subota, 15.11.2008.

Novi email.ws sustav!

Dragi moj GDI-ovci:) Kao što ste i sami već neko vrijeme mogli primijetit, Global Domains je marljivo radio na novom e-mail sustavu koji ne samo da je pregledniji, nego i brži. Također, od sada je moguče sve svoje kontakte, događanja, planiranje soritirati online i pristupiti im kada god je to vama važno.



Novi email sustav je online i radi bezprijekorno:) Ne samo da je od sada lakše provijeravati mailove, tražiti mailove i organizirati ih, već možete pristupiti svom e-mail accountu putem vašeg mobilnog telefona. Također, GDI je stavio i novi spam filter koji se do sada pokazao iznimno dobrim te će vam biti od velike pomoči pri uklanjanju neželjene e-pošte.



Dok se migracija novog e-mail sustava ne dovrši još uvijek vas "redirecta" sa starog url-a "email.ws", na novi "new.email.ws". Naravno, novom email sustavu možete i direktno pristupiti ovom adresom: http://new.email.ws Uskoro planiram napraviti i kratku online školicu o novom e-mail sustavu ali o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme.

Lijep pozdrav svima;)

www.gdi-croatia.ws

- 12:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #