subota, 07.06.2008.

Nova usluga GDI-a: LiveChat

Prije od prilike tjedan dana, GDI je omogučio novu uslugu na korisničkim računima: Live Chat! Od sada će svi članovi biti u mogučnosti direktno kontaktirati sa svojim sponzorima i partnerima u downlineu. Ova nova usluga koju Global Domains International nudi u svakom slučaju puno će pomoč u savjetovanju novih članova. Mogučnosti za upotrebu su razne jer je moguće staviti neograničen broj osoba u istu konverzaciju. Dali želite organizirati sastanak za sve svoje članove ili se jednostavno sastati sa novim članom kako biste mu pomogli u postavljanju korisničkog računa, sve što trebate napraviti je dogovoriti se da se nađete logirani na korisničkom računu.

Pošto ovo ne radi na bazi instant chata, najprije ćete morati pozvati osobu koja je označena kao online u chat. Također, vaš status je trenutno stavljen na online kada god se ulogirate u vaš korinički račun. Ako želite vaš status promijeniti, sve što trebate napraviti je označiti ikonicu „show as offline“.

Preporučam vam da isprobate ovu novu mogučnost koju su nam pripremilii iz GDI-a te da unaprijedite komunikaciju prema vašim korisnicima kojima je pogotovo u početku svaka pomoč dobrodošla.

Također, želio bih najaviti skoro pokretanje „GDI-Croatia Online Training Centra“. Želja mi je maksimalno pomoč svim novim i starim članovima u unapređenju ovog posla. Očekuje vas mnoštvo kvalitetnih članaka, video prezentacija, interviewa i online seminara. Svi koji se žele predbilježiti, molim da mi ostave svoje podatke u kučici dole. Po nekoj mojoj procijeni, Training centar bi se trebao pokrenuti kroz nekih 7 – 10 dana.

>>> www.gdi-croatia.ws/training.html<<<

Eto, to je za sada sve od mene, budite mi dobri i promvirajte. I naravno, nemojte se zaboraviti predbilježiti za GDI-Croatia Online Training Center;)

Jurica
www.gdi-croatia.ws

- 18:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #