Moje misli...

četvrtak , 12.11.2009.

...i ovaj život ide dalje. Ocjene ću ispraviti, napisati ću neki scenarij, pjesmu, otići ću na neki koncert,party, zabaviti ću se...i to je to. A gdje je "ono" što me veseli, "ono" zbog čega ću se probuditi sa smješkom i zadovoljstvom.

Jedno vrijeme sam full imao fazu kada sam se ustao sa smješkom samo zbog novih žitarica koje bih jeo ispred tv-a. Sada više niti ne jedem žitarice (jer ove koje je stari kupio su bljak), niti imam vremena da gledam tv ujutro.

Prošle godine, kada sam bio sav u depri, ipak je postojalo "ono" što me stvarno veselilo i uzbuđivalo (zašto mi ova riječ zvuči perv.?). To je bilo gledanje nekih filmova i serija tipa Heroji, Kućanice, Kosti i sl. To mi je bilo onak' večernja zabava.

I sada tražim nešto takvo...glavni problemi su što se brzo umorim(od dana kakav god bio), što sam rijetko doma sam i što "nemam" vremena (rel. pojam).

Enivej...ovako izgledaju moje trenutačne misli, al' mislim ja i o vlogu i čim sredim ocjene siguran sam da ću napraviti jedan...s onim fotićem i s ovim kompjuterom pa ćemo vidjeti koliko stresa će biti u igri. xD
Hmm....pitam se postoji li neki znak za promjenu stresa, kao što je entalpija za promjenu topline (ispit dobio: 2,2)....ako ne, trebali bi to izumiti, onak u kemiji ili psihologiji...siguran sam da će taj broj biti velik kada budem radio vlog.

Slušam Mandrile: Sve što nas čini takvima i super mi je.
Onako smireno i kull.
"Ja nisam gluh al' to su riječi od kojih postajem nijem..."

Kako ste vi? Što ima? Što se radi?
Više full nisam u ovom svijetu...to nije dobro.
No pokušati ću se više uključiti ovdje, to sigurno.
"Da li me razumiješ? Da li me razumiješ? Da li me razumiješ?"

Sutra i prekosutra idem na interliber.
To će biti lijepo, onak' malo da se maknem iz Rijeke i da se odvojim od nekih ljudi...nice.

Da li sam ja postao tup???
"I ništa više nije važno....sve je bilo lažno."

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.