06.2004., utorak

hej svima...

evo sad sam se vratila iz skole..dovezao me je chris i odveo me na kavu.. s njim bas dugo nisam pricala...
nego da pocnem sa svime sto me sad muci... upravo razmisljam o svemu, keko ce biti kad odem, kako ce biti kad se vratim i imam neki bittersweet osjecaj... stvar je u tome da sam stvarno zavoljela sve ljude ovdje i kako se sad ponasaju prema meni je stvarno divno ali isto tako ne mogu docekati da zagrlim mamu, da odem s tenom i nedom na kaf i da jednostavno budem ja..
ali glupo mi je pisati o svemu tome kad sad imam nesto drugo za razmisljati... moram uciti za finalne ispite.. starting from tomorow imam IT (infromation tech), onda u cetvrtak povijest i kemiju, i u petak matematiku... samo da to prezivim.. za ostalo se ne brinem.. brijem da ce sve biti ok¨!!!! ma zamislite ovo jos samo 7 dana i ja sam doma!!! ne znam sto da mislim.. da se smijem ili da placem!!lol ali ipak se smijem... heheheh

da.. bas sam danas pricala s profesorom iz IT i kaze mi on da se nista ne brinem oko ispita jer to sve znam i da nije bed ali da cu mu nedostajati jer jako puno pridodajem satima IT.. mos si mislit.. skoro sam nepismena u javi i puno pridodajem.. lol (here is some flavour!!! as in here is some flava!!! sista!)) al dobro.. znam ja javu... vise manje...

nego da.. bas sam danas pricala sa svojim savjetnikom o collegeima i preporucuje mi da se prijavim jer imam sanse dobiti stipendiju koja mi totalno pokriva skolovanje...
tesko je to ... provest godinu dana u USA i onda godinu dana u HR i onda se ponovno vracati u USA... ne znam sto zelim ... al da.. idem sad uciti jer ak onemam dobre ocjene onda mi je bed.... lol...

ajd bokac svima!!!

over and out
-peace-


- 22:28 - Komentari (7) - Isprintaj - #

 31.05.2004., ponedjeljak

memorial day comming up---

da.. evo sad sam se vratila doma nakon sto sam prakticki cijeli dan provela u skoli.. naime, danas je bila graduation za ljude iz moje skole... to je jedan prekrasan dozivljaj... cak su na kraju i bacili sesire nakon sto su izasli van kao u filmovima...

evo da vam objasnim sto se dogodilo i kako je to sve islo...

oko 12 sati skupili su se svi seniori aka maturanti i obukli crvene haljine i stavili crvene kapice na glavu. nakon toga su se svi zajedno slikali i svatko je od kole dobio po jednu bijelu ruzu i polako su krenuli prema dvorani gdje se sve odrzavalo... u toj dvorani su ih cekali ljudi koji su dosli na cijlu promociju i imali su govornike i bend. kada su dosli do ulaza, bend je poceo svirati remix pjesme Circle of Life is Lion King soundtracka i ulazili su jedan po jedan u dvoranu i isli do pozornice... tamo su svi posjedali i slusali govornike i neke ucitelje.. nakon nekog vremena bilo je vrijeme da se podjele diplome i to je bilo ono standard, prozivanje imena, dolazenje do ravnatelja, grljenje, plakanje ,slikanje, uzimanje diploma.. i nakon sto su svi dobili diplome, ravnatelj ih je zamolio da ustanu i cestitao im i rekao da su diplomirali i onda su svi premjestili onaj mali visuljak na kapici na drugu stranu!!! nakon toga svi u dvorani su dobili kristalne case sa sparkling apple juice ( amerikanci su jako strogi sto se tice alkohola) i onda su svi nazdravili... nakon toga su izasli van jer je bio red na druge zdravice i rezanje senior torte..

kad kazemv druge zdravice mislim na iste zdravice na razlicitim jezicima! tako da je proslo 20 minuta dok su se izredali svi roditelji iz razlicitih zemalja s razlicitim jezicima jer je moja skola internationalna skola. tada je bilo vrijeme da se svi razmaknu i onda su seniori bacili kape u zrak!!!
TO JE KAO IZ FILMOVA::: cak imam i fotku toga.. lol

poslije te manifestacije ja sam morala ici u computer room i raditi na skolskim novinama jer sam jedna od urednica... oko osam navecer, ostali smo samo Michael, Ben i ja... i naravno dva advisora i trebali smo sve zavrsiti.. Michael je jedan iznimno pametan decko, moj dobar prijatelj a Ben je najbolji prijatelj od michaela i on ne uzima novinarstvo tako da je on samo cekao nas.. jer smo nakon tih novina svi isli kod Michaela uciti za nas IT test.. ( Information Technology) aka informatika...
imali smo veceru i poceli smo uciti i onda smo odlucili da cemo kad zavrsimo odreden broj zadataka ici igrati igrice... Tekken 4.... no stvar je u tome sto on nije mogao naci plug od PS2 jer se preselio u novu kucu prije dva tjedna tak da nam je bilo bed.. zato smo gledali slike (Micheal i ja) dok je Ben programirao neki algoritam u javi.. skuzio je kako da napravi program u kojem pises poruke i onda ostali ne mogu citati jer je kodirano!!! stvarno cool... no dugo se mucio s jedno return variablom.. ali to vas ne zanima.. lol

morala sam ici doma pa me michael odvezao.. putem mi je rekao nesto sto uopce nisam ocekivala... rekao je ovo "you know, I have to tell you something... I think you have amazing eyes.. green eyes are so hot!! " .. i sto da ja odgovorim na to.. nisam imala pojma ali sam samo lagano promijenila temu.. imam osjecaj da svaki put kad primim pohvalu od nekog samo se zacrvenim i totalno mi mozak stane.. bas sam retarded....
e da srela sam i alexa danas.. i cak mi je srce poskocilo.. tingles and everything... ali stvar je u toome da mislim da se njemu svida neka senior cura tak da je to jos dobro jer se ja uskoro vracam doma.. tako da necu razmisljati o svemu tome jer idem za 9 dana!!!!

eto to je to.. ja idem sad u krevet jer se moram sutra rano ustati a moram biti odmorna za poslijepodne jer moram uciti jer nisam jos ni pocela.. zapravo lazem u subotu sam 4 sata ucila kemiju.. tak da je ok... al svejedno idem.. ajd budite mi pozdravljeni...

over and out
-peace-
- 04:42 - Komentari (42) - Isprintaj - #

 29.05.2004., subota

PROM!!! NAPOKON OVER!!

toliko planiranja i svega sto se dogodilo u zadnje vrijeme.. totalno me izmorilo..
pa evo ovako vam izgleda prom u americkoj privatnoj high school!!!!

nakon sto je zavrsio dan u skoli, otisla sam doma da malo odspavam.. i naravno zazvoni mi telefon! Elyssa kaze da se svi skupljamo kod njezine kuce oko 7 tako da ce nas ona michael pokupiti sa svojim autom.. i naravno.. ja sam odlucila spremati se nasamo i meditirati ( jer ja uvijek to radim ) tako da sam se ja s njima nasla tocno oko sedam sva spremna i onda smo isli u restoran... svi su imali prom date a mene je moj cekao u restoranu...

kad su me ljudi vidjeli rekli su mi da izgledam europeian hotness.. i to mi je bas super zvucalo.. ja sam sam htjela da Alex zine kad me vidi i to se dogodilo!!!! cak mi je erik dosao u jednom trenutku i rekao " moj brat je najsretniji decko ovdje!!!" bas sam se iznenadila, ali i godilo mi je.. mislim naravno da je preuvelicavao to ali nekako mi je bas bilo drago da je dosao do mene i rekao to... ostatak vecere sam provela za stolom sa tr para i Alexom i pricali smo o svemu i u preincipu ljudi su nakon vecere odlucili krenuti do skole .. do PROM zabave!!
Alex je platio cijelu veceru i to me jako iznenadilo... jer je bio fancy restaurant--- i jos sto je cijlu vecer bio takav gentleman prema meni to mi se uzasno svidjelo..
ma razumijem ja da sam ja women of 21 st ali stvar je u tome sto taj odgoj kod deckiju stvarno donosi bodove.. na primjer, svaki put kad bi se ja ustala, i on bi se ustao, cijlo vecer mi je otvarao vrata i pridrzavao stolicu i sto je nesto sto me jako iznenadilo, otvarao mi je vrat aod auta stalno.. to mi se nije dogodilo jako dugo...

kad smo dosli u skolu, naravno morali smo se prvo otici slikati... to mi je bilo super jer je totalno americko... bilo je uzasno puno cvijeca i svega a najbolje je sto su posluzivali sampanjac i hranu kao sushi i takva shanja.. ( nije da ja volim sushi ali dobro zvuci.. jel lol)

nakon toga smo svi isli plesati ali bilo je nekako drugacije.. stalno sam plesala s Alexom.. i to je drugacije nego u hrvatskoj jer decki i cure plesu a najbolje je kad su slow dancevi.. hehe. i to sam naravno plesala s Alexom..
nakon toga smo imali zdravicu za maturante sto je bilo vrlo lijepo organizirano...

skuzila sam jednu stvar o sebi.. kad provedem dosta vremena u komadu s nekim deckom, pocne mi se svidati... mrzim tu svoju nazovi osobinu....

prom se blizila kraju..
zadnja pjesma nakon laganice koju sam plesala s Alexom je bila pjesma koja govori o tome kako ce ljudi kad maturiraju otici na razlicite strane i kako ce svi svima nedostajati... i onda je CIJELI MOJ RAZRED napravio krug oko mene i svi smi to pjevali.. to je bilo tako dirljivo... svi smo plakali... ne mogu vjerovati koliko ce mi svi ovi ljudi iz USA nedostajati.. ne mogu vjerovati.. strasno.. i zato mislim da cu pokusati doci u USA na PROM iduce godine!!!!

na samom kraju svi smo isli na afterparty...
to je bilo odlicno.. ljudi su donijeli 3 kegs piva i bilo je bas dobro.. igrali su quarters sto je igra povezana s alkoholom.. svima u usa alkohol je big deal jer nam sanse da dobiju alkohol bilo gdje legalno... zato mnogo ljudi after 21 postanu alkoholicari....

e da, na samom kraju prije nego sam isla doma, Alex me zagrlio i rekao da je uzivao u cijeloj veceri i da cu mu uzasno nedostajati kad odem..
sve u svemu, vise sam ocekivaa od svega ali bilo je jako dobro....
cak me i prof iz informatike zmolio za ples ali onda je dosao Alex i rekao mu da mu ne dira Prom date.. to mi je bilo bas sweet!!!!
naravno u srijdu cu pasti moj final Exam iz IT!!!... al nema beda.. sve je to za ljude!!!

ok to je to od mene... bok svima!!

over and out
-peace-
- 19:03 - Komentari (12) - Isprintaj - #

 28.05.2004., petak

ajme meni majko moja...

ne mogu vjerovati... 2000 ljudi je teoretski doslo na moj blog!!! ma ajde.. svaka vam cast svima... ostavljajte komentare.. to je onda meni zanimljivo za citati!! lol.. ajd bokac svima!!! hehe
over and out
-peace-

ovo je bilo kratko.. al ajd... hehe
- 05:26 - Komentari (6) - Isprintaj - #

eto mene sa lijepim noktima.. lol ovo zvuci cudno..

da.. ovaj naslov je zbolja cudan.. ali nije bed.. sve je to za ljude..
danas je bio odlican dan.. samo je stvar u tome sto sam ja tek danas otkrila da se prije maturalne zabave treba ici na veceru.. prije vecer treba se kupiti ono cvijece curama za ruke, a deckima za smokinge... ( ne znam jel tu ide sibilarizacija ali koga briga! ) tako da sam danas tek skuzila da sam to trebala naruciti.. jel... a i nije mi to bilo bas pametno ... lol ali sve se sredilo na kraju...

bila sam na indijanskoj veceri sa jednom profesoricom Bhalla (to joj je prezime, ona je rodena u Indiji ) . ali to mi je vise prijateljica nego profesorica.. meni ne predaje nista, ima 30 godina i profesorica je u osnovnoj skoli...
bile smo na veceri i onda smo otisle na manikuru noktiju.. ma strahota jer je sad osjecam kao prava CURA!!!! ne mogu vjerovati da sam ovo upravo napisala .. ali imam french manicure na noktima i nekako mi izgleda kao da moji notki nisu moji.. al ajd.. prestat cu se prenemagat i priznat cu da zapravo uzivam u tome.. lol.. valjda.. ma da.. kako da ne!


da.. pocela sam pricati o cvijecu za prom!! e da, za mog dragog prom datea Alexa narucila sam bijelu ruzu sa onim bijelim sitnim cvijecem okolo i bijelom vrpcom.. bit ce jako jednostavno a stvar je u tome da on ima izrazito plave oci tako da ce mu to jos vise izraziti plavetnilo ociju.. ( koristim rijec plavetnilo.. sto je meni?????)

da.. bas sam bila ponosna na sebe kad sam napokon to narucila.. lol.... ne znam kako cu sve to sutra napraviti i izvesti.. ali definitivno vam javim kako je sve to bilo!! ajde budite mi pozdravljeni i cujemo se!!! kissss svima!!! lolololololol!!!

over and out
-peace-
- 03:37 - Komentari (1) - Isprintaj - #

 27.05.2004., četvrtak

IDEM NA PROM!!!!

ok.. ovo je bio definitivno dobar dan!! lol... uglavnom, nakon sto mi je jucer erik rekao da bi definitivno trebala pricati s njegovim bratom o PROM, ja sam odlucila da cu probati!!! I JESAM!!! kad sam dosla u skolu, zaustavila sam ga i pitala "What do you look like in a tux?" on je rekao " I have no idea! " I onda sam mu ja rekla " We'll see it on Friday!!!" i onda je on na to odgovorio " So we are going to the prom together, as a couple?" - " No, we are going as friends!!!" odgovorila sam -...

i to je bilo to.. ne mogu vjerovati da je sve bilo tako smooth!!!
sad se ja moram brinuti kako ce sve to ici.. a zapravo bi trebala poceti uciti za finalne ispite... ma joj.. bas me ovo zivcira sto mi se sve lijepe stvari dogadaju u sred onoga sto mi je vazno u skoli.. al ajd.. jedno ne moze bez drugog... lol valjda.. ali najbolji part je kad sam pricala s Alexom ( to je Erikov brat) i onda je dosao Terrence, i pitao me a zasto nas dvoje ne idemo na prom... kao on je puno hotter nego Alex.. i onda sam mu ja rekla da mi je zao ali da nisam s njim prije o tome razgovarala tak da ne znam..

eto.. moje prom stvari su se vec pocele dogadat!! lol.. naravno kao i svaka ostala girl, ja sam si vec kupila sve sto cu nositi... kupila sam predivne crne cipele sa bijelim crtama (vec sam vam rekla da sam cudna) malu crnu haljinu (" koju svaka cura treba imati" - haljina za sve prilike- ) i naravno prekrasan crni sal.. kao neka marama.. cist da mi ne bude hladno za leda.. znate ono.. da me krsta ne bole i da me reuma ne strefi prerano!! lolol ( pa tko bi rekao.. ja postajem funny.. lolololol.. ) trebam definitivno prestati s tim lots of laugh jer sam vec sama sebe pocela zivcirati!!! lol a mogu onda i misliti kako je vama!hehe.. a ovo je isto kao i lol..


ok prestajem!!!

e da.. danas smo isli na yearbook veceru.. mi urednici yearbooka smo isli na veceru sa nasim profesorima!! bas je bilo super .. drago mi je da smo vec dobili nase yearbookove i da smo imali priliku vidjeti ih prvi!! to me bas razveselilo..
al dobro da...
mislim da je to to za danas jer definitivno osjecam da nemam vremena za pisanje pa cu vam pisati sto se dogada iduci put!!! Bokac svima!!!
over and out
-peace-


- 03:37 - Komentari (5) - Isprintaj - #

 25.05.2004., utorak

hm.. tuzan dan ili sretan....

hm.. i dalje ja hmcem.. losa navika, moram prestati.. evo opet jedna od brojnih dirljivih pricica.. lol
danas sam ja odlucila biti hrabra i odlucila sam otici na morning assembly.. to je svakog utorka ujutro i tada svi govore sve obavjesti sto se dogada tijekom tjedna.. i ja sam odlucila da cu stati pred cijelu skolu i zahvaliti svima sto su bili tako welcoming prema meni i tako nice i naravno bilo me je jako strah...

ovo sam im rekla

ok ljudi, znam da je ovo malo prerano da vam ovo govorim ali meni je ostalo jos tocno 14 dana do odlaska doma. ne znam kako da se osjecam jer imam osjecaj da ce mi ovako uvijek netko nedostajati.. prvo kad sam ovdje nedostaju mi moji prijatelji i obitelj iz Hrvatske a kad se vratim nedostajat cete mi vi.. da
jo samo 14 dana a kad sam zadnji put provjerila bilo je 256 sto znaci da sam napravila good job! uostalom, drago mi je da sam vas sve upoznala i definitivno ce mi nedostajati svako od vas jer je svatko poseban i unikatan na svoj nacin i nadam se da cemo keep in touch!!!
i isto zelim zahvaliti mom razredu sto su mi organizirali zabavu jer to je bila prva i jedina surprise party u mom zivotu i jedan od najboljih rodendana i uvijek cu im biti zahvalna...
tako da..HVALA SVIMA!!!

e da, sad prevedite to na engleski i to sam im otprilike rekla... i naravno rasplakala sam se u pola cijelog tog little speech ali nema veze jer je 80% ljudi isto pocelo plakati.. nakon toga dobila sam ogroman aplauz od svih i dvoje ljudi iz mog razred su dosli i poklonili su mi medvjeda sa potpsima od svih i malim porukama.. .nisam mogla vjerovat..

i cijeli dan svi su me grlili kad god su me vidjeli jer sam se rasplakala.. cak sam rasplakala i mog profesora iz infromatike a nakon toga mi odjednom vise nije bio uopce hot!!! lol


I TO SE SVE DOGADA A JA IDEM DOMA TEK ZA 14 DANA!! NE MOGU VJEROVATI:::


e sad malo o PROM!!! trebala sam ici s terrencem.. ali nekako sam odlucila da je to malo glupo pogotovo zato sto on ne zna bas moj razred niti seniore.. tako da sam danas pricala s erikom i oboje smo se slozili da bi trebala pozvati njegovog brata koji definitivno zeli ici samnom... sto je super!! jel... tako da cemo vidjeti surta i onda cu vam napisati sto se dogada!! lol....
sad vec polako idem jer pocinjem previse sliniti..

over and out
-peace-
- 23:12 - Komentari (7) - Isprintaj - #

 24.05.2004., ponedjeljak

hehe... i danas nekakav party..

ovi moji iz razreda nisu normalni.. kupili su mi autorgraph medu , malog medu na kojeg su se svi potpisali.. ma ludnica.. opet me to natjeralo da se skoro rasplacem..
a jesam i ja emocionalna.. pobogu!!! lol

nego nadalje.. rijesila sam se i tog testa iz matematike.. hvala onom gore i svim njegovim pomocnicima...

u srijedu me ceka povijest.. ali dobro... evo, prestajem biti nerd i jednostavno cu vam pisati sto mi se dogada...

ja se za dva tjedna vracam doma! da.. 14 dana.. zadnji put kad sam provjerila bilo je 256 dana do povratka... i sad se sve to svelo na 14.. ne mogu vjerovati.. znate, cudno je to.. navikla sam se na ljude ovdje, i na njehove obicaje .. i na sve povezano s tim.. i sad se vracam doma.. i sretna sam i tuzna kad razmislim.. malo je cudno al ajd...
joj kako bi rekli moji prijatelji.. ja ovo izvlacim iz straznjice... nemam pojma o cemu da pisem... joj...

tako da cu pocet opet sa onim sex i grad stuff o cemu cure stalno pricaju... ma joj vec sam si pocela ici na zivce... sorry svima.. bas sam danas bez inspiracije.. osjecam se crappy----- al ajd.. nadam se da ce biti bolje sutra¨!!!!

bokac svima!!!

e da, sad sam se sjetila da idem u grcku pocetkom devetog mjeseca!!! JOJ JEDVA CEKAM!!!! OH YEA!!!! llololo
sad stvarno idem jer pisem cisti bullshit... bye!!!
vracam se sutra , bolje volje nadajmo se!!!


- 23:00 - Komentari (7) - Isprintaj - #

 23.05.2004., nedjelja

SURPRISE PARTY!!!!!

ja i dalje ne mogu vjerovati... ozbiljno ne mogu... ok.. sad cu vam pricati o svemu sto mi se dogodilo ovaj vikend!!!

prvo, petak.. petak je u mojoj skoli bio SPORTS DAY... u prijevodu svi ljudi i z svih razreda su bili podijeljeni u ekipe i svi su se natjecali u razlicitim sportovima.. nazovi sportovima... ekipe su dobile naziv po bojama tako da je moja ekipa bila white. e sad buduci da sam imala zakon profesoricu kao trenera ekipe meni je bilo bas super iako smo izgubili.. ali natrcala sam se, dobila sam malo boje od sunca i sve u svemu bilo je super... petak navecer su me trebali ljudi iz razreda odvesti na veceru.. ali to je bila tajna vecera.. nisam znala niti gdje ce biti, niti kada niti tko ce doci...

dosla sam doma i odspavala.. moja prijateljica carla je dosla po mene i trebali smo otici do elysse i pokupiti ju jer nema prijevoza drugacije jer ne vozi. i tako idemo mi po nju a carla meni kaze kako nas nece biti puno u restoranu jer su se neki ljudi zalili da ih je sunce udarilo i da im je bilo previse u skoli.. da su umorni i tako.. ja sam odmah mislila da ce cijelo to vece biti cisto shit (sorry)...
i dobro ajd, nema beda.. necu ja dopustiti nicemu da mi ubije raspolozenje...
i dodemo mo pred elyssinu kucu... carla meni kaze, daj ana odi joj pozvonit da se pozuri, znas i sama da je ona spora... ok.. izadem ja iz auta, sva ljuta jer je sve tako glupo ispalo i pozvonim elyssi i cekam da dode...
odjednom, otvore se vrata i meni 70 ljudi vikne SURPRISE!!!!!!!! nisam mogla vjerovati,, cijelo moj razred i pola ostatka srednje skole je doslo na taj party!!! ja sam se iscudavala... i nisam mogla doci k sebi... i sad se pocnem trest od uzbudenja kad se sjetim tog trenutka kad su mi to rekli...

nakon toga su me odveli svi u podrum i pokazali mi kako su uredili cijelu kucu.. ma bilo je savrseno....
a najbolje od svega je sto je tamo bio i erik i terence... lol
samo stvar je u tome sto imam osjecaj da mi je glupo bilo sto poduzimati s bilo kojim od njih jer idem doma za 2 tjedna...
pricala sam nasamo s erikom pola sata i rekla sam mu da mu hocu biti prijateljica i da bi on trebao pokusati biti prijatelj samnom.. a istu stvar sam ponovila i terenceu... drago mi je da sam to rijesila...
tu vecer sam spavala kod elysse i otisle smo u krevet oko 3 ujutro.. jedini bed je bio sto me nakon toga u 9 ujutro cekao layout... morala sam biti u skoli jer radim na grafickom designu skolskih novina i jedna sam od urednica tako da sam morala provesti cijelu subotu za racunalom... kad sam dosla u skolu profa koja mi predaje novinarstvo mi je rekla da ce mi posvetiti cijelu stranicu u novinama jer cu svima faliti.. ne mogu i dlaje vjerovati da se to dogodilo... savrseno!!!!
subotu me adrienne molila da prespavam kod nje... njezin decko brendan je dosao po nas i odvezao nas je svojoj kuci... kupili smo sve potrebno za smorse i gledali smo shreka i jeli.. ma bilo je super jer sam ja bas htjela gledati shreka (nisam ga vidjela prije) jer sam dobila za rodendan magarca iz shreka koji prica .,.. ma magarac je odlican...lol gledali smo kosarku indiana- detroit i hockey- tampa bay -philly... ne mogu vjerovat da je philly izgubila... to me bas bacilo u bed.. na dvije minute.. lol

u nedjelju sam morala ponovno ici u skolu jer sam morala zavrsiti s layoutom i nakon toga.. iliti sada sam doma.... jako sam umorna i imam toliko posla da to nije niti smjesno... za tjedan dana mi pocinju finalni examsi..

LET THE GAMES BEGIN!!!!!!
24.5.- obican test matematika...
26.5. obican test povijest
27.5. moram predati laboratorij napisan za kemiju..
28.5. moram predati dva laboratorija eseja napisana jedan za kemiju i jedan za fiziku
31.5 - informatika- programiranje u javi
3.6- kemija i povijest
4.6. matematika
5.6. uzimam SAT 2 a stvar je u tome sto moram zavrsiti moju knjigu iz njemackog jer uzimam test iz njemackog a nisam ga pricala vec godinu dana
7.6.- engleski, fizika.
8.6. IDEM DOMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eto to vam je moj plan za sve sto se tice akademskih stvari!!!! pa kako mi Bog dragi pomogne.. molim vas, drzite mi fige za sve ovo...

danas moram uciti matematiku za test sutra i ak ostignem moram poceti pisati laboratorij iz kemije.. i da, moram procitati povijest sto nam je dala zadnji puta...

but first.. IDEM U KREVET::: bar negdje do 4.. moram se odmoriti i naspavati jer sam mrtva umorna!!!!!

eto to je toliko od mene.. znam da nisam dugo pisala al sta cu.. lol nisam bila doma!!! to je to"!
over and out
-peace-
- 19:44 - Komentari (15) - Isprintaj - #

 21.05.2004., petak

evo razmisljala sam ...

ovako, onaj quote sto je na naslovnoj stranici prikazuje moj zivot u americi kao lose iskustvo.. ne zelim da ljudi generaliziraju sve misleci da su svi ljudi takvi ... moja obitelj je na kraju i dobra prema meni.. ma ovo mi je totalno bed jer sam vidjela da sam i na monitoru i sad mi je bas bezveze jer se cini kao da sam provela cijlu godinu miserable ( zahvaljujem jednom frendu sto mi je skrenuo paznju na ovo)

eto to je to
over and out
-peace-

- 22:03 - Komentari (263) - Isprintaj - #

isuse boze...

ne mogu vjerovati da je dario stavio dio mog bloga na front page.. ovo je ludilo.. i toliko komentara.. joj pa umislit cu se...
nego da, puno vam hvala svima koji se javljate.. istina, bila sam jako nostalgicna i bas sva izbedirana jucer ali stvar je u tome sto ne znam dali da budem sretna ili tuzna sto se vracam... stvar je u tome sto sam se totalno naviknula na totalno sve sto mi se dogada i jednostavno jako je tesko ponovno se vratiti u hrvatsku kolotecinu..
ne da mi se odgovarat na kometare ispod jedan po jedan tak da cu sad to sve obaviti odjednom...

.
Prvo, hvala na podrsci ivane.. ja sam inace extroverta i uvijek pricam o svemu i svacemu i nasmjana sam ali kad me nesto tisti onda ne pricam o tome.. i sad mi je bilo puno lakse kad sam se ispraznila na racunalo... i da, hvala sto citas ovo iako je beznacajno!! lol

drugo , sarma boy iliti north western...joj kad se sjetim sarme.. lol a zamisli bureka i ostalih stvari... ludnica.. ma ono sto mi fali je domaca kuhinja i goveđa juha!! lol

trece, puno hvala na lijepim rijecima kendy iliti candy... lol... potpuno se razumijemo...

cetvrto i sad tek skuzih koliko je glupo ici tako po brojevima zapravo ih pisuci... al ajd-.- naravno vjeko.. lol.. kako je kod tebe?

peto, da nastavim ovakav idiotski nacin obracanja.. lol sorry, eto dino... nemam pojma kako da se osjecam jer imam osjecaj da cu biti jako tuzna i jako sretna kad se vratim.. nedostajat ce mi svi moji prijatelji .. mislim onako jako.. ali nema veze.. sve ce to biti ok... jedva cekam da vidim sve moje frendove.. lol nadam se samo da cu se vratiti...

sesto, so ghost, I ti si bio ovdje.. pa zasto ne pises malo o svojim iskustvima??? ma ne znam.. znam da ce mi iduca godina biti dosta dosadna kad ju usporedim s ovim.. lol

sedmo, ahil, a sto fali crncima... kao ono super su.. mislim ovo sad stvarno zvuci glupo ali nema nikakve razlike.. mislim to je isto kao da si me pitao zar ces izaci s bijelcem*** lol

osmo, simezd.. znaci i ti si se vratio... vidis to bi i ja htjela i nadam se da ce mi ista zelja biti kad se vratim i da cu na kraju odluciti o svemu da se zapravo prijavim na college.. drzte mi fige ljudovi!!

deveto i zadnje.. lol tesko je biti ful kul.. interesting nick.. uglavnom, dobila sam stipendiju koju dobiva 5 ljudi iz hrvatske svake godine.. prijavila sam se, napisala essay o sebi, polozial test engleskog sa 100% i prosla na razgovoru.. lol... bas mi je drago da si odlucila ovo procitati.. lol eto...


mislim da je to to.. ali iduci blog ce biti o danasnjem danu ( kod mene je sad petak) jer nam je u skoli bio SPORTS DAY!!! naravno sad sam vec doma ali moj razred me poslije toga vodi na veceru!!! kao on oza rodendan ali nece mi reci gdje niti tko ce sve doci... tak da se definitivno osjcam kao na filmu!!!!

eto... cujemo se kad se vratim s vecere.. i jos jednom HVALA!!

over and out
-peace-
- 21:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

hm.. tmurno.. ili...

joj bas se osjecam nekako cudno.. slusam pjesmu the reason od americke rock grupe hoobastank i pjesma je zakon... i jos me i pjesma i ugodaj cine nekako sivom... grey...

ne znam.. imam osjecaj da se sve oko mene mijenja i da ja nemam sposobnost sacuvati neke stvari koje ne zelim promijeniti.. ne zelim odrasti, ne zelim postati jos jedna od onih ljudi koji ne mare za sitnice koje me sad u svakom trenutku nasmijavaju. ne zelim se prestati smijati .. ne znam zasto ovo pisem. vjerujem da me nitko nece shvatiti ali i dalje me nesto tjera da pisem.. recenicu za recenicom... gubim kontrolu.. vise ne znam odakle potjecem, kako sam stovrena i za sto sam predodredena... zelim naci smisao svega . smisao oog naseg postojanja.. razlog zasto se ljudi manje smiju sa godinama koje nam dolaze ususret...

