uvreda

četvrtak , 14.05.2015.onokad, te netko uvrijedi, jako.
kad krene bezazlenom greškom, namjernom il' nenamjernom, svjesnom il' nesvjesnom. i onda krene lavina. gruda snijega koju jedna strana ne može zaustaviti. pa to prihvati i druga strana. pa krenu pridjevi i epiteti. poredbe i metafore. sve u svemu, prilično nisko. sve u svemu, ispod nivoa obojice.
e sad, da li to izrečeno, a izrečeno je prvi put na iznenađenje druge strane, predstavlja zaista ono što je ta osoba duboko u sebi mislila i prije fajta? ili je jezik bio brži od pameti pa se samo htjelo drugoga bocnuti, pa piknuti a onda i ozbiljno raniti. kraljevstvo za točan odgovor!
jel' se netko kaje za izrečeno?
jel' ikome žao što je onom drugom nanio bol?
što je sve povrjeđeno, koja je šteta? sujeta, ponos, čast.....
e,sad sve to skupa vodi ka ključnom pitanju: kako dalje? ima li dalje?
da li sam važniji ja sam sebi, pa veličam svoju bol i branim svoju čast (ego?) ili mi je do nje stalo pa ću prvi pružiti ruku....
a što ako je to ozbiljno mislila? ako to zaista misli o meni? čemu onda pružati ruku kad će opet dobiti tešku pljusku i sve će boljeti još više i dulje.
dal' je obrana vlastitog ega u šutnji (neće ona mene samo tako vrijeđati) ili u pomirenju?

upitnici u svakom retku, a odgovora ne znam.
da li će vrijeme dati svoj odgovor?

u 3 dimenzije

srijeda , 13.05.2015.

jebite se svi.
kad je meni teško i kad meni treba društvo priča utjeha, nema nikog.
a ne mogu vam to reći u lice jer ste mi dragi.
i imate i vi svoje brige

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se