Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service ...I'll be your hope,I'll be your love.... - Gia Snape - Blog.hr

Gia Snape

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

srijeda, 21.05.2008.

...I'll be your hope,I'll be your love....

-Diži se,moramo na doručak inače ćemo ostati i bez kave i bez pite od borovnice-vikala je Nell.Nije mi baš bilo do doručka,ali znala sam da nećemo ići na ručak ,a večere nema jer danas je bal
-Evo idem.-rekla sam i protegnula je
-Accio košulja i hlače-a kad sam vidjela vrijeme vani,prizvala sam si džemper ,trapke i moje čizme na petu,te smo sišle u dvoranu.Na brzinu smo pojele doručak i otišle pred učionicu za OOMS.Nas dvije smo sjele u zadnju klupu.Profesor Lupin je ušao u razred,pogledao prvo u Harrya,zatim u mene,a zatim krenuo predavanje.Danas je bio jako ljut,jer je Harryu oduzeo bodove.(!)Poslije smo imali Travarstvo.Učili smo o posebnoj vrsti ruže.Dormentus Rosus.Tako se zove biljka.
-Djeco,približite se,ali stavite ovo na nos-pružila nam je rupčiće.Starz je iznenađeno gledao u ružu,mogu reć čak sa nekim divljenjem.
-Starz što ti je?-upitala sam ga gledajući ga kako poluotvorenih usta i sanjarskog pogleda gleda u ružu,suzdržavajući se da ju ne poljubi.
-To je normalno kad dečki vide tu ružu.Zbog takvog učinka je ova ruža i rijetka.Ona izaziva prividnu zaljubljenost kod muškog spola.-okrenula sam se i zaista,svi dečki i iz Slytherina i Hufflepufa su bili omamljeni.Primjetila sam kako Lucinda mrko gleda u Draca koji je svakih pet sekundi zalizivao pramen kose.
-Tu ružu su djevojke u srednjem vijeku nosile u kosi kako bi privukle muškarca-objašnjavala je prof.Sprout samo curama.-ali rijetka je još i zbog toga što ona kad pusti miris svakome tko ju omiriši priušti 3 sata spavanja.Zatim ju je pokrila i odnijela.Tada je i zvonilo.Do kraja dana smo imali slobodno.Ayumi,Sihaja,Starz i ja smo otišli u sovinjak da Sihaja napiše bratu pismo,a zatim smo otišli u Sobu potrebe.
-Gdje ćemo?-pitala sam
-Ha?-upita Ayumi
-Soba Potrebe ?Gdje ćemo?-pitala sam opet penjući se gore-btw što je s tobom?
-Jel možemo u šoping jer nisam stigla kupiti haljinu,ni cipele –rekla je Ayumi zacaklenih očiju.
-Pa šta nisi rekla.Idemo.Svi kupujemo,ja častim-uzviknula je Sihaja sva happy skuživši da neće sama morati kupovati.Stigavši do vrata shvatile smo da nam nedostaje Starz.Sve tri smo se mahinalno okrenule dok je on pokušavao umaknuti.
-Starz-jedna riječ je bila dovoljna i on se okrenuo.
-Zar baš moram?Ja imam novu svečanu pelerinu,a vama će biti bolje bez mene-rekao je pokunjeno
-Haha,samo se ti šali.Ideš sa nama-rekla je Ayumi pa smo ga uhvatile pod ruku.Otvorile smo vrata i zabljesnula nas je svijetlost.Stajale smo u Zakutnoj ulici,ali u renoviranoj Zakutnoj ulici kraj trgovine haljina i cipela Fleur Delacour koju je otvorila nedavno. Starz je vidjeo Nell i pobjegao njoj.
-Samo ti idi.Pravi si prijatelj-durila se Ayumi.No na sekund jer je opazila nekog dečka koji je upravo kupovao nove crne cipele.
