Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service Gia Snape

Gia Snape

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

četvrtak, 13.11.2008.

Dream on dreamer ,and the sun will always shine down on you ,keep on dreaming ,it's right ,feel alive

Ljudi,došao je i novi post.Moram reći da mi je žao,što ga nisam prije objavila.Još mi je žao što vam se nisam javljala.Imala sam nekih problema,i sa netom i školom.Čitala sam sve postove koji su mi javljeni.Ako nećete ne morate vjerovati.Ovako,ja ovaj blog moram malo preuredit.I potrudiću se da iskomam sve koje nisam u roku tjedan dana. Zaista mi je žao


Mr.Longbottom,upalite glazbu molim.-reče prof.McGonall.
Imali smo Preobrazbu,ali umjesto da učimo preobražavanje ,ona nas je učila plesat za pobjednički bal nakon turnira.
-Idemo gdine Weasley ,još jednom,po 10.put-ovo zadnje je rekla više za sebe.Ron je jadan uzdahnuo i uhvatio ju oko struka.Čula sam jednog od blizanaca kako se smije.
-Pstt,ne rugaj se bratu-drmnula sam ga laktom u rebra.Nessa koja je sjedila pored mene se tiho nasmijala.Moram priznati ,Ron stvarno nije znao plesati.Nadam se da nije naslijedno.
-Ron ,ovo je bilo ultrasmiješno-reče mu George za ručkom.Naša ekipica se smjestila za dobrim starim Gryffindorskim stolom.
-Pa rekla sam ti da se ne rugaš bratu.-bacila sam mu krompir u glavu.
-O Snapeice,sad ćemo se gađat hranom?-taman je pripremio svoju pitu od jabuka i karamele(a Starz mu poslao molećivi pogled da mu da tu pitu ako je neće jesti),kad je do nas došetao Malfoy.
-Treba te prof.Snape.-rekao mi je prezirno odmjeravajući me.Možda zato jer sam imala usku,crvenu majicu i traper minicu te čizme na petu.Ni sama ne znam zašto sam se tako obukla,ali ovaj dan mi je bio takav.
-Hvala Drakiću-rekla sam mu hladno,uputivši mu „odjebi sad” pogled.Tamnica je još više zahrđala i strašno je smrdilo.
-Trebali ste me profesore?-rekla sam mu s trunkom sarkazma.
-Sjedni-sjela sam.-želim razgovarati sa tobom.
-Mislim da nemamo o čemu.-rekla sam mu.
-Gia Scarlet Aurora Snape,da si ostala sjedit.-tamnicom je grmilo.Ostala sam na svom mjestu.
-Znaš majka ti je dala ime Scarlet,a ja Aurora,jer si rođena u zoru.-ne znam zašto je ovo govorio.
-Dobro,pa?-uputila sam mu pogled ispod obrva.
-Kako si to obučena?-upita me ignorirajući moje mišljenje
-Za tvoju informaciju,imam 15. i mogu se obuć kako želim-glavom mi je prostrujala bol.Preokrenula sam očima i na trenutak mi se zamantalo.
-Što ti je?-upita prilazeći bliže.
-Ništa,ne diraj me.Šta si me trebao?-bila sam drska i bezobrazna,baš kao i on.
-Sad ćeš čuti cijelu istinu,o svemu.-u sjećanje mi se vratio onaj san sa Brittany.
-Ne želim sada ništa čuti-rekoh mu kratko te izjurih iz tamnice.
*****
-Mogla si saslušat šta ima za reć-reče Fred dok smo sjedili u knjižnici tražeći nešto o ljubavnom napitku.Fred nije volio knjižnice ,ali je ostao zbog mene.
-Ludo,šta se vrpoljiš?-upitah ga vidjeći da ne sjedi mirno.
-Ne volim knjižnice.Trebala si ostat-reče on nervozno.
-Ma dosta o tome.Napisala sam nam zadaće,idemo sad-rekoh mu ,stavljajućimu knjige u ruku.
-Dolaziš večeras na utakmicu?-
-Naravno-pokupila sam knjige i sve odnijela u društvenu.
-Jel dolaziš na utakmicu?-upita Alex izlazeći iz spavaonice u metlobojskoj odori.
-Naravno-rekoh joj spuštajući knjige.A jesam stvarno glupa,pa mogla sam ga saslušat.Ko mi kriv.
-Pss,okreni se-čula sam glas.Odskočila sam i vrisnila.Kasnila sam na Napitke.Kad sam se okrenula ,u kaminu je bila Lucasova glava.Da onaj Lucas Snape,moj takozvani rod ...bla,bla
-A to si ti,uplašio si me-rekoh mu tiho.
-Sry,samo se javljam da smo dobro i valjda znaš da se James prijavio na Turnir.I ja sam.-rekao je to sretno.
-I mogla sam mislit,ali šta ako budete primljeni na Hogworts?-bivši i sadašnji dečko na istom mjestu,nije dobro.
-To nam je i namjera.Ajde još ćemo se čut-nestade.Požurila sam na napitke i stigla na vrijeme.Sjela sam u zadnju klupu kraj Sihaje koja je već imala pripremljen udžbenik.
-Učićemo ljubavni napitak.Sigurno ovdje ima onih koji su zaljubljeni.-pritom sam pogledala na Fredovu stranu.Luda moja se igrao sa nekom zvrčkom.Vatreni pramenovi su lepršali,dok je on vješto u prstima okretao zvrčku.Počeli smo praviti taj napitak,a kako god bi pogledala prema Fredu,zvrčka je letila u zraku.Na kraju je ujak rekao da pomirišimo.Taj miris je bio tako divan.Imao je miris Fredove odjeće i onog kolača koji mi je kupio u Hoesmeadu.Skrenula sam pogled prema njemu.Na licu mu se vidio veliki osmijeh.Napici su brzo prošli,a ja sam ostala sjediti u klupi,čvrsto odlučivši porazgovarati sa mojim ujakom.
-Ideš?-upita me Fred.
-Doći ću ja,moram nešto obaviti.-kimnuo je te otišao za Sihajom i Starzom.Ostala sam sama sa ujakom.Oboje smo šutjeli,a onda sam odlučila prva progovoriti.
-Oprosti što sam onako izjurila.-rekla sam tiho.
-Drska si i brzopleta na majku.-
-Hoćeš mi reći što si počeo?-upitala sam suzdžavajući bijes.Nisam voljela kad mi neko spominje majku.
-Ne sad.Sljedeći tjedan,točnije u petak ideš samnom u London.Okupljanje Snapeovih.Moraš doći.Tada ćeš sve saznati.Idi sad-sve je to rekao prije nego sam ja uspjela prosvjedovat.Freda i ostale sam našla na jezeru.
-I šta je rekao?-upita me Fred pomjerajući se da mogu da sjednem.Ostali su se kupali u jezeru.
-Ništa,samo da moram sa njim na okupljanje mojih rođaka sljedeći petak-rekla sam tužno uzdahnuvši.On mi je samo maknuo pramen kose i poljubio me u čelo.

Taj petak sam teškom mukom dočekala.Nisam željela ići iz dva razloga; mrzim okupljanja i mrzim se ponašati kao fina gospođica,u ovom slučaju vještica.
-Pa šta kaže taj bonton za mlade vještice?-upitala sam Hermionu koja mi je odlučila pomoći da ne ispadnem budala pred mojom divnom obitelji.Bio je četvrtak navečer i nas dvije smo bile same u knjižnici.
-Kaže ...puno toga-uzdahnula je.Pogledala sam ju podignuvši desnu obrvu i spustivši neku knjigu sa kojom sam se igrala do tad.
-Ja to sve moram pročitat tj.naučiti do sutra.-zjenice su mi se raširile kad sam pogledala knjigu.Imala je sigurno oko 1000 stranica,a ja bonton nisam podnosila.
-Pa meni nije problem,ali ti se neće dati čekati,zato ću te ja naučiti.Već sam ju pročitala.-reče Hermiona smireno.Skočila sam na nju i poljubila te sa suzama u očima oblikovala riječ hvala.Nakon večere i DA smo opet otišle u knjižnicu i zamolile madam Prince da nas ne ometaju.
-Znači ,ovako trebaš hodati-počela je hodati fino i elegantno,pružajući duge korake,sa savijenim rukama ,držeći štapić uza se.To je lako,pomislila sam.Nakon toga je pokazivala kako se boriti u dvoboju vještica,kako se ponašati za stolom i kako pozdravljati obitelj.U pola tri smo mi bile gotove.
-Hermiona ,ne znam kako da ti zahvalim-rekla sam prigušeno,držeći vilicu u ruci.
-Evanesco-uklonila je vilicu-nismo još gotove.Još odjeća i onda smo gotove.Preokrenula sam očima i sa pozdravom otišla na spavanje.
Ujutro sam kasnila na doručak i 5 minuta na Čarolije.Imala sam strašne podočnjake,a čim bi se sjetila večerašnjeg okupa,odma bi mi bilo muka.Imali smo sa Rawenclavima.Sjela sam kraj Ayumi.Nisam slušala.Nisam imala snage.Osjetila sam da me Ayumi gurka svakih pet minuta,no ja nakon sinoćne obuke,nisam imala ni volje ni snage da pratim.
-Što ti je bilo?-upita Ayumi kad smo izašle iz učionice.Oko pola 7 sam otišla u Gryffindorsku društvenu da me Hermiona sredi.
-Kada ideš?-upita me ona donesevši neku bijelu tkaninu i neko sredstvo sa sobom.
-U 8 se apartiramo iz ravnateljevog ureda.-rekla sam monotono dok se ona smiješila.U tom trenutku su u društvenu ušli Harry,Ginny,Ron,Fred,George,Angelina i neka malena djevojčica sa prve godine.
-Otkud Slytherinka kod nas? Šta je ovo ,špijunaža?-Angelina me napala čim me vidjela.
-Šuti,bradavičasta svinjo,dobićeš po njušci-krenula sam na nju,ali me Fred uhvatio da ju ne napadnem,a Angelinu George
-Ljubavi smiri se,pa nije ona loša.Bila je tu već.-George je smirivao Angelinu.
-Već je bila? A ovo ću prijavit!!!-vikala je tako glasno da mi je dojadila te sam otrčala iz društvene.Čula sam kako Hermiona viče na Angelinu.Ona i Fred su me stigli,i nagovorili da se vratim.Za pola sata Hermiona je stvorila predivnu bijelu haljinu koja je imala rukave te se sužavala do struka i onda se širila.Obukla sam to i izgledala predivno.
-Samo za primanja se trebaju nositi crvene haljine-zamahnula je i haljina je postala crvena.Kosa mi je polestjela u finu punđu sa bijelom kopčom.Obula sam crvene cipele i stavila crvene rukavice,te izjurila van.Žurila sam jer sam kasnila.Samo mi još to treba.No moj ujak ,sav dotjeran stajao je pred Velikom Dvoranom.Zamakla sam iza jednog stupa,provjerila šminku i elegantno došetala do njega.
-Spremna sam-nisam ga ni pogledala.
-Drago mi je-krajičkom oka sam spazila da me promatra i da je zadovoljan kako izgledam.-no promjena plana.Idemo u London,pa ćemo od tamo u naš dvorac.
-Nema problema ,dragi ujače-osmijeh nije silazio sa lica.
-Kamo idemo?-pitala sam penjavši se do ravnateljevog ureda,da se tamo letimrežom apartiramo.
-Na Grimauldov trg 12.Idemo u središte Reda.Moram nešto da obavim.-odgovorio je.Bilo je oko 20 kada smo stigli pred divnu kuću Sirius Blacka.Ustvari nisam ni znala kako izgleda,ali sam prepostavljala.Zaogrnula sam se crnim plaštem i ostala u hodniku dok je Severus otišao u prostoriju gdje su zasjedali.Kuća je bila prašnjava,ali se vidjelo da se čistilo.Slike na zidu su bile prekrivene nekim crnim platnom.
-O draga ,tko si ti?-do mene je došetala niska ,ženica,crvene kose u narandžastoj pregači.Odmah sam znala tko je to.Bio je isti na nju.
-Dobro veče gđo Weasley,ja sam Gia Snape.Snapeova nećakinja.Nadam se da vam ovdje ne smetam.-pozdravila sa ljubazno.
-Nipošto dijete,dođi samnom.-povela me je u dnevni boravak.Tu je sve bilo čisto iako su ponegdje ležale neke kutije sa srebrninom.
-Kako me znaš ,draga?-upitala me dok je sipala čaj u finu porculansku šalicu.
-Fred mi je pokazao vašu sliku ,ja sam Fredova djevojka-
-Pa divno,nisam znala da ima tako lijepu i ljubaznu djevojku-stvarno je bila divna.Smješkala se od uha do uha iako znam da ona mog ujaka ne podnosi.Uostalom niko ga ne podnosi.
-Hvala vam,vaš sin je divan.Vidim na koga-pričale smo nekih pola sata ,a onda je Severus došao po mene.
-Scarlet idemo,žurimo se.Molly razgovaraćete kad bude došla vama u Jazbinu.-
-Dakako Severuse-ovaj smiješak je bio lažan.
U točno 21h smo smo stigli.Stajala sam pred jednom vilom.Vila je bila predivna.Imala je veliko dvorište sa tri fontane u obliku vodoriga.Ušavši unutra dočekao me veliki hodnik sa crvenim tepihom.Sa lijeve i desne strane su bile stepenice koje su vodile na kat.Isto pokretne.Malo dalje su bile neke prostorije i zatim velika bijela vrata sa likom neke žene.
-Ostani tu.-reče ujak i brzim koracim krene prema jednoj od prostorija.Nakon nekog vremena vratio se sa jednim čovjekom i jednom ženom.Oboje su bili malo stariji nego prof.McGonnagal.
-Ovo je Scarlet.-reče ujak njima dvoma.Ja sam se poklonila kako je Hermy pokazala.
-Znači to je njezina kći.Lijepo,zaista liči na majku.-samo sam se smješkala.
-Je,baš je divna.-reče čovjek i pruži mi ruku.-dođi ,malena,idemo te predstavit svijetu.
-Oprostite ,gospodine,ali tko ste vi?-nije odgovorio ,nego me samo uveo u salon koji je zračio ljepotom.Lusteri od zlata,lebdjeli su.Doveo me bliže katedri i tu ostavio.Stajala sam sama i promatrala ljude oko sebe.Odjednom sam ugledala jednu ženu kako se penje bliže katedre.No ta žena je bila meni poznata.Nismo se nikad vidjele,znam sigurno,ali nešto me vuklo njoj.Zapravo kad sam malo bolje pogledala,to je više bila djevojka.Imala je kao i ja ,dugu plavu kosu samo je njezina bila u loknala dok je moja bila ravna.Bila je visoka,a sa cipelama na visoku petu je bila još višlja.Nosila je kratku ,crvenu haljinu na bretele te bijeli bolero.Oči su joj bile ,velike,plave koje su zračile dobrotom,ali opet i odlučnošću,hrabrošću i snagom.
-Dobro veče,draga obitelji.-glas joj je bio tako topao i mio.-ovo je naše 20. okupljanje.Vjerujem da ima novih članova,meni jako dragih,i da ćemo se dobro zabaviti.Želim nazdraviti Brittany Snape koja je za našu obitelj puno učinila.Uživajte.
Svi su zapljeskali,a ona je elegantno sišla dolje.Netko je upalio muziku i ples je počeo.Ujak je došao do mene.
-Ujače tko je ona?-nisam skidala pogled sa nje.
-Tvoja rođena sestra.-rekao je to kao da mi je rekao da sutra nemamo OOMS ili neznam ni šta već.
-Molim?Kako ja to neznam?-sad sam shvatila zašto sam ono osjećala prema njoj.Prilazila nam je.
-Ujače ,dobro veče-pozdravila ga je sa smiješkom pokazavši savršeno bijele zube.
-Taylor,upoznaj se sa sestrom.-rekao je to i otišao.Ova zabava je svake minute bila još više iznenađujuća.
-Kako mi ide na živce-rekla je to čim se odmakao.Raširila sam zjenice ne vjerujući što priča.
-Molim?-krenule smo prema van.Na kraju smo izašle iz vile.Noć je bila predivna.Iako je bio ožujak,bilo je toplo kao u lipnju.
-Znaš ja sam samo radi reda dobra prema njemu.Moram.Otkada je mama umrla ,ja sam dobila dužnost brinuti se o ovoj vili,brinuti se da je Voldemort dobro zaštićen,da nahranim smrtonoše...-tu je stala.Bila je prelijepa.
-Znači ti si moja sestra?-tiho sam pitala.
-Da,malena,jesam..mjesecima sam čekala današnji dan da te vidim.Narasla si-počela sam plakati.Od sreće,izgleda,jer nisam osjećala nikakvu tugu.
-Reci mi sve od početka,molim te.-nasmiješila se i počela našu životnu priču.