jedna osoba u mom zivotu je upravo ista ja samo 25 godina starija... ta osoba se smije kad god stigne, ponasa se kao moja najbolja prijateljica i iako smo udaljeni tisucama kilometara i velikom barom.. ona je snazna osoba, moja podrska i oslonac i onda kad mi je bilo najteze, kad su mi se najvece zivotne odluke cinile toliko teskima i nepodnosljivima...
ne znam zasto sam bas sad odlucila pisati o svojoj mami nakon sto sam dosad pisala o beznacajnim stvarima...
ali jednostavno ne mogu se maknuti od racunala...
otkad sam prvi put rekla mama pa do sad ona i ja smo se uvijek razumjele.. cak i dijelimo nekakvu telepatiju.. taj odnos izmedu nje i mene je nesto najvaznije u mom zivotu koje neizmjerno cijenim...
eto.. sad razmisljam o mojoj mami i o tome kako ona sad spava jer sutra je dezurna i ceka je naporan posao... nadam se da sanja lijepe snove.. jer to je jedino sto ona zasluzuje.. ona zasluzuje sve najbolje..
nakon sto sam bila ovoliko odvojena od nje, mislim da cu biti najsretnija osoba na svijetu kad se moj avion spusti na Pleso i kad budem vidjela nju na kraju hodnika kako me ceka..
kad ju zagrlim...


moja mama... ponekad imam osjecaj da smo ja i ona ista osoba samo u razlicitim zivotnim razdobljima..
ona je prosla toliko toga, uvijek je podigla glavu i uvijek je bila ona koja je imala svoje misljenje o svemu, stala iza njega.. i nije ju bilo strah.. ona je najsnaznija osoba koju sam ikad upoznala.....


moja mama.. ona je osoba iz koje sunce izlazi.. svaki put kad se nasmije toplina i pozitiven vibracije izadu iz nje.. ona je ta koja razumije sve, koja je uvijek tu, prisutna u svim trenutcima ma gdje bila.... ona je moja mama!

ne morate ovo citati.. prilicno je dosadno ali jednostavno nisam mogla prestati...
- 05:22 - Komentari (17) - Isprintaj - #

 20.05.2004., četvrtak

lol... preskocila sam dan.. za samo 40 min.. bas steta...

hm da vidimo jel ovo radi.. lol... a ne znam.. danas je dan bio super!! lol.. dan poslije mg rodendana.. iskreno receno nema pojma o cemu da pisem.. ali skuzila sam da vise ni nisam zanimljiva tak da se moram malo probuditi i cekati da mi se nesto vaznije dogodi.. lol.. ne mopgu vjerovati da je vec petak.. jedva cekam iduci.. PROM... . zanima me sjecate li se vi onog filma GREMLINI? ja sam za rodendan dobila stuffed animal Gizmo!! mali gremlin.. mislim da je odlican!!! bas sam uzbudena.. e da, bbuduci da nemam pojma o cemu da pisem, zavrsit cu one serije sto sanm pocela!!

Švercanje

Hm, nemam puno za pisati na tu temu jer ovdje švercanje kao riječ ne postoji. Bar ne u našoj školi. Nitko se ne šverca, nitko se ni ne zna švercati. Ako se i uhvati osobu da se šverca, izbačen je iz škole. Ali opet što je drugačije nego kod nas, ocjene koje se dobivaju u testovima ne znače toliko puno kao kod nas. U Washingtonu profesori ne pridaju puno pažnje na ocjene iz testova jer nas znaju kao osobe tako da su svjesni onoga što znamo i ne znamo. Zato je i pritisak prije pisanja testova manji i sve je nekako opuštenije. Švercanje ovdje nije potrebno i ne pomaže nam puno jer svejedno imamo velike testove na kraju godine gdje ponavljamo cijelo gradivo od početka, pa ne u našem interesu da stvarno razumijemo o čemu se radi.


Zanimljivosti
Ono što ja smatram zanimljivim je to da je odnos između Afroamerikanaca i bijelaca koji je kao u filmovima. Teško je upasti u njihovo društvo ali kad sam se počela družiti s njima stvarno su pristupačni. Uče me svakakvim pokretima koje oni koriste i riječima tako da je stvarno zanimljivo. Od glazbe slušam hip-hop i rap ali nekad za svoju dušu kad sam sama slušam stari rock. Hip-hop je veliki dio kulture i plesanje na hip-hop je nešto što se mora naučiti. Onda je na školskim plesovima jako zabavno. Jedino što mi se ne sviđa ovdje je dijeljenje na male grupice društava. To se u mojoj skoli u HR ne događa. Znam da mogu u svakom trenutku razgovarati sa svakim o bilo čemu, ali ovdje je drugačije. I postoje one podjele između popularnih i šmokljana kao u filmovima. Jedino što me malo razočaralo je to što nema navijačica. Baš sam htjela upoznati djevojke koje to rade jer ovdje postoje škole gdje se uči kako navijati i takve stvari.
Sve u svemu kad malo razmislim, imam osjećaj kao da sam se preselila na filmsko platno. I da, ako imate mogućnost, pogledajte film SAT koji govori o SAT testu koji moraju polagati učenici 11 i 12ih razreda jer totalno opisuje kakvim mi životom ovdje živimo!



- 23:42 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se