-Čekaj ,Ayumi-zaustavila sam ju prije nego su joj noge potrčale za komadom.
-Sad je 3.U 8 je bal.Do pola 7 se moramo naći u Medičarnici.Jel ok?-pitala sam vidjeći da se i Sihaja sprema otići bratu koji se pojavio sa vrećicama.Obje su kimnule i otišle.
-Zabavi se danas.Ja znam da hoćeš-reče Sihaja i slatko se nasmiješi.Znala sam da ona pozna tuđe osjećaje pa vjerojatno zna šta priča.I tako sam ja ostala sama.Kako je Sihaja rekla da uzimamo na njen račun ,krenula sam u traženje prave haljine i cipela jer ona koju sam mislila nositi na bal je stara već tri godine.
-Dobar dan gđo Weasly.Fleur se prije godinu dana udala za Billa.-Jel imate nekih haljina svečenih .-rekla sam i ona me odvela do jednog reda gdje su bile haljine sve ljepše od ljepše.
-Imaš vremena ,izaberi –reče mi i ode.Krenula sam u traženje.Prvo sam našla jednu bijelu u struku pripijenu ,na bretele koja se širila do poda.Nije bila loša.Nakon što sam isprobala 2-3 naišla sam na jednu crnu od satena do koljena.Imala je rukave ,ali je bila bez leđa,te je bila posuta sitnim šljokicama.Divila sam se sama sebi.Gledavši se u ogledalo vidjela sam poznato lice .Okrenula sam se ,a on je samo rekao :
-Predivna si-rekao je Fred stojivši naslonjen na neku stolicu.
-Tu da uzmem?-pitala sam ga
-Definitivno.Izgledaš kao princeza.-rekao je.-Promatram te otkad si ušla i ta ti najbolje stoji.
-A sad si me našao špijunirat-rekla sam spremajući haljinu i cipele u vrećicu.
- A moram kad si mi lijepa.Za ispriku te vodim na jedan kolač od jagoda prelivenih bijelom čokoladom-nisam mogla odbit jer mi je to najdraži kolač.Vrijeme je prošlo kao u trenu ,a meni se ostajalo sa Fredom u Zakutnoj.
-Ćao golupčići-reče Sihaja.Sa njom su bili njezin brat,Nell ,Ayumi i Starz
-Idemo?-pitala je Nell.Pogledala sam u Freda koji je plaćao piće i kretao pomoći Fleur sa robom
-Fred?-uzviknula sam dvoumeći se da li da ga zovem na ples ili ne-ostali su već izašli.
-Gia ,želiš li biti moja pratilja na plesu?-preduhitrio me.
-Naravno-rekla sam mu i pobjegla prije nego se usudio poljubiti me.Ne bih si to nikad oprostila da me poljubi.Imam dečka i to ne bi bilo pošteno.Ali James nije bio tu,a Fred me počeo privlačiti.Negove šale i osmijeh su tjerali i duhove da se oraspolože.
-I ?-upitala je Ayumi kad sam izašla
-Šta I?-pravila sam se luda
-Jesi pristala?-pitala je Sihaja.
-Naravno.Vi ste znale da će me pozvati?-pitala sam silazeći dolje
-Da.Pitao nas je za pomoć i mi smo rekle da ćemo te dovuć u Sobu Potrebe.Vidiš sve je dobro ispalo.-smijale su se obje vidjeći moju grimasu kad sam čula da su sve namjestile.
Otišla sam u spavaonicu i počela se spremati za bal.U tom trenu je ušla Alexandra,a iza nje Leah.
-Ej vas dve.-pozdravila sam ih,a onda se sjetila da Leah nije bila duže u dvoru i da je malo čudna.
-Leah gdje si bila?-pitala sam gledajući njezino blijedo lice i krvave oči.