Eto,nadam se da vam se post sviđa.Meni da,jer se tu napokon govori o još jednom važnom članu obitelji Snape.U sljedećem poglavlju će biti sve dobro objašnjeno.Još jednom sorry na kašnjenju i greškmama

- 11:05 - Komentari (52) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

subota, 20.09.2008.

It's a love story,baby ,just say ,yes

-Kako me boli glava-bilo je prvo što sam pomislila kad sam otvorila oči.Digla sam se i dalje sjedeći u krevetu.Pogledala sam kroz prozor.Bila je noć.Na susjednom krevetu je bila moja Slytherinska odora.Sjetila sam se svojih snova i uhvatila me neka paranoja.Ubrzo sam se smirila i zaspala.Čim sam otvorila oči,ustala sam ,obukla se i otišla van iz bolničkog krila.Nisam se sestri ni javila.Hogworts je bio prazan osim kojeg duha koji bi mi lelujao nad glavom i tako mi pogoršao glavobolju.Došla sam pred Slytherinsku društvenu i čisto rekla lozinku.
-Bulbus Draconius-no nisam mogla ući.To nije bilo moguće.Nikada nisam zaboravljala lozinke,jedino ako se nije promjenila,a ja to nisam znala.Vratila sam se u bolnicu i srela sestru ljutog lica.
-Dijete,kuda bježite?-počela je vikati na mene,no ja ju nisam čula.Glavobolja je bila sve veća,vrtilo mi se u glavi i opet sam pala u nesvijest.
-Koliko dugo sam ovdje?-upitala sam sestru nakon nekog vremena.
-Mjesec dana ste bili u nesvijesti i ....-počela je i stala.
-I?-upitala sam malko dignuvši glavu.
-I lupili ste glavom ,zato imate glavobolje,no sada se odmarajte-rekla je užurbano i nestala.Imala sam osjećaj da mi nije rekla potpunu istinu.
-Mogu ići-pitala sam ljubazno,hladno,bez naglih pokreta
-U redu si sada,možeš-rekla je sestra pogledavši me ispod oka.Onako obučena sam se ustala i krenula ka Velikoj Dvorani.Bila je prazna jer je još bilo rano.Sjela sam za prvi stol.Sjetila sam se Freda.Mjesec dana je prošlo.Kako je on?Kako su ostali?Što se sve uopće promjenilo u ovih mjesec dana?Kako sam uopće mogla biti bez svijesti mjesec dana?I što mi je sestra prećutila?
Od svih tih pitanja u mojoj glavi nisam imala nijedan odgovor i samo sam nečujno uzdahnula.Ljudi su počeli pristizati,no nitko me nije primjećivao.Moje društvo još nije došlo,a onda ...odjednom sam ih vidjela ,sve zajedno kako ulaze.Nisu bili veseli,nasmijani,Ayumi je bila u crnom.Svi su imali spušten pogled,a prvi je išao Starz.Nitko nije sjeo za Gryffindorski stol,nego su samo pokupili hranu i otišli van.Pogledala sam u profesore,tamo je bio i Severus.Ništa im nisu rekli.Ustala sam i krenula za njima.Uputili su se prema knjižnici.Kada sam ušla unutra ,Sihaja i Ayumi su sjedile za jednim stolom,Nessa ,Nici,Nella i Starz za drugim,dok Fred nije uopće bio sa njima.
-Hey,zašto plačete?-rekla sam gledajući u njih,naslonjena na neku policu.Knjižnica je bila prazna i sva prašnjava,a samo smo mi bili tamo.Na moje pitanje Nella i Nessa su se okrenule i vrisnule.Sjedili su dosta daleko od mene,a ja sam osjećala neki umor da idem čak na kraj knjižnice te sam ostala tamo.
-Pa to je ona!! Zar stvarno?-na njihov uzvik okrenuli su se i drugi i potrčali prema meni.
-Merlinove mi brade ona je živa!!!-uzviknuo je George te me čvrsto zagrlio.Moje najbolje prijateljice su plakale od sreće ,a ja nisam ništa razumjela.
-Zašto plačete i ,i...ne razumijem ,što se događa?-pitala sam promatrajući poglede svih.Tek sad sam primjetila da je Nessa promjenila boju kose.
-Ti si bila u nesvijesti mjesec dana.Niko nije znao razlog zašto si bolesna.Prije tri dana smo došli u posjet i zatekli zaključanu bolnicu.To nije bilo uobičajeno.Sljedeći sat smo se vratili,Fred sa nama,i zatekli tvoj krevet prazan.Upitali smo sestru gdje si i ona nam je rekla da si umrla.-tada je Nici počela plakati.
-Ali nisam..pa kako?-ništa mi nije bilo jasno
-Fred nije mogao vjerovati,skoro se potukao sa bratom i jutros je otišao opet u bolnicu i našao tvoj krevet prazan.Tada smo bili sigurni.-završila je Nell.Fred,dragi moj Weasley.Znam kako mu je sad.
-A gdje je on sada?-upitala sam sa nekom tugom u glasu.Zamislila sam se na njegovom mjestu i znam kako mu je.O ,kako ja njega volim!!.
-Ne znamo,no moramo mu brzo javiti da si živa da ne bi napravio neku glupost.-reče George.
-Glupost?Na što mislite?-pomislila sam na najgore.
-Pa on je zadnji bio sa tobom.Kada je došao iz bolnice ,nije ništa htio reć.Sa nama nije pričao,čak ni Rona nije htio više zadirkivati.Ne dolazi na nastavu,stalno visi u Tri metle ili u Veprovoj glavi.Mama i tata su dolazili razgovarati sa njim,pa čak i Bill i Percy,no nikom nije htio reć što mu je,a čak da razgovara.Nisam znala da mu je toliko teško.No ,ipak nisam znala ništa što se događalo u proteklih mjesec dana.
-Idemo ga naći-rekla sam odlučno i opet ih sve čvrsto zagrlila.Prvo smo provjerili Gryffindorsku društvenu,no tamo ga nije bilo.Zatim u Sobi Potrebe,no tamo nismo ni mogli uć jer su hodnici bili krcati,a nitko nije smio znati za to.Sigurno je bio sa Hermionom,Ronom,Harryiem i Ginny.Njih nigdje nije bilo.Smračivalo se i već sam se pomalo brinula.
-Ma ne brini ,dođe uvijek u spavaonicu-reče George.
-A da nije u Vrištavoj daščari.Znate da tamo niko ne ide jer je navodno ukleta-reča odjednom Nell.
-Pa mogli bi tamo potražiti-rekoh.Iskrali smo se iz dvorca.U ovakvim trenucima žalim što nisam animagus.Glavobolja se još osjećala i crnilo mi se pred očima.Zastala sam ,no odlučila ne pokazat društvu da mi nije dobro i naći Freda.Bitno je bilo samo da ne stradamo od onog glupog drveta čije debele grane nismo vidjeli dobro u mraku.Jedva smo ušli unutra.
-Nadam se samo da nismo bezveze išli ovamo.Vidi kako sam isprljana.-reče Nessa.Nell se počela smijati,Starz prevrtat očima ,a Geogre ju je skroz do prvog kata zezao.Znala sam da je tamo.Čuli smo glasove.
-Moraš u dvorac,nisi jeo već tri dana-vikala je Hermiona na njega.
-Frede Weasley odma se diži i idemo u dvorac.Peeves jedva čeka tvoju novu psinu!-rekla sam stojivši na pragu.Ostali su se progurali i stali uokolo te male sobice.
-Gia jesi to ti? Gia Snape,mala plavušica,moja slatka Gia-polako mi se probližio.Suze su mi krenule.Klimala sam glavom i ispustila jedan osmijeh.Kako mi je bilo drago što ga vidim.
-Ali ti si mrtva-rekao je dok mi je brisao suze.Ostali su samo šutjeli.Ron je zagrlio Hermionu i vidjela sam da ju je čvrsto držao za ruku.Ginny je bila privijena uz Harrya.
-Nisam,došlo je do nesporazuma-rekla sam mu uz jedan dugi zagrljaj.-Idemo sada u dvorac.
-Love is in air-pjevušila je Ayumi.
-Što se sve meni izdogađalo...ne mogu vjerovati.-počela sam pričati sa sobom kad sam došla u spavaonicu.Glavobolja je opet počela.Digla sam se iz kreveta i otišla van.Imala sam samo bijelu spavaćicu i papuče.Došla sam do Gryffindorske društvene i rekla lozinku(jednom mi ju je Nici rekla).Ušla sam unutra i na moje čuđenje u društvenoj je sjedio niko drugi do Fred.
-E pa kako si znao da ću doć?-rekla sam i sjela do njega.Bilo je oko jedan u noći i ja sam bila sretna jer me nitko od profesora nije uhvatio.
-Imao sam neki osjećaj da ćeš mi doći ,a i da nisi došla ja bi došao po tebe.Nisam večeras mogao biti bez tebe.Kad sam saznao da sam te izgubio kao da se cijeli Hogworts srušio na mene.Mama ,tata ,Bill pa čak i Percy su dolazili na McGonallin poziv da me urazume da jedem i učim,ali moje tijelo nije htijelo.Nisam štapić više znao da držim.Bez tebe nisam mogao fukcionirati.Volim te Gia Scarlet Aurora-dok mi je to pričao ja sam gledala u vatru i ležala na njegovim koljenima dok se on igrao sa mojom kosom.
-I ja tebe volim.Ne znaš koliko-rekla sam mu i poljubila ga.
-Hoćeš li mi reći zašto si onako pošizila-pitao je to polako čekajući moj odgovor.Tada sam mu ispričala oba sna.
-Bojim se jako.Moji svi snovi su se dosada ostvarivali.Što ako sam kćer onog Voldemorta ili onog čovjeka što ga je Brittany ubila?-brbljala sam kao navijena.
-Ništa ne brini,ja sam tu.Sve će se otkriti vremenom.No znam jedno-reče on poljubivši me u zatiljak
-Šta to ?-upitah ga okrenuvši se na leđa.
-Nedam te u Smrtonoše ,pa makar umro-reče on.Nasmijala sam se i poljubila ga.Uskoro sam zaspala u njegovom naručju dok je vani bila mećava.
- 15:08 - Komentari (55) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

srijeda, 20.08.2008.

