Neću stat!

subota , 30.05.2009.

Pozdrav ljudi!
This is Luka speaking.
Kako ste mi?

Ja sam evo odlično....shvatio sam neke stvari...again i vraćam se "lukinoj normali".Škola će, kako se sad čini, završiti loše, sa završnim prosjekom 3!
Al' dobro sve ovisi o informatici i hrvatskom.

Nove ideje su došle...i mislim napokon nešto učiniti tipa "MMW" samo druga tematika i to. Ovaj put s pravom inspiracijom i motivacijom!
Za rođendan koji je prošao već...kupiti ću si digitalac s kojim ću moći snimati i slikati. Pa ću stalno to raditi...napokon :)

"Reci nešto...ako vidiš nešto. Ako vidiš turiste kao teroriste! Vidiš li kao mi, kao ja? Pa-pa-pa-pa-paranoja!"

Hartera5 slijedi! and I'm very excited, kroz slijeeća dva tjedna moram nagovoriti starce da mi dopuste da mogu ići van do 4 ujutro! Jer zapravo tada i počinju oni najbolji izvođači...we'll see ne? xD
Kako Hartera5 dolazi, tako se približava i 10.6. kraj škole! Can't wait!

Na kraju bum i napisao post o starom i ovom razredu...pa ako vam se bude čitalo... xd

Ja zaista nemam, sada trenutno nekih misli na umu, tj. imam ali te misli nisu objavljene nego se nalaze u obliku skica na serveru :)
Ovaj post je tu samo da se vidi da sam tu...ajde adio ljudi!
Uživajte i pozdrav!


Sanja, sretan ti rođendan!

nedjelja , 03.05.2009.

3.5.2009. je danas, Sanja je navršila 19 godina i zato joj sada čestitam rođendan. =)
Prošle godine je bila ona fensi čestitka (koje više nema) http://gettingbetter.blog.hr/2008/05/1624793475/dont-worry-be-happy-now.html, a ove ću keep it casual =)
Sanja, nemaš blage veze koliko sreće (a i muke :p) si mi donijela u život i vječito sam zahvalan na tome. Sve kaj ti imam za reći jest da uživaš u životu =)

Rođendani...godina za godinom ih slavimo. Stariji rade rezime svog života, oni u srednjim godinama pokušavaju ostvariti neke snove koje nisu do sada, mladi tek ulaze u život iščekujući nove avanture (i nove probleme), a najmlađi broje dane do samostalnosti za kojom tolko teže.
Moj rođendan je blizu, imati ću 16 godina. I ovdje kod kuće imam sve, sjajnu obitelj, odlične prijateljice (i par dobrih prijatelja), komforan život...al' opet to nije ono što ja želim. Sve ovo što imam sada, nisam zaslužio, nimalo.
Ne mogu vjerovati da toliko žudim siromaštvom. Znam to je glupo i loše...al' imam osjećaj kao da nikad neću naučiti ako se ne suočim s tim.
Svi kažu "ima vremena"...da ima al' meni je to sada na umu i ne mogu tome pobjeći...zato sada donosim par vrlo važnih odluka koje će mi smanjiti razmišljanje. Normalno da vam neću reći koje su... =)

Razlog zašto je ovaj post tek sada obajvljen jest lijenost i no topics to talk about ali u životu ipak ima par novina kao npr. kupio sam festivalsku kartu za Harteru...dobio par odličnih ocjena u školi al' opći prosjek mi je ispod 3.5 :S i tako...sređujem život korak po korak...al' svako tolko zastanem i userem se xD.....thats life.

Anyway imam osjećaj kao da sam izgubio kontakt sa svima vama, blogerima...to je vrlo scary feeling, al' dobro bude bilo bolje.

Još jednom, Sanja sretan rođendan. Uživaj!
Pozdrav!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.