-Pričaće kasnije,došle smo samo po neke stvari pa moramo ić.-rekla je Alex i njih dvije su odjurile.Nije mi bilo jasno,no bilo me briga.Alex je i tako stalno izostajala ,a Leah nisam vidjela duže vrijeme.U 19:45 je bilo sakupljanje.Noć je bila prohladna,ali meni nije uopće bilo hladno.Obula sam moje crne sandale na petu i kopčanjem oko gležnja,onu crnu haljinu te sam skupila kosu ,ali su moji plavi pramenovi padali skroz do struka.Dolje su me čekale Nell,Nessa,Ginny,Ayumi,Sihaja i Nic.
-Niki kako je Hermy?-pitala sam čim sam ju ugledala.
-Oporavlja se .Za nekoliko dana treba izaći.-rekla je sva nervozna.
-Pa sa kim idete?-pitala je Ginny koja mi se nešto proljepšala od zadnjeg sastanka.
-Gia sa Fredom,ja sa Silasom,Ayumi sa onim likom iz Medičarnice,Nessa sa Deanom a Nell sa Starzom-nabrajala je Sihaja odjevena u tamnoplavu haljinu na bretele.-ti?
-Sa Harryem-rekla je Ginny i počela se smijati-pa Gia otkud ti sa Fredom?
-Duga priča-rekla sam vidjeći da se približava.Za jednog nestašnog dečka za kojeg sam očekivala da će se obući u svom stilu,on je došao u crnom smokingu i najvećim osmijehom na licu dok mu je plava kosa bila ukroćena i mirno je stajala.
-Your prince is here.You are beautiful-rekao je svojim britanskim naglaskom koji sam ja obožavala.Nasmiješila sam se i pošla sa njim u dvoranu.Primjetila sam Plameni Pehar u kutu dvorane koji će izgleda biti postavljen tek iza veljače kad ostale škole budu došle.
-Čekaj me tu,a ja idem po punč-rekao je i brzo otišao.Sada sam se tek sjetila Jamesa.Pa i on će doći.Bilo mi je drago.Iako sam na balu sa Fredom,još volim Jamesa.Zato nisam osjećala nikakvu grižnju savjest kad me je Fred uzeo za ruke i poveo da plešemo.Ni kad me je nježno zagrlio,a ja sam držala svoju glavu,nisam ništa osjećala.
-Gia ,želim i reći da si prelijepa i briga me što imaš dečka,ali ja moram ovo učiniti.-rekao je i poljubio me.Gledala sam u njega kao da sanjam ,a onda me opet poljubio i ja sam pustila da me ljubi i uživala sam.Činilo se kao vječnost...
I’ll be your dream
I’ll be your wish
I’ll be your fantasy
I’ll be your hope
I’ll be your love
Be everything you need
I love you more than every breath
Truly,madly,depply do

Čula sam baladu koja mi se uvlačila pod kožu,zajedno sa njegovim poljupcima.Tada sam se sjetila Jamesa.Ne ne smijem!Otrgnila sam se i pobjegla prema gore.Jedna cipela mi se izula dok sam trčala,ali nisam se htijela vraćat po nju.Nisam htijela da vidim da li me on prati i nisam htijela mu sresti pogled.Utrčala sam u društvenu i sjela u naslonjač kraj kamina.Moja kosa je bila rasčupana,a maskara se razlila od suza.Obrisala sam ih i razmišljala o onome što sam učinila.Čula sam korake.Mislila sam da je Fred,ali ovi su bili polagani i tajanstveni.U zraku se osjetio miris zime i borova.
-Gia??-rekao je i ja sam se okrenula.


****Novi post.Weeeeee.Nadam se da vam nije kratak jer meni je u Wordu preko 3 strane.Meni je zanimljiv,a vi odlučite.Bit će novih likova.****

U sljedećem poglavlju:dva nova muškarca u Giinom životu,što se dogodilo Snapu,što će biti sa Giom i Fredom ,gdje će provesti praznike i novi sastanak DA.Saznajte sve u novom poglavlju
- 16:09 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.