Snovi

-Imamo vremena,ne moramo se žuriti u dvorac.Idemo još sat vremena odspavati,da ne dođemo bog zna kakvi-čula sam izvana Starzov glas.Pogledala sam oko sebe.Ležala sam u krevetu,dok je druga strana bila prazna.Na stolu je stajala tacna sa palačinkama,bokal sa sokom i vaza sa ružom.Također se u zraku osjetio miris njegove odjeće.Spustila sam glavu na jastuk i zažmirila prisjećajući se prošle večeri.
-Dobro jutro gospođice Snape –prišao je i poljubio me prvo u obraz,zatim u usne.Ja sam se samo nasmijala i uzvratila mu poljubac
-Dobro jutro gospodine Weasley-rekla sam i popravila mu pramen ,vatreno crvene kose.
-Ono sinoć što si rekla ,da li je to bilo zbog pijanstva ili si ozbiljno mislila?-pitao je
-Najozbiljnije i dokazaću ti to kad dođe prilika za to-rekla sam mu i počela se oblačiti.Na brzinu smo pojeli doručak te izašli van ,gdje su naši prijatelji stajali okupljeni čekajući nas.
-Hvala Bogu da su se gospoda ustala.-rekla je Nell sarkastično.Nismo ništa rekli,nego smo se samo nasmijali sebi u bradu.
-Casanova imaš sjajila na košulji-rekao je George bratu.
-Ti lutko,malo bolje sveži tu kosu.-rekla mi je Ayumi uz smiješak.
-Jesam rekla da ćeš da se zabaviš-Sihaja je bila sva sretna.Došavši u dvorac,krenuli smo svako u svoje društvene prije doručka.Starz i ja smo primjetili da su svi Slytherini ostali ležati na podu,kako sam ih i ostavila.
-Jesam rekla da još spavaju-šapnula sam Starzu preskačući nekog debelog Slytherina.Bilo je oko 7 kad smo došli.Legla sam i spavala do deset.Bila je subota i niko me nije mogao dići iz kreveta.Probudila sam se uz cvrkut ptica i jedan veliki osmijeh.Danas idemo u posjet Hoesmeadu.Obukla sam svoje nove uske traperice i kričavo žutu majicu,te svezala kosu u rep.Otišla sam do oglasne ploče u društvenoj i tamo su pisala imena učenika koji ne smiju na natjecanje,a također sam vidjela i moje ime iako sam već dobila zabranu natjecati se.
-Jutro Gia,kako si spavala?-upitao me Starz došavši do mene.
-Jesam li ti pričala kako mi je ravnatelj jednom odredio da ću morati na kaznu u Zabranjenu šumu svaki put u noći punog mjeseca?-pitala sam ga još uvjek ne skidajući pogled sa papira.
-Jesi-
-E pa to su naredne 4 subote.-pokazala sam mu na obavijest.-Moram ići sama i to u najdublji dio.
-Šta trebaš da radiš?-upita me
-Ne znam,ne piše-rekla sam mu izlazeći van.
-Zašto bi te slao baš u najdublji dio i zašto u šumu.?-
-Zato što to nije pravi ravnatelj,a u najdubljem dijelu su zvijeri i vukodlaci.-to sam rekla više za sebe,a on nije ništa pitao.
-Ideš sa nama na kasni doručak?-upita on
-Kakav doručak?-
-Društvo je organiziralo doručak ,kad ne stignemo,onda svako donese što ima od hrane i jedemo,jer ovi skotovi ne daju ni ručak,ni večeru,ako zakasniš na doručak.-
-Kada je to određeno?-upitah ga bijesno
-Jučer,kad smo bili na našem izletu.Rekla mi je Nessa-reče on i produlji dalje.Ja sam se popela do Gryffindorskog portreta i čekala da neko izađe da pitam za Freda.Izašla je neka klinka.
-Stani-rekoh joj.
-Šta hoćeš?-upita me jako drsko
-Jesi vidjela Freda Weasleya?-
-Da,ode maloprije sa nekom plavušom.-reče ona gledajući me preko ramena.Krenila sam prema perivoju.Našla sam Freda sa Ayumi kako sjede na nekoj klupi.
-Ćao društvo-rekla sam i sjela kraj njih
-O ćao-rekli su oni.
-Šta radite?-upitala sam nagnuvši glavu na njihov papir
-Pa ja imam jednu praznu trgovinu u Zakutnoj ulici ,nama ne treba pa sam ju mislila dati Fredu i Georgu za prodavanje njihove zbirke-rekla je Ayumi i nastavila pričati sa njim.
-Ok,onda nastavite-ustala sam se ,poljubila Freda te otišla na jezero.Sunce je odjednom zapeklo i postalo je vruće.Skinula sam jaknu i legla pod neku vrbu.

Flashback
-Čujem da si trudna Brittany.Dozvoliću ti da zadršiš to dijete ,samo ako ga budeš odgojila da bude moja nasljednik,moja desna ruka,novi vladar svijeta.-rekao je i počeo se gromko smijati.-onog muža ćeš ostaviti,kako god da se zove,a ako ne budeš do djetevove16. tako odgojila ,žensko ili muško,umrijeće na svoj 16 rođendan.Da li je to jasno?
-Sasvim jasno,moj gospodaru-Brittany je spustila glavu i krenula prema izlazu,dok su se suze slijevale.Hodala je dosta dugo,u tami,prekrivena crvenim plaštom sa štapićem u ruci.Stigla je do kraja puta gdje se nalazila jedna kuća.
-Ne mogu više biti sa tobom.-rekla je čovjeku okrenutih leđa,kada je ušla unutra-Avada Kedavra.Zelena svjetlost je šiknula prema njemu ,a Brittany je pobjegla van u beznađe.

End of Flashback

-Ne ,nemoj,nemoj-osjetila sam da me neko drma
-Ej pa samo si sanjala.Noćna mora..-rekao je Fred i zagrlio me.
-Nema grljenja u školi.10 bodova uzimam Gryffindoru i 5 Slytherinu-rekao je Malfoy,držeći ruke na prsima.Digla sam se bez odgovora,uzela jaknu i torbu i pohitala prema Velikoj Dvorani na ručak.
-Čekaj,Gia-vikali su Fred i Ayumi zamnom.Nisam znala šta znači ovaj san,niti tko je Britanny,samo znam da ima veze sa Voldemortom.
-Što si sanjala?-započeli su čim sam sjela i uzela hranu.
-Ma neku glupost-izmrmljala sam-nije bitno
-Ok-rekli ,ali sam primjetila da mi Fred nije povjerovao.Ubrzo su došli i Nessa,Starz,Harry,Niki,Hermiona te Alex.
-O Hermy ,pa divno te vidjet-rekla sam kad sam ju vidjela.Nikad nije bolje izgledala.
-Da,nedostajao mi je Hogworts,no Nici mi je pričala sve vijesti.Kako to da Draco još nije u Askabanu?-pitala je uzimajući zakašnjeli Dnevni prorok.
-Pa radimo na tome,no došlo je do male prepreke-rekle je Nessa
-Kakve-tada joj je Nici ispričala i naše sumlje za Dumbija te kako su većina Slytherina dobila pravo na vladanje školom.
-Idem,moram nešto da obavim-rekao je Fred,naglo se ustao i otišao niz Dvoranu
-A?...-zabezeknuli smo se jer je to bilo neubičajeno.
-Gdje će on?-upita Starz Georga
-Ne smijem reći-okrene se i ode.Slegnula sam ramenima i nastavila jesti.Poslije sat vremena nas tri smo besciljno lutale okolinom Hogwortsa.
-Najela sam se-rekla je zadovoljno Ayumi.Nas dve smo se samo nasmijale.
-Pa danas je subota,a mi nemamo šta da radimo-Sihaja je tužno uzdahnula.Stajale smo na vijaduktu buljeći u prazno.Nakon nekog vremena vidjele smo da pristižu novi ljudi.Bili su to Harry,Ginny,Hermiona,Ron,Fred i Nici.
-Pozzz,idemo u Vrištavu daščaru?-odjednom je upitao Harry
-Pa možemo-složili smo se i krenuli.Prilazio nam je jedan dečko sa suprotne strane.Bio je visok,imao je smeđu,razbarušenu kosu i Slytherinske boje.
-Ti,mala,moraš samnom-rekao je meni
-Ne moram.-hladno sam rekla
-Da moraš!-prihvatio me za ramena i sljedeće što sam vidjela je bilo Ministarstvo.Okrenula sam se ,a iza mene je stajao Lord Voldemort,te neka žena u crvenoj haljini,zapravo moja žena iz sna.
-Ti dakle ,imaš još godinu dana i onda dolaziš meni.-pričao je Voldemort nekim glasom iz daljine,a žena se smješkala.Počela sam trčati niz hodnik,no stalno sam stajala na jednom mjestu.Glasan smijeh se čuo iza mene.
-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-vikala sam iz petnih žila dok nisam shvatila da se nalazim u bolničkoj postelji,a Fred i sestra su me držali za ruku.Zašutjela sam,a Fred me zagrlio.
-Što se dešava,ljubavi?-pitao je glasom jedva čujnim.Sestra kada je vidjela da sam se smirila,odstupila je u svoju kancelariju.Osjetila sam Fredovu ruku kako prolazi mojom kosom i tada sam se sjetila svoga sna.Tu sam se raspala.Suze su se slijevale jedna za drugom,počela sam drhtati,a jedino što sam htijela u tom trenutku je otići u Ministarstvo i otkriti tko je ta žena.Sumljala sam,ali nisam to smjela reći.Znala sam da je to moja majka,ali znajući da je ubila moga oca,dotuklo me i previše.Nadala sam se da to ona nije.Smetali su mi sni već zadnjih mjesec dana,gdje sam sanjala samo ujaka Severusa koji odkada se vratio u Hogworts nije samnom progovorio ni riječ.No ti sni su još bili i blagi,sve dok nisu došla ova dva.
-Ludim,Fred,moram ić provjeriti nešto.-rekla sam i odmakla mu ruku,te se ustala iz kreveta.Potrčala sam van,a on zamnom.Uhvatio me za ruku i povukao
-Gdje ćeš?Ne možeš takva nigdje-pričao mi je bezveze.Gledala sam ga kao hipnotizirana.Ja nisam čula njega nego dva muška glasa.Zla ,duboka.Jedan je bio Voldemort.”I have her.Now I control her”Smijeh,smijeh,samo smijeh dok se drugi glas nije odazvao.”She is my daughter,my world...I’ll kill everybody expect her.”Tada mi je sve postalo crno pred očima.Osjetila sam tupi udarac i ništa više.

**Ok piplisi ....evo ga post.Mislim da nije ništa poseban,no morala sam ga objaviti jer cijelo ljeto nisam ništa pisala.Probala sam otvoriti novi blog i prestat sa Giom,ali ne ide.Nemam inspiracije za druge blogove,barem ne ff ili hpff.Dakle Gia još živi.Niki i Daria a.k.a. Nici i Nell sry što vam još nisam komala.Oću sigurno ...budem skoro.
- 10:39 - Komentari (35) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

subota, 05.07.2008.

Lucas & James 2.

Praznici su prošli....vrijeme je bilo lijepo.Počele su pripreme:za međudomski pokal,na najboljeg vratara,lovca i tragača;najbolji dom u metloboju,natjecanja iz OOMSA,Preobazbe,Čarolija i mislim da je to to.Svaki učenik je morao sudjelovati u najmanje jednom natjecanju,a pripreme su trajale do ožujka,kad je bilo natjecanje.James se oporavljao,ali nitko još nije znao za njega.Pošto je bio animagus,smatrali smo da to neće biti problem.
-Tko želi na natjecanje iz Preobrazbe?-McGonallica nas je popisivala jednog siječanjskog jutra kad smo imali preobrazbu sa Gryffindorima.Dan je bio sunčan.
-Ja želim-ruku je podigla Lavander.Poslije nje se javila Nell,Sihaja,George i Ginny.
-To će biti dosta-rekla je profesorica,te nam dala zadatak da vježbamo pretvaanje ruke u neku stvar koju izaberemo po želji.
-Ako je netko zaboravio,trebate izgovoriti –Sputum res
-Sputum res-viknuli smo.Moja ruka je imala oblik kristalne kugle.Primjetila sam da je Harry imao metlu,Nic rukavicu,a Fred kuglu snijega koja je pogodila McGonallicu u glavu.Svi su zašutjeli ,samo sam se ja nasmijala.
-Što je smiješno?-pogledala me ljutito,te mi odredila kaznu,kao i Fredu-danas u 20h,moj kabinet.
-Šta je tu je.-rekao je Fred pomalo zadovoljno.Za natjecanje iz Čarolija smo se prijavili Fred,ja,Nic i Starz,za OOMS Ginny,Ayumi,ja;i svi koji su trenirali metloboj su otišli prijaviti se.
Treći sat smo imali OOMS.Opet je došao Lupin.
-Profesore,gdje je prof.Snape-upita Malfoy-jer njega od one noći nismo vidjeli
-Nije vaša stvar ,gdine Malfoy,a ni sam nemam pojma-rekao je i prešli smo na učenje o Patronusima.
-Nije mi jasno.vidjeli smo ga-prošaptala sam Sihaji,koja je samo slegnula ramenima.Dakako ,Gryffindori su dočarali svoje Patronuse,kao i neki Slytherini ,bez problema,pa je svako dobio po 10 bodova.

Nakon ovoga smo izašli van.Nismo do kraja dana imali nastavu.Rečeno je da će biti skraćivana zbog natjecanja i turnira koji se uskoro približavao.Vrijeme je bilo sunčano,pirio je lagani povjetarac,a snijeg je bio prekrasan.Obukla sam svoj tamnosmeđi kaput te stavila kapu,šal i rukavice i otišla naći ostalo društvo.Našla sam ih blizu Hagridove kuće.On,Alexandra,Sihaja i Nell su se gađali grudama,dok je Fred,koliko sam primjetila,prodavao svoje izume Starzu,Harryu,Ayumi i Nessi.Gledala sam ih iz daljine,kad sam primjetila iza kolibe sivog vuka kako leži.Krenula sam prema tamo,kad se netko stvorio ispred mene.
-Stani-umjesto vuka sad sam vidjela nečiju ruku kako mi prekriva nos.Bio je to Lucas.
-Daj,miči tu ruku.Što je bilo?-pitala sam nakratko se okrenuvši prema njemu.
-J.E. je pobjegao-J.E.mu je nadimak.Mislim da ga je Luc tako nazvao.Sumljala sam da je onaj vuk tamo James,ali nije mi se činio ranjen.Odjednom smo začuli trubu.To je inače bio znak da uđu svi u dvorac jer ravnatelj ima važnu vijest.Ostali su digli glavu i vidjevši mene i čuvši trubu potrčali su.Lucas i vuk su nestali.Fred me uhvatio oko nogu ,prebacio na leđa te ponio u dvorac.
-Jesi teška-šalio se
-Haha,ti nisi normalan,spusti me-mahala sam nogama dok su se ostali smijali.
-Šta mislite za što je znak?-pitala je Sihaja
-To je znak da nam je stigao novi učenik-u šali je rekao Starz,a mi smo ga pogledali popereko.Svima u glavi je bila ista misao: otkrili su Jamesa.

-Ispričavam se zbog ovakvih prekida vaših aktivnosti,ali vam moram reći nešto važno.-to nije bio Dombledore.Bio je niži i nije imao svoje srebrne naočale.Čak se opekao na svijeću.
-Od sada pa do kraja su Slytherini,ne svi, glavni u školi.Zamjeniće glavne prefekte,odlučiće tko smije na natjecanja te će se oni moći prijaviti za Tromagijski turnir i mlađi od 17.-rekao je krutim glasom ,a Malfoy se smijao.Sve ovlasti dajem gospodinu Dracu Mafloy.On je imao zarazan smijeh ,a ostale njegove pristaše su zadivljeno zapljeskali.Pogledala sam na Gryffindorski stol.Fred,Sihaja,Nessa su zanijemili.Pogledala sam na Rawenclavski.Ayumi je drhtala od bijesa.
-Također –nastavio je ravnatelj-učenici iz drugih škola dolaze ranije i to za mjesec dana.Svi su uskliknuli.Kod Hufflepufskog stola nije bilo Lucinde.Starz i Alex su sjedili kraj mene i svi smo šutjeli.Poslije toga smo svi otišli u svoje spavaonice.Tako je ravnatelj naredio.Sjedila sam u društvenoj sa Starzom i pisala pismo Jamesu.Janey će ga naći gdje god bio.
Slušaj,mislim da si ti bio onaj vuk danas kraj Hagridove kolibe.Priznaj mi ako jesi.U bolničkom krilu nisi,rekao mi je Luc.Sumljamo da imamo lažnog ravnatelja,tj ja sumljam,drugima nisam ni rekla.Sve ovlasti dao je Malfoyu i pajdašima,a učenici za turnir dolaze već sljedeći mjesec.Daj,reci gdje se nalaziš,moram razgovarati sa tobom.
Pusa,Gia

Spremila sam to pismo i taman kad ga je Jane odnosila prema nama je došao niko drugi do Malfoya.
-Dakle vas dvoje nećete sudjelovati ni na jednom natjecanju.Tako sam odlučio.Budete li se protivili,dobit ćete kaznu-Malfoy je izdavao naredbe svojim gnusnim ,bogataškim glasom.Starz je krenuo na njega ,ali sam ga zadržala.Tada je otišao uz smijeh.Nakon neke minute stigao je patronus.Prekrasan jelen koji je upravo prisvojio Harryiev glas.
-Nakon večere,u Sobu Potrebe.HITNO!!!-izašlo je iz jelenovih usta,a tada se okrenuo i otišao.Na večeru nismo ni otišli ,nego smo brzo pobjegli u Sobu Potrebe,koja je sada izgledala kao šuma.Starz,Alex i ja smo sjele ispod jednog drveta nasuprot Harriju.
-Moramo da organiziramo nešto da se odupremo Malfoy-počeo je Harry.-da vidimo popis ljudi na DA.Danas ponavljamo patronuse i učićemo još neke čarolije.Svi su organizaciju protiv Malfoya i čudnog ravnatelja shvatili ozbiljno.Lucas se iz trenutka u trenutak pojavljivao u prostoriji.Zadnji put kad se pojavio ,dao mi je Jamesov odgovor.Pisalo je:
Draga moja,nisam u bolničkom krilu.Otkrili su me,odnosno vaš ravnatelj me otkrio.Dubledoor je otišao,jer je izdan od strane Ministarstva i Dolores Umbridge.Smjenili su ga.Ovaj vaš ravnatelj je uzeo njegov oblik jer ne smiju znati da je Albus smijenjen.Dobro si to zapazila.Ne smijem ti reći gdje sam,ni što radim.Nadam se da ćemo se jednom viditi...ako ne ,nemoj da ti bude žao.-Molim???-viknula sam ,da su se svi okrenuli i stali sa vježbanjem Patronusa i ostalih čarolija.Starz je u tom trenutku pao sa stropa.Harry ,George i Fred su došli do mene,a ostali su nastavili.
-Što se desilo?-pogledali su pismo.Dok je Harry čitao,ja sam šutjela.Osjetila sam da me blizanci promatraju.Podigla sam glavu i uhvatila Fredov pogled.
-Znači ,sad znamo da nije pravi Dombledore.A zašto si vrištala?-nijemo sam mu pokazala zadnji dio.
-Prekinuli smo.Zapravo on je prekinuo,jer su njemu važniji poslovi od mene.I u Durmstangu je stalno izbivao iz škole.Ne znam ,zašto sam uopće bila sa njim.-bila sam ljuta što mi se ništa ne govori,ali mi je kasnije bilo žao što sam to uopće rekla.
Nakon večere,Nell je došla do mene u Veliku Dvoranu i dala jedan papirić.Glupa Pansy je paradirala oko nas pa nije ništa mogla reći.
Moći imamo svi sa DA te,Draco,Lucinda i nova Malfoyeva cura.Mislim da je ime Angelina.Plavuša.Pročitala sam to,tiho izgovorila Evanesco i otišla van.Snijeg je padao,ali nije bilo hladno.Vratila sam se nazad do spavaonice,obukla moje crne trapke,crnu dolčevitu,svezala kosu koja mi je dosad već bila do struka,te moj crni ,dugi kaput.Blizu metlobojskog igrališta čekali su me Ayumi,Sihaja i Nell.
-Ej ,idemo se zabavljat?-viknula je Nell te žustro poljubila Starza koji je upravo domarširao do nas.
-Čula sam za tebe i James-rekla je Ayumi.
-Biće tebi i bolje-zagonetno mi se Sihaja nasmiješila.Izvadila je bocu plamenviskija,te smo svi uzeli po jednu čašicu.Harry ,blizanci i Ginny koji su igrali metloboj doletjeli su do nas i te su i oni uzeli po jednu čašicu.Do ponoći smo svi zujali.
-Kako ćemo sad do dvorca?-jedva je pitala Nell.
-Ne moramo,oni su glupi ,neće ni znati da nismo tamo.Uspavali smo ih sve.-rekla sam ja počevši se tako jako smijati,da sam pala u snijeg.
-A gdje ćemo biti?-upita opet Nell kojoj su se oči caklile.Podigla sam 4 šatora te dala svakom.
-Ayumi,Sihaja i ja ćemo zajedno.Moram nešto da raspravim sa Ayumi.-George je uzeo jedan šator,te ih poveo sa smiješkom.Svi smo još zujali.Nell je hitro uzela drugi te odvukla Starza koji je svaku sekundu štucao.Harry je pogledao Ginny,pa uzeo šator.
-Ostajemo samo mi-rekao je Fred koji je začudo bio trijezan.Uzeo je šator te ga počeo namještat.
-Da rekla sam.-bolila me glava.Šator je bio prostran.Napravili smo čaj,ali nisam mogla izdržat nego sam skinula kaput i cipele i legla na krevet,gledajući Freda kako mi dodaje šalicu.Sjeo je kraj mene.
-Zašto si ljut na mene?-pitala sam ga sa pomalom nervozom.
-Jer se ponašaš kao malo derište-planuo je.Uhvatio me za ruke i nastavio.-igraš se samnom i sa onim luđakom.Onda plačeš zbog njega i nije te briga za ništa.Stiskao me je sve jače.
-Fred,to me boli-potpuno sam se otrijeznila-oprosti za sve.Nisam znala šta da napravim,sviđali ste mi se obojica,ali sad sam odlučila.
-Ma nemoj,šta to?-napokon me pustio.
-Ovo-prišla sam mu i poljubila ga.-volim te i ne želim da te izgubim.Gledao me je par sekundi ,a onda me poljubio tako strasno.Legli smo na krevet i on mi je počeo skidati majicu,ljubeći mi vrat.

Evo ga post....Nadam se da je zanimljiv ,malo je dug,ali molim da pročitate.
Mala izmjena: sad sam na 5.godini,nisam više na 4.
i Angy spominješ se

- 18:50 - Komentari (37) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

petak, 13.06.2008.

James & Lucas.....1.dio

Okrenula sam se i vidjela dva dečka.Jedan je bio obučen u crno radničko odijelo ,a nosio je crne čizme...dok je drugi bio meni jako poznat.To je bio James.Bio je drukčiji ali je to bio on.Poznam te njegove oči i prepoznala bi ih svugdje i uvijek.Ušli su u društvenu i sjeli u naslonjač bliže vatri te počeli skidati čizme.Ja sam samo šutjela ,sjedeći kraj kamina bosa ,držeći svoju crnu haljinu.
-Gia jel me prepoznaješ?-pitao je James
-Pa naravno ,ljubavi da te prepoznajem-rekla sam i zagrlila ga najjače što sam mogla-Čula sam jecaje ,a zatim sam i ja zaplakala.
-James ,ja čuvam stražu –rekao je onaj tip kojeg nisam poznavala.Digao se i otišao.Ostali smo sami u Slytherinskoj društvenoj.Sa prozora se čulo rominjenje kiše,te zavijanje pasa i vukova.Vatra je plamtila u kaminu,a ja sam sjedila Jamesu u krilu.
-Što se dogodilo?-pitala sam sa strahom,gledajući u njegovo lice.On...on je bio ranjen.Držao se za trbuh,jedna noga mu je krvarila,te je imao grozne ugrize po licu i rukama.-moram te vodim u bolnicu ,barem tu u Hogwortsu.-rekla sam vidjeći njegovu grmasu.
-Ne mogu.-jedva je prosiktao
-Moraš-viknula sam.-ne prepiri se samnom.Ne dam da mi tu umreš.Otišla sam u spavaonicu i uzela moju jaknu i štapić.
-Kako ću ga nositi?-mislila sam,a onda se sjetila onog dečka.
-Ej,ti...-stajao je ispred društvene motreći.Na sreću nije bilo nikog jer su svi bili na balu.Sat je otkucavao 3 sata,a iz Velike Dvorane se čula glazba.
-Reci-okrenuo se i pogledao me
-Moramo ga odnijeti u bolnicu,ranjen je-
-Šta?Shit!!Nisam znao da je ranje-viknuo je i utrčao unutra.-napao nas je neki čovjek i kraj neke vrbe smo se razdvojili.Ja sam upao unutra,a njega sam našao kasnije.Bio je u redu.Ne znam što se desilo.-paničario je lik.Uzeli smo Jamesa,svako pod jednu ruku i iznijeli ga.Držala sam štapić u lijevoj ruci usput pridržavajući Jamesa koji samo što nije pao u nesvjest.Bio je oznojen,a krv se širila svuda.Nije imao obuću.Onaj drugi je samo paničario.
-Pa trebao sam mu pomoći.Kako sam glup?-mumljao je sebi u bradu.Činio se stariji od mene.
-Daj biće dobro,nisi ti kriv.Valjda.Tko si ti uopće?-pitala sam ga sa naporom jer je moj dečko bio težak da a ja nosim.Nije mi odgovorio,već je otvorio vrata i otišao po Madam Pomfrey.
-Gđice Snape,što se desilo.Tko su ovi mladići.-pitala je dok smo Jamesa već onesvještenog spuštali na postelju,a ona mu je trgala majicu uz tihi cijuk.
-Pa što mu se desilo.Jesu njega vukovi napali?-sad je i ona paničarila.
-Neće umrijet,zar ne?Ne smije-počela sam histerizirati dok me je onaj drugi vodio van,sad već malo smiren.Nas dvoje smo stajali kraj bolničkog krila sami u gluvoj noći,a izgledali smo kao da smo upravo potali duhovi.
-Ja sam Lucas Snape.Sve ću ti objasniti kasnije.-rekao je nakon dužeg vremena.
-Ja sam Gia-rekla sam hladno ne gledajući ga u oči.
-Znam.Znam sve o tebi-rekao je i krenuo naprijed.Nije mi se dalo da ga pitam gdje ide,ni odakle zna za mene...samo sam razmišljala o mojoj ljubavi.Najboljem prijatelju.On mi je osigurao najbolje djetinjstvo,on je moja prva ljubav....ja ću se ubit ako on umre.Da ,to će biti najbolje.Ta misao mi se uvukla pod kožu.Ako James Evans umre,ja idem za njim.
Ma kome ću faliti.Nikome.Nemam nikoga,samo njega.Koga ću imati ako umre?
-KOGA????-vikala sam po cijelom Hogwortsu,ali me nitko nije čuo od glazbe.
Upravo sam izlazila van imajući na umu da nađem neki predmet da se ubijem il bar Draca Malfoya da me ubije,kad sam čula nečiji glas.Zapravo glasove.
-Gia,čekaj.Znamo sve-rekla je mislim Chanell.Okrenula sam se.Da to je bila ona.Prelijepa kao i uvijek.Držeći Starza za ruku koji je izgledao elegantno u odijelu koje su mu Ayumi i Sihaja kupili.A tu su bile i njih dvije.Zabrinute.Kraj njih je stajala Nessa,Ginny i Nic.Zadnji je došao Fred.
-Nemoj ići,bićemo sa tobom.Samo nemoj napraviti kakvu glupost.-vikale su Ayumi i Sihaja.Ostali su klimali glavama.Pobjegla sam van osjećajući u jednom trenu nesvjesticu i mučninu.Zaustavila sam se na mostu,prebacila glavu i počela povraćati.Bilo je oko 5 jer se već danilo i jasno se vidio snijeg koji sam držala golim rukama,povraćajući preko i drhćući.
-Nemoj Gia,molim te-rekao je onaj umiljat glas osobe čije su me usne prije nekoliko sati poljubile.Zagrlio me i spustio dolje.Plakao je ,a ja zajedno sa njim.Sjedili smo na hladnom snijegu grijući jedno drugo.Kad sam napokon prestala plakati rekla sam mu:
-Fred ,oprosti zbog onog poljupca i bijega.Znaš,ja još volim Jamesa.Mislila sam da sam ga zaboravila,ali nakon ove noći.....-nisam ga smjela pogledati u lice.Kad smo se ustali,samo me nježno poljubio u čelo.
-Znao sam to,ali znaj da sam uživao.Samo se nadam da ćemo biti bar prijatelji.-pitao je
-Naravno,uvijek-nasmiješila sam se,skupivši se uz njega.Trebalo se vratiti u dvorac i čuti vijesti ma kakve god da jesu.Nije umro.Znam to.Duša mi treperi.Nije umro.Svi su otišli na praznike.Samo je nekolicina ljudi ostala,zajedno sa predstavnicima domova.Sloughorn je zamijenio mog ujaka.Tih nekolicina ljudi su bili Fred,Harry,Nic,Ginny,Nell,Starz,Sihaja i Ayumi.Fred nije ni mogao otići jer je zadnjih par sati proveo samnom na mostu.Osjećala sam umor.Osjećala sam da mi je svega dosta.Sve se to brzo dešava.Ne znam ni što želim od života više.Onaj Lucas je pojbegao,bar sam ja tako mislila.Vraćajući se u Hogworts,gubila sam dah,ali su mi ga vraćale njihove tople ruke.
-Slušaj,ideš malo odspavati-čula sam glas,a Fredove ruke zamijenile su druge.Ženske.Legla sam na kauč u društvenoj za sve domove i zaspala čim sam zatvorila oči..Sanjala sam proljeće.Sjedila sam sa mamom ,odjevena u ružičastu haljinicu na tribinama gledajući utakmicu metloboja.Ona je sjala od sreće,tako lijepa,velikih očiju,držeći me za ruku da se ne istrgnem.Probudio me neki dim.Digla sam glavu i primjetila da se nečija pelerina zapalila.Ugasila sam to i otišla se presvući.Nakon što sam se presvukla otrčala sam u bolnicu koja je bila prazna osim jednog kreveta,gdje je on sav blijed ležao.
-Madam Pomfrey...jeli,on...živ?-zapitala sam to tako teško,kao da vučem kamen sa sobom.Ona me pogledala s malo prijezira i rekla:
-Imao je tešku noć i morala sam dosta toga da učinim da bi preživio.Preživio je.Ali dosta je ozlijeđen ,tako da je još u teškom stanju.I tko je uopće taj dečko?Nisam ga prije viđala u školi-počela je sumljati.
-Ne znam ni ja,vidjeli smo ga takvog vani,a pošto sam ja strašljiva,odmah sam udarila u plač-slagala sam i to dobro.
Kad sam izašla ,društvo me je gledalo čekajući odgovor.
-I?-upita Nic
-Pa ,živ je-rekla sam i odahnula .I ostali isto.Ne poznaju ga ,ali znam da su bili zabrinuti.-samo još je u teškom stanju i u nesvijesti.
-Oporaviće se on,vidićeš-tješila me Nessa.Otišli smo u Veliku Dvoranu doručkovati.Sjeli smo svi za Rawncalvski stol i počeli se zezati.Odjednom sam primjetila Snapea.Da ,upravo njega.U crnoj pelerini,dugim nosom i odvratno zalizanoj kosi sjedio je pored prof.Sprout,jedući kravlje meso.
-Fred,vidi,-pokazala sam mu na Snapea.Okrenuo je glavu prema učiteljskom stolu i samo napravio zgađenu grimasu.
-Gia,on je došao sinoć.Vidio sam ga kad je ulazio.Prišao je nekom liku sa 4.godine i pitao za tebe.Mali je odma pobjegao.
-Za mene?Jesi siguran?-pitala sam
-Da,jasno sam čuo tvoje ime-rekao je Fred,okrenuvši se da pita nešto Ginny.


-Dakle,tko ostaje preko praznika u Hogwortsu-upita Sihaja
-Ja ,sigurno-rekla sam, ostaju još Harry i Ayumi.Niki ide kući sestri,Nessa putuje sa Deanom u Grčku,Sihaja ide sa bratom da si kupi neki Porshe,Fred i Ginny idu kući.Starz i Nell isto ostaju
-Ok,onda ćemo se vidjeti nakon praznika-rekla sam im i izljubila ih sve redom.Ispratili smo ih ,a nas troje smo otišli u knjižnicu.
-Dakle samo nas troje-reče Ayumi
-Aha-Harry i ja smo tužno uzdahnuli.
-Idem ja kod Jamesa-rekla sam i otišla.Baš mi se učinio pust dvorac.Koji duh bi proletio izna glave i to bi bilo to.Ušla sam u bolnicu i sjela kraj njega.Tako je mirno spavao.Kapci su mu bili otežani,a usne suhe.Gledala sam u njega i njegovo ravnomjerno disanje.
-Da si bar došao prije-govorila sam mazeći ga po kosi.Odjedanput sam se sjetila Saylera i brzo pogledala kroz prozor.Moram okupiti sve koji imaju moći.Tako ćemo ubiti Saylera.Tog gada.Nešto me obuzelo i teralo na ubijanje.Podigla sam ruku,kad me dotakla nečija ruka.Osjećaj je nestao
-Bok Gia-okrenula sam se i vidjela Lucasa.Imao je plavu pelerinu i sada tamnosmeđu kosu zalizanu kao Malfoy.
-Ti si metamorfogus?-upitala sam začuđeno.Sjeo je pored mene na stolicu
-Da,svašta sam ti ja,ali to je duga priča-rekao je i pogledao Jamesa
-Pa imamo vremena,pričaj-rekla sam i dalje gledajući kroz prozor
-Majka mi je metamorfogus,otac me naučio apartirati.Ujak me naučio Patronusu,moj je lasica,a James me naučio pretvarati se u animagusa.Pretvaram se u pitona.-tu je završio
-Wow,jednom sam mu rekla da će me naučiti pretvoriti se u animagusa,a patronusa znam.Vuk-rekla sam i pogledala Lucasa.-daj mi sad objasni kako me znaš
-Moja majka je Laurie Snape....-
-A moj ujak je i tvoj ujak-upitala sam zapravo shvaćajući
-Tako je.Moja majka je tvoja teta,a imamo još jednu koja živi u Rumuniji.Larissa Snape-pogledali smo prema Jamesu.Njegove oči su bile otvorene,gledao je u nas dvoje,a zatim je na njegovim usnama zasjao smješak.Nagnula sam se i poljubila ga.Snijeg je padao,a primjetila sam da se Lucas apartirao.
-Njegovu majku je zarobio Sayler,također i Lucy.I Severus je nestao,zar ne?-tiho je prošaptao.Kimnula sam
-Moraš pronaći sve u dvorcu koji imaju takve moći,jer i njima je netko otet.Molim te-uhvatio me čvrsto za ruke ,gledala sam ravno u njegove raširene zjenice.
-Naravno da hoću-procvilila sam.Malo me je čvršće stisnuo.-ali ne mogu dok se ne vrate sa praznika.Nije ništa rekao.Njegova rana je počela krvariti.Ona na trbuhu.Teško je disao,a samo sam ja bila sa njim u sobi.Kapljice znoja su se počele nazirati.
-Gia,spasi me-čula su se slova između hvatanja zraka.Pogledao me suznim očima i znala sam na šta misli.Sjetila sam se jednoroga.Približila sam drhtavu ruku njegovom trbuhu koji je bio preliven krvlju.Zažmirila sam i spustila ruku.Osjetila sam toplu krv,a kad sam otvorila oči rane nije bilo.Uspjela sam.Samo se smiješio.U tom trenutku je došla madam Pomfrey.
-Djevojko što se desilo?-upitala je držeći čaj od kamilice i osušeno bilje
-Ništa-prozustila sam ,poljubila Jamesa i otišla.

-Eee,društvance-pozdravila sam Ayumi,Nell,Starza i Harrya
-Jesi bolje?-upita me Harry.Kimnula sam u znak potvrde.
-Nell ,mogu pričati sa tobom?
-Ustala sam i otišle smo u Veliku Dvoranu.Za svaku slučaj,bacila je Bešumato.
-Reci-
-Pa ,James zna za one moći.Rekao je da svi koji ih imaju je Sayler oteo dragu osobu.Seka ti je nestala ,zar ne?-pitala sam
-Jeste.A drugi?-
-Meni Snape,Jamesu Lucy,Lucasu majka.Za ostale ne znam.Trebam otkriti.Hoćeš mi pomoći.To sam te htijela pitati-
-Naravno da ću ti pomoći....a tko je Lucas-upita ona
-Duga je to priča.-nasmiješila sam se-čućeš ju jednog dana


Sorry na greškama i na čekanju.Ovo je samo 1.dio da se ne čudite kraju...bit će svega....Komajte iskreno
i Honey Lucas...evo ga post
- 20:32 - Komentari (46) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

srijeda, 21.05.2008.

...I'll be your hope,I'll be your love....

-Diži se,moramo na doručak inače ćemo ostati i bez kave i bez pite od borovnice-vikala je Nell.Nije mi baš bilo do doručka,ali znala sam da nećemo ići na ručak ,a večere nema jer danas je bal
-Evo idem.-rekla sam i protegnula je
-Accio košulja i hlače-a kad sam vidjela vrijeme vani,prizvala sam si džemper ,trapke i moje čizme na petu,te smo sišle u dvoranu.Na brzinu smo pojele doručak i otišle pred učionicu za OOMS.Nas dvije smo sjele u zadnju klupu.Profesor Lupin je ušao u razred,pogledao prvo u Harrya,zatim u mene,a zatim krenuo predavanje.Danas je bio jako ljut,jer je Harryu oduzeo bodove.(!)Poslije smo imali Travarstvo.Učili smo o posebnoj vrsti ruže.Dormentus Rosus.Tako se zove biljka.
-Djeco,približite se,ali stavite ovo na nos-pružila nam je rupčiće.Starz je iznenađeno gledao u ružu,mogu reć čak sa nekim divljenjem.
-Starz što ti je?-upitala sam ga gledajući ga kako poluotvorenih usta i sanjarskog pogleda gleda u ružu,suzdržavajući se da ju ne poljubi.
-To je normalno kad dečki vide tu ružu.Zbog takvog učinka je ova ruža i rijetka.Ona izaziva prividnu zaljubljenost kod muškog spola.-okrenula sam se i zaista,svi dečki i iz Slytherina i Hufflepufa su bili omamljeni.Primjetila sam kako Lucinda mrko gleda u Draca koji je svakih pet sekundi zalizivao pramen kose.
-Tu ružu su djevojke u srednjem vijeku nosile u kosi kako bi privukle muškarca-objašnjavala je prof.Sprout samo curama.-ali rijetka je još i zbog toga što ona kad pusti miris svakome tko ju omiriši priušti 3 sata spavanja.Zatim ju je pokrila i odnijela.Tada je i zvonilo.Do kraja dana smo imali slobodno.Ayumi,Sihaja,Starz i ja smo otišli u sovinjak da Sihaja napiše bratu pismo,a zatim smo otišli u Sobu potrebe.
-Gdje ćemo?-pitala sam
-Ha?-upita Ayumi
-Soba Potrebe ?Gdje ćemo?-pitala sam opet penjući se gore-btw što je s tobom?
-Jel možemo u šoping jer nisam stigla kupiti haljinu,ni cipele –rekla je Ayumi zacaklenih očiju.
-Pa šta nisi rekla.Idemo.Svi kupujemo,ja častim-uzviknula je Sihaja sva happy skuživši da neće sama morati kupovati.Stigavši do vrata shvatile smo da nam nedostaje Starz.Sve tri smo se mahinalno okrenule dok je on pokušavao umaknuti.
-Starz-jedna riječ je bila dovoljna i on se okrenuo.
-Zar baš moram?Ja imam novu svečanu pelerinu,a vama će biti bolje bez mene-rekao je pokunjeno
-Haha,samo se ti šali.Ideš sa nama-rekla je Ayumi pa smo ga uhvatile pod ruku.Otvorile smo vrata i zabljesnula nas je svijetlost.Stajale smo u Zakutnoj ulici,ali u renoviranoj Zakutnoj ulici kraj trgovine haljina i cipela Fleur Delacour koju je otvorila nedavno. Starz je vidjeo Nell i pobjegao njoj.
-Samo ti idi.Pravi si prijatelj-durila se Ayumi.No na sekund jer je opazila nekog dečka koji je upravo kupovao nove crne cipele.
-Čekaj ,Ayumi-zaustavila sam ju prije nego su joj noge potrčale za komadom.
-Sad je 3.U 8 je bal.Do pola 7 se moramo naći u Medičarnici.Jel ok?-pitala sam vidjeći da se i Sihaja sprema otići bratu koji se pojavio sa vrećicama.Obje su kimnule i otišle.
-Zabavi se danas.Ja znam da hoćeš-reče Sihaja i slatko se nasmiješi.Znala sam da ona pozna tuđe osjećaje pa vjerojatno zna šta priča.I tako sam ja ostala sama.Kako je Sihaja rekla da uzimamo na njen račun ,krenula sam u traženje prave haljine i cipela jer ona koju sam mislila nositi na bal je stara već tri godine.
-Dobar dan gđo Weasly.Fleur se prije godinu dana udala za Billa.-Jel imate nekih haljina svečenih .-rekla sam i ona me odvela do jednog reda gdje su bile haljine sve ljepše od ljepše.
-Imaš vremena ,izaberi –reče mi i ode.Krenula sam u traženje.Prvo sam našla jednu bijelu u struku pripijenu ,na bretele koja se širila do poda.Nije bila loša.Nakon što sam isprobala 2-3 naišla sam na jednu crnu od satena do koljena.Imala je rukave ,ali je bila bez leđa,te je bila posuta sitnim šljokicama.Divila sam se sama sebi.Gledavši se u ogledalo vidjela sam poznato lice .Okrenula sam se ,a on je samo rekao :
-Predivna si-rekao je Fred stojivši naslonjen na neku stolicu.
-Tu da uzmem?-pitala sam ga
-Definitivno.Izgledaš kao princeza.-rekao je.-Promatram te otkad si ušla i ta ti najbolje stoji.
-A sad si me našao špijunirat-rekla sam spremajući haljinu i cipele u vrećicu.
- A moram kad si mi lijepa.Za ispriku te vodim na jedan kolač od jagoda prelivenih bijelom čokoladom-nisam mogla odbit jer mi je to najdraži kolač.Vrijeme je prošlo kao u trenu ,a meni se ostajalo sa Fredom u Zakutnoj.
-Ćao golupčići-reče Sihaja.Sa njom su bili njezin brat,Nell ,Ayumi i Starz
-Idemo?-pitala je Nell.Pogledala sam u Freda koji je plaćao piće i kretao pomoći Fleur sa robom
-Fred?-uzviknula sam dvoumeći se da li da ga zovem na ples ili ne-ostali su već izašli.
-Gia ,želiš li biti moja pratilja na plesu?-preduhitrio me.
-Naravno-rekla sam mu i pobjegla prije nego se usudio poljubiti me.Ne bih si to nikad oprostila da me poljubi.Imam dečka i to ne bi bilo pošteno.Ali James nije bio tu,a Fred me počeo privlačiti.Negove šale i osmijeh su tjerali i duhove da se oraspolože.
-I ?-upitala je Ayumi kad sam izašla
-Šta I?-pravila sam se luda
-Jesi pristala?-pitala je Sihaja.
-Naravno.Vi ste znale da će me pozvati?-pitala sam silazeći dolje
-Da.Pitao nas je za pomoć i mi smo rekle da ćemo te dovuć u Sobu Potrebe.Vidiš sve je dobro ispalo.-smijale su se obje vidjeći moju grimasu kad sam čula da su sve namjestile.
Otišla sam u spavaonicu i počela se spremati za bal.U tom trenu je ušla Alexandra,a iza nje Leah.
-Ej vas dve.-pozdravila sam ih,a onda se sjetila da Leah nije bila duže u dvoru i da je malo čudna.
-Leah gdje si bila?-pitala sam gledajući njezino blijedo lice i krvave oči.
-Pričaće kasnije,došle smo samo po neke stvari pa moramo ić.-rekla je Alex i njih dvije su odjurile.Nije mi bilo jasno,no bilo me briga.Alex je i tako stalno izostajala ,a Leah nisam vidjela duže vrijeme.U 19:45 je bilo sakupljanje.Noć je bila prohladna,ali meni nije uopće bilo hladno.Obula sam moje crne sandale na petu i kopčanjem oko gležnja,onu crnu haljinu te sam skupila kosu ,ali su moji plavi pramenovi padali skroz do struka.Dolje su me čekale Nell,Nessa,Ginny,Ayumi,Sihaja i Nic.
-Niki kako je Hermy?-pitala sam čim sam ju ugledala.
-Oporavlja se .Za nekoliko dana treba izaći.-rekla je sva nervozna.
-Pa sa kim idete?-pitala je Ginny koja mi se nešto proljepšala od zadnjeg sastanka.
-Gia sa Fredom,ja sa Silasom,Ayumi sa onim likom iz Medičarnice,Nessa sa Deanom a Nell sa Starzom-nabrajala je Sihaja odjevena u tamnoplavu haljinu na bretele.-ti?
-Sa Harryem-rekla je Ginny i počela se smijati-pa Gia otkud ti sa Fredom?
-Duga priča-rekla sam vidjeći da se približava.Za jednog nestašnog dečka za kojeg sam očekivala da će se obući u svom stilu,on je došao u crnom smokingu i najvećim osmijehom na licu dok mu je plava kosa bila ukroćena i mirno je stajala.
-Your prince is here.You are beautiful-rekao je svojim britanskim naglaskom koji sam ja obožavala.Nasmiješila sam se i pošla sa njim u dvoranu.Primjetila sam Plameni Pehar u kutu dvorane koji će izgleda biti postavljen tek iza veljače kad ostale škole budu došle.
-Čekaj me tu,a ja idem po punč-rekao je i brzo otišao.Sada sam se tek sjetila Jamesa.Pa i on će doći.Bilo mi je drago.Iako sam na balu sa Fredom,još volim Jamesa.Zato nisam osjećala nikakvu grižnju savjest kad me je Fred uzeo za ruke i poveo da plešemo.Ni kad me je nježno zagrlio,a ja sam držala svoju glavu,nisam ništa osjećala.
-Gia ,želim i reći da si prelijepa i briga me što imaš dečka,ali ja moram ovo učiniti.-rekao je i poljubio me.Gledala sam u njega kao da sanjam ,a onda me opet poljubio i ja sam pustila da me ljubi i uživala sam.Činilo se kao vječnost...
I’ll be your dream
I’ll be your wish
I’ll be your fantasy
I’ll be your hope
I’ll be your love
Be everything you need
I love you more than every breath
Truly,madly,depply do

Čula sam baladu koja mi se uvlačila pod kožu,zajedno sa njegovim poljupcima.Tada sam se sjetila Jamesa.Ne ne smijem!Otrgnila sam se i pobjegla prema gore.Jedna cipela mi se izula dok sam trčala,ali nisam se htijela vraćat po nju.Nisam htijela da vidim da li me on prati i nisam htijela mu sresti pogled.Utrčala sam u društvenu i sjela u naslonjač kraj kamina.Moja kosa je bila rasčupana,a maskara se razlila od suza.Obrisala sam ih i razmišljala o onome što sam učinila.Čula sam korake.Mislila sam da je Fred,ali ovi su bili polagani i tajanstveni.U zraku se osjetio miris zime i borova.
-Gia??-rekao je i ja sam se okrenula.


****Novi post.Weeeeee.Nadam se da vam nije kratak jer meni je u Wordu preko 3 strane.Meni je zanimljiv,a vi odlučite.Bit će novih likova.****

U sljedećem poglavlju:dva nova muškarca u Giinom životu,što se dogodilo Snapu,što će biti sa Giom i Fredom ,gdje će provesti praznike i novi sastanak DA.Saznajte sve u novom poglavlju
- 16:09 - Komentari (29) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

ponedjeljak, 12.05.2008.

***Nema šale sa plavušama***

Bližio se božićni bal i kraj prvog polugodišta.Snape se još nije pojavljivao kao ni Dombledoore.Još sam imala noćne more od onog događaja ,ali su mi prijatelji pomogli da to sve riješim.Nakon doručka sam otišla na jezero gdje su me čekali Starz,Ayumi i Sihaja.
-Ćao društvo,šta se radi?-upitala sam uguravši se između Starza i Sihaje.
-Ma pokušavam napisati zadaću iz čarolija,a njih dvije brbljaju o nekom učeniku što treba doći na raniju razmjenu-reče Starz.
-Okani se toga,ja ću ti je napisati kasnije-rekoh mu-a tko to treba doći ranije.
-Ne zna se-rekla je Sihaja okrećući glavu u stranu da joj vjetar ne piri-samo piše u knjižnici pod obavjesti da dolazi učenik ranije na razmjenu;ne piše ni kada,ni tko,ni odakle je.
-Idemo mi bolje u društvenu za sve domove?-pitala je Ayumi koja je drhtala od hladnoće.Svi smo se složili i požurili.U društvenoj su sjedili Nell i Nessa raspravljući što će obući za božićni bal.Straz je odmah poljubio Nell,zagrlivši ju oko vrata.
-Nessa jel znaš možda gdje je Draco?-upitala sam
-Ne znam,ali znam da je moj otac jako ljut jer Draca traže dementori jer je skoro ubio Hermionu
-Kako je ona?-upita Nell.
-Loše,u komi je i to sve zbog tvog brata-progovorio je netko sa suprotne strane.Tamo je stajala djevojka duge plave kose i rasplakanih plavih očiju.
-Slušaj Nic,žao mi je,nisam ja kriva,ni ja ga ne podnosim-rekla je Nessa tužno,zagrlivši ju.Kasnije kad se smirila upoznala sam se sa njom .
-Nic ili Rosie.Kako hoćeš-rekla
-Gia-
-Slušaj Nic,žao mi je zbog Hermy ,pokušala sam joj pomoć,ali nisam mogla-pokušavala sam se na neki način ispričati iako nisam imala zbog čega.-Mogu s tobom sljedeći tjedan u posjet?
-Naravno-rekla je .Čuli smo neku svađu.Nell se nešto prepirala sa Starzom i tada je jedna knjiga odjetjela ravno nekom Rawenclavu u glavu.Gledali smo otvorenih usta što se to zbilo.Klinac je počeo plakati,a Nell je pobjegla u WC.
-Što je to sada bilo.-pitala je Nic
-Idem razgovarati sa njom-reče Starz
-Ne pusti mene,mislim da znam o čemu je riječ.-rekla sam i potrčala za njom.
Kako sam mrzila trčati u uniformi.Jedva sam stigla do Wca na 2.katu gdje je boravila Plačljiva Murtle i sada Nell.Sjela sam ispred srednjih vrata i odahnula.Čovjek se umori trčeći i usput držeći uniformu.
-Nell,jesi ok?-pitala sam.Murtly je ispuštala one svoje glupe zvukove smijući se.
-Ja sam zrela za Sv.Mungo.Kako sam mogla pogledom maknuti predmet?-vikala je
-Razumijem te u potpunosti.-rekla sam ali je vikala da nije kako treba
-Znaš ja sam jednom zacjelila rane jednorogu bez ikakvih lijekova i trava.Isto sam mislila da sam luda ali sam onda našla pisma.-rekla sam.Otvorila je vrata i upitala:
-Zar nisam jedina?O,Gia,tako mi je drago da nisam luda.Našla sam pisma tog Saylera i moje mame i onda sam osjetila da mogu pomicati stvari kad sam ljuta.-rekla je i obrisala suze.
Došao je i prosinac.Vrijeme je jako brzo prolazilo.Sihaja je stalno bila sa dečkom,Nessa u shopingu,a Ayumi i ja smo stalno bile u knjižnici.
-Trebamo danas imati DA-rekla je tiho jer je bilo još ljudi.
-U koliko?-pitala sam čitajući neku knjigu o vampirima
-Osam,ispred Sobe Potrebe-rekla je i otišla na sat .Imala je Skrb,a ja sam imala slobodno.Šetala sam knjižnicom i naišla na knjigu:„Marauders-upoznajte ih.”
Listala sam .Na prvoj stranici je bio dečko crne ,razbarušene kose ,plavim očima i naočalama.U ruci je držao metlu i veselo se smiješio.Ispod njegove slike pisalo je:James Potter:Gryffindor,tragač i neregisrirani animagus.Okrenula sam drugu.Bio je naslikan dečko isto crne ,ali urednije kose sa velikim crnim očima.Kraj njega je stajao veliki crni pas,a ispod slike je pisalo:Sirius Black ,Gryffindor i neregistrirani animagus.Na sljedećoj je bila naslikana Zabranjena šuma,jezera i iznad pun mjesec.Kraj drveta je stajao dečko spuštene plave kose,u malo povećoj košulji ispod koje se nazirala crveno-zlatna kravata ,a na crnoj košulji je bio grb lava.Hlače su bila poderane sa stane,dok su cipele bile blatnjave.Ispod slike je pisalo: Remus Lupin-Lunac.Neregistrirani animagus.Na sljedećoj strani se smiješila djevojka prelijepih zelenih očiju i crvene kose:Lily Evans-kasnije Potter-najpametnija djevojka svoje generacije.Bila je to poprilično mala knjiga,a više bi se moglo nazvati album.Čim sam ju zatvorila Harry je dotrčao do mene.Knjižnica se već bila ispraznila,samo sam ja ostala,spremajući se za Aritmaciju.
-A tu sam ju ostavio!-uzviknuo je-nisu ju valjda prelistala!?
-Jesam i prelijepa je.Tvoja je ?-pitala sam ignorirajući njegovu ljutnju.
-Hvala i molim te da ubuduće pročitaš čija je.-opet je bio drzak.Krenuli smo van iz knjižnice na sat Aritmacije i usput smo počeli pričati o osobama iz knjige.
-James i Lily su moji roditelji.Možda ti je poznato da je tvoj ujak bio najbolji prijatelj moja mame dok ju nije nazao mutnjakušom.-rekao je.Taj dio nikad mi nije ispričao.
-Sirius je moj kum.....ali sada je u bijegu,Remus je njihov najbolji prijatelj ,ali Remusa znaš.On nam predaje OOMS-sada se malo smirio.
-Mama ti se zove Lily Potter?-pitala sam gledajući opet u knjigu koju sam mu otela iz ruke.
-Da ,a djevojački Evans.Moj tata ju je stalno zvao Evansica-počeo se smijati,a meni je sinulo da se i moj dečko preziva Evans.
-Da li imaš braće ?-pitala sam.
-Ne..jedinac sam-
Nisam mu htijela ništa govoriti za Jamesa,jer je to možda slučajnost.Stigavši do učionice,sjela sam kraj Sihaje i ,a kad sam se okrenula iza mene je sjedio –Draco Malfoy.
-Di si mala?Jel bilo hladno?-došlo mi je da mu opalim šamar
-Profesore pa jel nije on u Askabanu?-uzviknula sam prekunuvši profesora
-Mrs. Snape,kakva je ovo šala?-pitao je sasvim mirno dok su se Draco ,Goyle i Pansy smijali kao ludi.
-Pa skoro je ubio Hermionu Granger .Znate,djevojka kuštrave kose,toplih očiju i najpametnija je na školi.Pa čak i od vas-sada sam vikala jer sam vidila da profesorima to ništa ne znači.
-Mrs Snape ,ako je Severus vama neki rod ,ne znači da se smijete tako ponašati.Mr Malfoy je nedužan,on je te večeri bio sa svojom djevojkom Lucindom Lockhart.Zaslužili ste kaznu.Idite sad ravnetelju da vam odredi kaznu jer Severusa nema.-završio je ,štapićem otvorio vrata i okrenuo se nazad predavanju.Nici me gledala suznih očiju,dok mi Sihaja uputila „vratićemo mu plavuši”pogled.
Prije nego sam otišla ravnatelju otišla sam u spavaonicu i presvukla se,te zatim mirno otišla u ravnateljev ured.
-Izvolite Mrs Snape.-rekao je sjedeći u svom naslonjaču iza kojeg su bili portreti svih dosadašnjih ravnatelja.Gore na polici me gledao Razredbeni klobuk.Ravnatelj mi je uputio upitni pogled iza svojih naočala u obliku polumjeseca
-Zaslužila sam kaznu na Aritmaciji,pa sam došla po nju.-naravno da ju nisam ni mislila odraditi,ali primjetila sam da je ravnatelj nekako čudan.-gdje ste bili ovih dana?
Nije znao što reći,nešto je mrmljao ,a onda se izvukao time da ne zapitkujem.
-Dobro ,da vam odredim kaznu-počeo je.-kupit ćete smeće oko jezera,saditi drveće i to sve u noći punog mjeseca do kraja zime.-završio je i potjerao me van.
-Nije pošteno -mislila sam.To nije bio pravi ravnatelj,ali morat ću odraditi jer tko će mi vjerovati da je netko uzeo Višesokovni napitak i preobrazio se u ravnatelja.Krenula sam prema jezeru gdje su me ovo troje već čekali.


