gespenster-divisionen

utorak, 29.11.2011.

wtf lol & WTFRU, ROFLMAO Tse-Tung

bio je baš gala dan,lijep i proljetan a ne ovako usran ko ovih dana,kad sam se šetao po glavnom gradskom trgu.ne znam baš zašto su ljudi mahnito vrištali i lamatali rukama svuda oko mene.je li to bilo zbog redenika municije koji mi je obješen od vrata okolo leđa ili je to zbog ručnih granata,od kojih je jedna ručna atomska bomba.ne znam ni sam.
opalio sam par nasumičnih rafala da vidim kako metci reagiraju s ljudima.da li ih dobro buše ili se odbijaju.
otišao sam u muzej i isukao sam tvrdo ukoričenu sjekiru za drva.bila je oštra poprilično.oštra kao katana-katanski reklo bi se.iscjepao sam prvog starca kojeg sam vidio.na sitne kockice,onako nazi ustaško fašistički i još sam se smiješio pritom klerofašistički neobuzdano.ipak sam se obuzdao i pokupio sve razbacane udove u crnu vreću, za recikliranje valjda .bacio sam to u kantu.

nastavio sam genocid u obližnjoj slastičarnici gdje sam bacačem plamena i kratkim rafalima otjerao sve goste željne slatkog sladoleda.uzeo sam jednu kuglicu od jagode i jednu kuglicu sam ispalio jednoj starici u glavu. na leđima sam joj napisao sieg heil i malo srce za hitlera a sve to vodootpornim flomasterom roze boje koje sam pribavio na jednom gradskom štandu.eh da, to me podsjetilo pošto sam došao.otišao sam na glavnu gradsku tržnicu i stao na samom uglu tržnice i gledao prestravljene ljude i nekoliko policajaca kako panično.. hhehhe valjda su panično jeli grožđe i srali u hlaće
rasklopio sam mg 34,repetirao,pustio pjesmu od slayera-war ensemble i pustio melodiju po kumpirima,salatama i slučajnim prolaznicima i namjernim prodavačima.
nakon lijepog masakra bacio sam ručnu atomsku bombu da vidim što će se dogoditi.
dogodila se smrtijaaaaaaah. drugi put mi nećete kupovati salatu u interspara i mercatora i prodavati je kao domaću.e!
<3

Image and video hosting by TinyPic

- 20:44 - Vaši Komentari (5) - Za Ispis - #