Ono vrijeme u godini...

četvrtak , 19.02.2009.

Još od 2006. godine, uvijek u ovo doba godina, dođem na razne ideje kako poboljšati moj život. Tada donesem par odluka koje planiram provesti kroz to i to razdoblje....ne znam zašto uvijek u ovo doba, ali eto to je tako.
Odluke koje sam donosio su uvijek završile s pozitivnim učinkom (dobro postoje par njih katastrofalnih no njih ćemo zanemariti), te sada u skladu onoga što mi cijelo vrijeme tupi "ed hunter" odlučujem o svom životu i svojoj budućnosti.

Kao prvo, oni koji me više znaju (dovoljno je da me imaju na msn-u) znaju da sam vrlo često, al' zaista često na kompjuteru uz par iznimaka svakih nekoliko tjedana. Yes, provodim noći na kompjuteru...nekad to jednostavno godi, al' većinom sam besmisleno na kompjuteru. Pokušah smanjiti da budem što manje na kompu, al' jednostavno ne ide. Kada si u maloj sobi i u središtu te sobe je monitor kompjutera teško da neću pretisnuti "turn on" tipku. Normalno to me navelo na razmišljanje i odlučio sam da će se kompjuter morati preseliti iz moje sobe (što bi značilo oko 60min na dan)...
To je dalje moje misli preusmjerilo na ono što će biti nakon toga odnosno o poslijedicama. Pozitivnih stvarno ima mnogo: više motivacije i inspiracije za neke druge aktivnosti, veća posvečenost onome što vollim više, veća snalaživost (...) i više e2e (eyes to eyes) razgovora. Negativnih je manje npr. kako ću komunicirati s onima koji se nalaze na drugom kraju Hrvatske(?), kako ću slobodno vrijeme raspodijeliti-da li će mi biti užasno dosadno (?),
posteve kada ću pisati (?) pa čak i kako ću saznati najnovije tračeve (xd).
E sada ove negativne su prilično labave...jer postoji telefon/mobitel, a uostalom 30-60 min je sasvim dovoljno (I guess?) za sve to...

Druga odluka je bila danas kada sam, ranije nego što li je preporučio doktor, prohodao bez štake...vdijeti ćemo poslijedice i na to ;)
Nadam se, ne negativne.
Treća odluka da ću pobrisati fejs i onda možda kasnije napraviti novi.
Ima još par odluka i saznanja koje sad neću napisati jer mi se spava i želim spavat. Sada ću samo nabrzaka popisati sve novosti u životu.
Znači...
-dobio sam meke leće, naočalama zbogom
-imao sam par vrlo jadnih izlaska, al' to je stara vijest budući da otkad sam na štakam nemrem baš na puno mjesta...
-stariji prijatelji, pa i poznanici ulaze u život, čak i neki koje sam prekrižio
-sreća me uhvatila ovaj tjedan, nisu me pitali niš ovog tjedna, no sutra je zadnji dan pa ćemo vidjeti
-počeo sam učiti nešto na što sam ponosan ^^
-otkrio par odličnih i sjetio se starih bandova: Sick Puppies, Hard Time, Sixx:a.m., Three Days Grace, The Rasmus
-manija pjesme od Banfičke i Merlina "Godinama" je prestala (more or less)
-izašao iz depre...al' i dalje nisam u nekakvom naročitom hepi stanju
-imam miser,-era,-erum život
-počeo sam s jednim malim korakom ka humanitarnom pomaganju, planiram nastaviti ;)
-jedna pjesma me doslovno rasplakala, ta pjesma se nalazi ispod posta (razlozi plakanja, ha-ha reći ću vam, ne)

Eto to bi bilo to od mene, znam da je pisano malo čudnim oblikom jezika i vidim da je prilično egoističan post. Al' eto uhvatilo me, ipak je to ono vrijeme u godini...pozdrav.

Želim...

srijeda , 11.02.2009.

...tišinu.
Ne želim više slušati konstantne kritike drugih ljudi...
Ne želim pričati...
Ne želim komunicirati...
Ne želim slušati buku kompjutera, televizije, zvonjave telefona...
Želim čuti svoje misli.
Želim čuti sebe.
Želim se povezati s Tobom.

...izoliranost.
Zar me ne mogu svi pustiti na miru?
Mislim ništa loše ne mislim s time...samo želim jedan dan potpune izoliranosti da upoznam samoga sebe.
Eto to je ono što ja želim...al' to sumnjam da će se ostvariti, sumnjam da ću ja to uspijeti postići...jer ipak tražim previše.

I onda...idem spavat iako i dalje čujem vrlo tihi, al' čujni televizor. Probudim se isto pod bukom televizije ili pak pod bukom nečega što moja sestra trenutno izvodi tada. Onda se probudim...upalim kompjuter i stavim nešto da svira. Zatim moja sestra stavi svoj d'n'b...idem u školu. Vratim se iz škole, cijela obitelj pred televizijom...i odmah mi padne mrak na oči./ Pojedem ostatak ručka, popričam malo s obitelji i otiđem u sobicu opet na kompjuter. Idem spavati.

/Danas nisam pojeo ostatak ručka, nisam popričao s obitelji, al' sam u svojoj sobici i pišem ovaj post. Čak sam propustio Dextera jer ga ne želim gledati...ne sa svojom obitelji (I'm not good, I know). I sada si mislim čekati da svi odu spavati i onda uživati u toj tišini....well we'll see about that.

Ponovo slušam ovu pjesmu...



a lol. Sve ovo je jedan giant lol - glol.
Mah...
nevermind.
pozdrav.

...but when I opened my mouth: Don't say nothing! shhh

ponedjeljak , 02.02.2009.

Prije nego li počnem pisati kolko-tolko normalni post želio bih upotrijebiti jednu misao koju je neki umjetnik izrekao, a ide neš u ovom stilu "Pisac je napisao ono što je on i mislio izreći" ...na nama je da otkrijemo što je to on izrekao.
Mhm.

Zanimljivo je da imam dosta toga zapisano u mobitelu i u jednom bloku. U tim dosta dugim tekstićima nalaze se neke intrigantne činjenice, no one, afkors, nisu objavljene na blogu...secret taughts? Maybe.

No pustimo to i pozabavimo se mojim mračnim razmišljanjima koja se kriju iza ovog predivnog (?) lica.
Svira: Dino Merlin i Ivana Banfic - Godinama (zar to ne govori dovoljno?)

Po prvi put da sam u životu ozbiljno razmišljao o samoubojstvu, tj. o tim ljudima koji su spremni okončati svoj život, poslijedicama tog čina i o sebi.
Došao sam do zaključka da ja nikad ne bih imao muda tako brzo okončati život...ja bi to oduživao sa hedonističkim uživanjem u drogama, sexu, raznim svinjarijama i sl.
Samo kod mene je ta stvar da nikome ne želim stvarati probleme...a što je moja obitelj zaslužila da im priuštim takvu tragediju?
Tako da to otpada.... (-.-)

I zato moram nastaviti živiti i truditi se...ne zbog sebe već zbog drugih, a u onim kratkotrajnim trenutcima sreće uživati. ;)

Ovih dana mi je teško zauzeti svoj stav, a zna se da ako ne zauzmete stav svijet će vas pojesti (xd)...
Uzrok toga je u naočalama koje nisam imao (izgubim sigurnost u trenu) i u iscrpljenosti.

Mah...ne sviđa mi se post.
Užasan je.

Lady GaGa - Poker Face?

Inviziblu...strah opravdan. xD

Pozdrav.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.