Napokon post.Nadam se da vam se sviđa post i da nije kratak.Iskreno,meni nije nešto.Komajte
- 15:08 - Komentari (12) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

petak, 02.05.2008.

***7.poglavlje***

Hermiona je još plakala idući ispred mene van dok je Draco poprimio neku čudnu facu kao da će se pretvoriti u čudovište.Usta su mu bila nakrivljena od bijesa,oči crvene od plača ili isto bjesa,ko će ga znati.Ja sam samo šutjela.Naši štapići su ležali u njegovim modrim rukama.Ruke su mu bile plave kao da ih je držao pod ledom sat vremena.Hermiona je plakala cijelo vrijeme.Smeša kuštrava kosa koja je bila svezana ,sad se odvezala i raspustila se.
-Draco molim te,nemoj.Što ti je?-pitala ga je žalosno ga gledajući u oči.Znala je da ne može izdat Armiju jer nas je ona upravo zaštitila od opasnosti izdaje.Pokušala sam ga primiti za ruku no on ju je uzeo i okrenuo u suprotnom smjeru.Osjetila sam kako mi kosti pucaju.Vrisnula sam od bola.Potom je uperio štapić u nas i klimanjem glave pokazao da idemo prema izlazu Hogwortsa.Bio je mrkli mrak.Veliki sat je otkucao ponoć,ali sam prepostavila da društvance još slavi.Bio je petak.Ruka me je strahovito boljela.
-Gdje nas vodiš-opet je Hermiona pokušala pričati sa njim.Ovoga je puta progovorio
-Vodim te da te kaznim jer si prekinula samnom.Neće mene mutnjakuša zezati.-rekao je nekako izobličenim glasom-a tvoja mala prijateljica će gledati.
Odveo nas je na metlobojsko igralište,uzeo neko uže i svezao me da ništa ne pokušam.Hermiona je suznih očiju ,stajala na pola ogromnog igrališta.
-Lažljivice jedna.Nikad me nisi ni voljela.Platićeš za to.Crucio-viknuo je a Hermiona se previjala od bolova.Vrištale smo obje.Ona od bolova,ja da dozovem pomoć.No pomoći nije bilo.Mučio ju je nekih sat vremena.Suze su mi se počele slijevati.Zašto je takav?Mali umišljeni bogataš je navikao da bude sve po njegovom.Nisam se mogla odvezat,a ona nije mogla trčati.Svezao joj je noge i ruke.
-Hoćeš joj?Kako je to dobar osjećaj tako vidjeti nekog da pati.-vikao je sve glasnije i glasnije.Zatim ju je odvezao i ostavio par minuta da sjedi,te je prišao meni.
-O ,Gia gdje je ujko?Ha?Pobjegao da te ne gleda izrode jedan.Sve mi je rekao prije nego je otišao.Mrzio je tvoju majku jer je su joj sve dopuštali.Bila je mlađa,ljepša,pametnija.No najviše ju je mrzio jer ga je odala da se druži sa Potterovom majkom.-pričao je bez prestanka dok sam plakala.Nastavio je:
-Kada si se ti rodila,ona je znala da će umrijeti.Tada je ona njega preklinjala za pomoć.Da odgaja njezinu nasljednicu koja će preuzeti mjesto smrtonoše...tj.najmoćnije smrtonoše,desne Voldemortove ruke...njezino mjesto.Mrzio te je kao i nju.Ista si ona.-pričao je i pričao .Potvrdio je samo ono pismo
-Crkni Malfoy-vikala sam na njega i pokušavala se odvezati.On se samo smijao i još jednom bacio Crucio na jadnu Hermionu.Ležala je bespomoćno na hladnoj zemlji.Tada ga je bacio i na mene.Jednog,dvaput.Snijeg je počeo padat.
-Sada žurim ,a vi ostanite tu i smrzavajte se.-rekao je pomao sarkastično,okrenuo se i odletio na metli.Još sam bila svezana,a postajalo mi je hladno.Snježilo je sve više,a ja sam imala samo trenerku i majicu na bretele.Drhtala sam ,dok mi je glava pucala.Polako sam digla glavu i tražila Hermionu.Ležala je na suprotnoj strani potpuno bespomoćna i bez svijesti.
-Hermiona-pokušala sam govoriti ali nije išlo.Osjećala sam kako mi se noge oduzimaju.Pao mi je mrak na oči više se ničega ne sjećam.

-Fred,vidi jel ono Hermiona?-čula sam dobro poznat glas.Otvorila sam oči i vidjela skupinu dečkiju sa metlama kako žure u smjeru gdje je Hermiona ležala.Čula sam i Harrya kako viče da je nose u bolesničko krilo.
-Fred,Harry-tiho sam vikala jer nisam mogla,a zatim sve glasnije i glasnije.
-Fred,George,Harry,Nell...pomozite-vikala sam dok sam osjećala kako mi se konopac urezao u šake.
-Gia..Gia-čula sam Freda kako me viče i tada ih vidjela kako trče.U zadnje vrijeme dok su me mučile depresije i tuga,Fred mi je pomogao svojim šalama i savjetima i postali smo pravi prijatelji.Došli su i jedva me odvezali.Pala sam na zemlju jer nisam mogla stajati.Kosa mi je bila mokra od snijega,promrzla sam i bila sam sva plava.Mutio mi se vid,hvatala me nesvjestica,ali sam se trudila da ostanem na svijesti.Pogledala sam u nebo.Tamo je sinoć odletio.Možda svome tatici ili čak Snapeu da mu kaže kako je cijelu noć mučio kćer one koja mu je zagorčala život.
-Ne mogu stajati-glas mi je drhtao i tada me Fred uzeo u naručje.Osjetila sam toplinu i bilo mi je lakše,ali ruke su me strašno boljele.Ne opet nesvjestica.Prije nego sam zatvorila oči čula sam da izgovaram:
-Malfoy je kriv.-i nastala je tišina.

***********U to vrijeme u Durmstangu*********
-Diži se lijenčino.Na vježbe van-vikao je Karkaroff obučen u tamnosmeđu bundu.James se digao bez riječi,ali je kipjeo od bijesa.Jednom će pobjeći odavdje,mislio je.Visok,tamnoput dečko,zelenih očiju obukao se toplo i otišao u Sobu Potrebe.Bila je to prostorija sva u crnom sa samo jednim tračkom svjetlosti.Tu su učili OOMS.-ali po Karkaroffovoj teoriji.Oni su obučavani da budu Voldemortovi vojnici ,sljedbenici.Kad je sat završio,James je pobjegao na jezero.Tamo je bila jedna pećina koja se prikazivala samo onima koji zbilja trebaju pomoć.Ušao je u nju sa lakoćom.Išao je tamo zadnjih par dana,jer se brinuo.Zbog mene,zbog škole,zbog Tromagijskog Turnira...ali bilo je još nešto ,samo nije predosjećao šta.Snijeg je padao kao i u Hogwortsu,a on je u pećini čitao Giino pismo.Kako mu je nedostajala.U svibnju kreću tamo i napokon će ju vidjeti.No on je predosjećao opasnost.Odlučio je otići ranije.

*****************U Hogwortsu****************

-Budi se!-čula sam Sihajin glas.Otvorila sam oči i vidjela Sihaju,Starza, Freda ,Nell,Nessu i Ayami kraj mog kreveta.
-Kako si ljepotice?-upitao me Fred.Sad sam tek shvatila šta se desilo i zašto tu ležim.
-Fred ,bilo je grozno-viknula sam i bacila mu se u zagrljaj.Osjetila sam njegove ruke oko struka i bilo mi je nekako toplije.Potom sam zagrlila i ove druge.
-Ayami!-bacila sam joj se u zagrljaj kad sam ju vidjela.-otkud ti ovdje.Ayami je moja best frendica od 6 godine.Družile smo se do polaska u školu,ali smo se čule putem sova.
-Prebačena sam u Hogworts prije par dana,ali nisam znala da si tu,već mi je James javio ,kad sam poslala pismo tamo.Kad sam te krenula tražiti,tj .danas vidjela sam Freda i društvo kako te nose u bolesničko krilo.
-A Hermiona?-upitala sam
-Hermiona je u Sv.Mungu,teže je ozlijeđena-rekla je Nessa
-Kako se to dogodilo?-upita me Starz.
-Kad si me zatekao tamo u sovinjaku....rekla sam da ću ostat još.Ispričala sam kako je došao Draco sav lud i izobličen i odveo na metlobojsko igralište.Mene je zavezao ,a Hermionu mučio Cruciom.Više nisam mogla,suze su mi potekle.
-Oprosti,ne mogu više-rekla sam ,obrisala suze i digla se iz kreveta.
-Ma gdje ćeš?-upita me Fred,zadržavši me rukom.
-Moram poslati pismo u Durmstang-rekla sam i maknila mu ruku.Vidjela sam da je malo ustuknuo,ali niko mi nije dao da izađem iz kreveta,jer sam još bila slaba.
Nakon tri dana ,Madam Pomfrey me pustila.Razmišljajući o svemu što se dogodilo ,krenula sam u Veliku Dvoranu na doručak.Tada sam se sudarila sa nekom osobom.Podigla sam glavu i vidjela da je to Lucinda.
-O Lys,sorry-rekla sam
-Platićeš mi zbog Draca-samo je to rekla i otišla


*/*Nadam se da vam se sviđa post.Ubacujem Strarza i Ayami kao best frendove i spominjaće se u svakom postu.Također mi treba i jedan negativan lik.*/*
- 14:13 - Komentari (25) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

subota, 19.04.2008.

***6.poglavlje***

-Veoma dobro Miss Gray.10 bodova za Gryffindoor-rekla je McGonagall dok smo dobijali naše eseje koje smo predali još prošli tjedan.
-Michelle gdje je Nell?Napisala sam na papir i prebacila ga preko Draca i Harrya ravno Michelle u krilo.Nakon minute mi je stigao odgovor da je u bolnici.Udarila ju je munja?
-Munja?-pomislila sam i tada se Hermiona javila
-Da munja.Jučer je grmilo.Nisi bila tu-šapnila mi je Hermiona
Razmišljala sam o tome nekih 15 minuta.Zapravo razmišljala sam o pismima i Sayleru.Draco mi zapravo nije ni rekao tko je on.Nakon preobrazbe sam sa otišla Nell u bolnicu.Sestra nije bila tamo,a ona je stajala u ružičastoj spavaćici kraj prozora pišući nešto u neku crnu knjigu.
-Nije valjda da učiš-rekla sam joj prilazeći.Spazivši me brzo ju je zatvorila i sa nekim smiješkom rekla:
-Ne,nešto sam čitala.
-Otkud ti da si me došla posjetit-upitala je vraćajući se nazad u krevet.
-Čula sam da te je udarila munja,pa me zanima tvoja verzija događaja-
-Išla sam Snapu zbog dogovora oko nekog napitka i odjednom sam se srušila.Starz mi je rekao da me udarila munja.-sad sam ga tek skužila.Ušao je i pozdravio Nell.Također i mene.Nismo nikad bili u nekim dobrim odnosima,ali smo znali popričat
-Vas dvoje ste zajedno?-upitala sam
-Da od jučer.-reče Starz sa osmijehom od uha do uha
-Baš mi je drago.I ako nešto trebaš reci.-
-Tnx Gia,uskoro izlazim.-pozdravila sam se i otišla na Napitke.Kasnila sam 15 minuta,ali me nisu ni opazili osim Hermy i Harrya.
-Gdje si ti?-upitala me Hermiona kad sam sjela kod nje u zadnju klupu.Izvadila sam pribor i počela radit Višesokovni napitak.
-Nema Snapea danas .Predaje nam Sasha Monovri.-rekao je Harry.Nisam ništa znala o njemu.Pomalo sam se brinula.A ništa nisam znala ni o Sayleru.

Prošao je i 9. i 10. mjesec i došao je i 11.Kiše su padale svaki dan.Niko nije izlazio,a profesori su nas zatrpali testovima.Jednom dok sam sjedila u knjižnici učivši Povijest magije i pokušavajući napisati zadaću iz Proricanja(svoj san i opisati ga) čula sam jako poznat glas ,ali se nisam mogla kome pripada.Okrenula sam se i vidjela visoku djevojku plave kosu.Nosila je bijeli gornji dio trenerke i vojničke hlače.Odmah sam ju prepoznala.
-Sihaja!-viknula sam i plavokosa ljepotica se okrenula.Tako smo ju uvijek zvali jer su svi dečki ludili za njom.Ja sam njena rođakinja,a ona je kći Lorda Voldemorta,no nije uopće kao on .Zato je i pripala Gryffindoru.Izgleda da me nije odmah prepoznala.Došla je do mene i upitala:
-Da,trebaš nešto?-
-Pa jel ti mene ne prepoznaješ.Gia Aurora Scarlett Snape-rekla sam .Gledala je par sekudi i napokon se sjetila.
-O Gia!!Otkud ti u Hogwortsu-upita me
-Pa ujak me prebacio ove godine.A ti?-
-Htjeli smo se prebaciti,ali zasad nije dobro počelo.-reče
-Zašto?-
-Svi imaju neka mišljenja o meni i Legolasu jer nam je otac Voldemort.Posebno Potter-reče pomalo tužno
-Ne brini ja ću razgovarati sa njim,ako hoćeš-
-Ne treba,rješit ću to sama.-
-Kasnije kad sam se vratila u spavaonic uzela sam ona pisma i odlučila ih pročitat.Otvorila sam prvo pismo i krenula čitat.

Gia....znao sam da ga nećeš odmah otvorit.Poznajem te kao sebe samog.Zato si dobila tu moć da zacjeliš rane čarobnjacima i čudovištima.No moraću te i jednog dana i ubiti,kao i svu djecu koja imaju moći.Spasićeš ih jedino ako otkriješ tko sam ja!
Sayler


Kad sam ga pročitala samo se zapalilo.Uzela sam drugo u strahu da nije još gore.

Draga Gia
Nemoj misliti da sam te napustio.To nikada.Možda sam se nekada ponašao da te ne volim i da si odbačena,ali to nije bila istina.Nisam mogao trpiti da me podjećeš na moju sestru koju sam mrzio najviše na svijetu.Nisam mogao ni trpiti da si sa onim Jamesom koji me podjseća na mog najvećeg neprijatelja...Jamesa Pottera.Iako je mrtav proganja me kroz onog Pottera i Jamesa.Vratiću se jednog dana.Otkrij tko je Sayler.Vratićeš i mene i Jamesa.
Severius Snape


Počela sam plakati.Nisam htijela,ali išle su same i nisu se mogle zaustaviti.Tako sam i zaspala.Sljedećih dana mi se nije dalo ništa raditi.Nell je izašla iz bolnice i napravila zabavu,ali mi se nije dalo ići.Otišla sam u sovinjak i počela plakati opet.Čula sam nečija korake te brzo obrisala suze i ostala okrenuta leđima.
-Gia,si dobro?-upitao me Starz
-Nisam ,ali ne želim te umarati problemima-rekla sam mu sa teškom mukom da opet ne počnem plakati.Ne želim da se ruga jednoj Slytherinki koja plače.No nisam mogla tako lako ignorirati ujakovo priznanje da je mrzio moju majku i da je moj James možda nešto u rodu sa Harryem, a uskoro ću i umrijet jer ne znam kako da otkrijem Saylera.
-Starz sve je u redu.Malo me brinu ispiti.Zato sam rekla da nisam u redu.Ništa ne brini-rekla sam naravno lažući.
-Ok,ideš sa mnom?-rekao je
-Ostaću još malo tu,pa ću doći-nasješila sam se.
Poslije 10-ak minuta čula sam opet korake,ali i plač.
-Hermiona?-upitala sam
-Prekinula sam sa Dracom!-viknula je plačući i zagrlila me.
-Zašto?-upitala sam ne vjerujući svojim ušima
-Zadnjih mjesec dana se jako promjenio.Stalno priča kako će odati Armiju,da želi u Smrtonože i da mrzi sve mutnjake,da će ubiti ravnatelja-pričala je sa jecajem
Nisam mogla vjerovati.Sad se vidjelo njegovo pravo lice.
-Moramo reći Harry.Hitno-rekla je sjetivši se upravo.Poslala sam patronusa sa porukom da će Draco sve otkriti i da brzo promjene lokaciju.Čim sam ga poslala,čula sam Expeliarmus i štapići su nam odletjeli u ruke.....Draca Malfoya.
-Ajmo sad,idete samnom.I bez trikova jer ćete nastradat.Ozbiljan sam-rekao je dok smo nas dvije drhtale od straha


Evo napokon posta.Sihaja i Straz su ubačeni u likove i spominju.Nadam se da vam se sviđa post i da nije kratak.I promise ,pisaću češće
- 13:50 - Komentari (33) - Isprintaj - #
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

utorak, 01.04.2008.

5 poglavlje****

U ponedjeljak smo imali Skrb ,blok sat sa Gryffindorima,Travarstvo sa Hufflepuffima i Čarolije sa Rawenclavima,isto blok sat.Hagrid je ovoga puta doveo testrale.Znala sam za njih jer mi je ujak pričao o njima kad sam ih vidjela na maminom grobu.Imala sam sedam godina i otišla sama na groblje.Nije bilo daleko od naše kuće tako da sam sama mogla ići kad god sam htjela.Kad sam došla,na najljepšem mjestu ispod hrasta odmah kraj spomenika ,stajao je jedan takav stvor,samo manji od ovoga što ga je doveo Hagrid.
-Djeco ovo je testral-pokazao je na tog stvora kraj drveta.Neki su počeli mumljati da ništa ne vide.
- Vide ih samo oni koju su svjedočili smrti neke osobe ili prihvatili smrt-time ih je umirio ali su ipak neki mumljali jer ih ne mogu vidjeti.Primjetila sam da Harry ima ljutito lice.Trebalo bi im biti drago što ga ne vide.Učili smo hraniti ih.Hagrid je donio mesne odreske tako da smo ih hranili a mogli smo ih i jahati.Harry i ja smo došli do jednog tek rođenog.Primjetila sam da teško diše a iz uveta mu curi krv.
-Gia jesi razmislila za ono?-upitao je malo tiše.
-Jesam i želim se pridružiti.Samo ne želim da to ujak sazna.-
-Ne brini neće.Danas ću ti poslati patronusa i dati ti lozinku.Imali smo male promjene.Sumljamo da nas neko prati i špijunira,tako da smo promjenili prostoriju.-rekao je digao se i otišao Ronu i Ginny-napokon sam saznala kako se cura zove.Vratila sam se onom ozlijeđenom testralu i nežno ga podragala po toj rani.Maknula sam ruku i zamijetila da krvi više nema.O moj Bože!Što se to događa?Sat je taman završavao i ja sam potrčala ravnatelju u ured.
-Pohane banane-rekla sam i brzo se popela gore.Hvatala sam dah dok mi se vid maglio?Što se to dešava samnom?Prvo Expeliarmus,sad ovo nestajanje krvi.....
-Ravnatelju da li je slobodno?-pitala sam brišući suze.Provirila sam i vidjela da ga nema.Umjesto da se vratim na sat Skrbi otišla sam na jezero i sjela na neko deblo kraj drveta.Gledala sam u tu svoju ruku što je maknula krv kao da ju nije ni bilo.Odjednom mi je prišla neka cura sa nekim dečkom.
-Oprosti,nisam znala da je zauzeto.Sad ćemo mi otići-rekla je i krenula nešto tražiti po torbi.Okrenula sam se i vidjela Alex-cura iz Rawenclava ,a dečko je bio Alex...vidjela sam ga jednom sa Leah.
-Nema problema,ja idem,ionako kasnim na sat-rekla sam pomalo ljutito jer nigdje nisam imala mira.
-Čekaj idem i ja ..-ali je stala jer sam ju zaustavila rukom
-Nema potrebe,mogu sama-pogled mi je bio uperen u Alexa koji je upravo završavao pismo.Stala je a ja sam samo produžila u staklenik.Sadili smo neku biljku.Biljke i ja smo dva različita pojma.Dok sam ja tako mislila kako ću je zasaditi prišla mi je neka cura i samo ju pokrila zemljom.
-Trebaš ju nježno posipati zemljom i tada će početi da raste
-Tnx.Gia-pružila sam joj prljavu ruku
-Lucinda Lockhart-rekla je
-Jesi ti Matildina sestra?-upitala sam sjetivši se prošlog ljeta
-Da ,kako znaš?-rekla je dok smo izlazili iz staklenika
-Pa upoznala sam ju prošlog ljeta dok su tvoja mama i ona dolazile na sastanak smrtonoša kod mog ujaka.-rekla sam pomalo ogorčeno.Btw ni njega nisam vidjela cijeli dan.Moguće da je otišao negdje.Dan sam završila tako da sam Slytherinu donjela 20 iz izvođenja čarolije Accio.
*************************************************************************************************
Bacila sam se na krevet u ženskoj spavaonici.Potom se ustala,otišla pod tuš,raspustila kosu ,obukla trapke,crvenu kratku majicu sa nekim naslovom i tenisice.Dok sam se češljala stigao mi je Harryev patronus.Sastanak je bio u Vrištavoj daščari,a lozinka Flamell.Također je rekao da će me netko od njih čekati ispred da me uvedu.Lozinka je bila za one članove koji me još nisu vidjeli.
Uzela sam štapić i automatki se sjetila ona dva lila pisma što su još stajali na stolu.U sobu su ušle Anna i još neka djevojka.Pozdravila sam i odjurila sa pismima.
Ispred dvora su me čekali Draco i Lucinda.
-Brzo idemo dok nije došao?-potiše je govorio Draco obazirući se oko sebe
-Tko?-upitale smo u isti glas
-Sayler-rekao je –ne smije nas vidjeti,ubiće nas-rekao je povukao nas za ruke i brzo odveo do Vrištave daščere.Svi su bili tamo.Bilo nas je oko 50.Učili smo patronuse i vježbali Expeliarmus.Pošto mi dobro idu čarolije naučila sam patronusa u pola sata.Stvorila sam vuka.
-Baš kao Jamesov animagus-rekla sam dok nas je Harry obilazio.
-Tko je James?-upitao je.Sjeli smo na neki stolac dok su ostali vježbali.
-James je moj dečko od prošle godine kad sam išla u Durmstang,a to što sam prebačena u Hogworts ne smeta u našoj vezi.Crn je,visok i jaako sličan tebi.Čak igra kao tragač kao i ti.
-Koja slučajnost-rekao je i otišao dalje obilaziti.Sjetila sam se onih pisama te ih krenula čitati.
-Gia,ajde samnom vježbat Expeliarmus-Draco me prekinuo
-Ma sutra ću ih pročitati.-pomislila sam i otišla njemu.Bacajući Expeliarmus Draco je stao i žalosno gledao u mene.
-Ne opet.-prosiktao je.Svi su gledali u mene.Bila sam sva mokra.Kosa mi se cjedila kao i odjeća.
-Osuši-viknula sam i ponovo bila suha-šta je ovo bilo?
-Gia moram ti nešto reći-odvukao me u stranu.-Ti i ja ,a možda i još neko od njih imamo moći.....Gledala sam ga u čudu
-De molim te ne lupetaj gluposti.-rekla sam i počela se smijati
-Istina je.-pokušavao mi je objasniti-prije nekoliko dana sam primjetio da svaka čarolija bude drugačije bačena iz mog štapića.Prvo sam mislio da ne radim dobro i vježbao sam stalno...ali kad smo se onda gađali Expeliarmusima,znao sam da nije slučajnost.Poslije tog događaja dobio sam dva pisma.Lila boje.Nisam otvorio odmah nego kasnije i jako zažalio zbog toga.Pisalo je u prvom pismu od Saylera da ćemo jednog dana biti ubijeni.Da sam trebao to otvoriti odmah čim sam dobio jer onda ne bi imao ovu moć mjenjanja čarolija.Drugo je pismo bilo od moje majke.Rekla je da se bolje pridružim Voldemortu jer je Sayler veća opasnost od njega.
-Slušala sam sve to ne vjerujući svojim ušima.Da li ujak Snape ima veze s tim?Da li i ja imam kakvu moć?

- 21:26 - Komentari (52) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.