petak, 18.11.2005.

Junfer u 40-etoj

Na naš mail stigla je zanimljiva pričica (ispovijed) muškarca koji je svoje gay razdjevičenje odlučio podijeliti sa nama..."Imam 40 godina i vjerovali ili ne saznao sam da sam gay prije godinu dana, kada sam upoznao starijeg čovjeka, starijeg od mene desetak godina, koji mi je otvorio vrata do tada nepoznatog, sa kojim sam radio stvari o kojima nisam smio ni da pomislim i sa kojim sam i dalje u tajnoj vezi.
Upoznali smo se slučajno na jednoj poslovnoj večeri, poslje koje smo otišli na piće, a kada se kafić zatvorio, pozvao me je kod njega da nastavimo priču i popijemo još po neku čašicu. Potpuno opušteni uz pomoć alkohola, razgovor je lagano postajao sve čudniji, glavna tema priče je sada bila sex i nekako kao da je bilo u redu kada je predložio da gledamo porniće. Udobno uvaljen u fotelju, sa blagom erekcijom, gledali smo neko vrijeme i komentirali što se događa, kada je postavio pitanje da li sam ikada gledao gay pornografiju, na što sam ja odgovorio da nisam ali da nemam ništa protiv – moram da priznam da sam bio znatiželjan.
Na moje iznenađenje scene muško – muškog seksa su nekako počele da djeluju na mene i nesvjesno, moja erekcija je postajala sve jača. Udobno uvaljen u drugoj fotelji, moj domaćin se trljao izbočinu na hlačama, gledajući malo gomilu golih muškaraca u akciji na ekranu, malo u mene. Počeo sam da se znojim, ubrzano dišem, erekcija sada vidljiva kroz hlače ….. Uz blagi smiješak, rekao mi je da vidi da mi se ovo sviđa, te da me je dobro procijenio i rekao mi da pogledam kaj ću dobiti kao desert večeras, otkopčao je šlic i izvadio svoju karu od čije bi se veličine i neki glumci iz filma koji smo gledali posramili. Alkohol, pornići, gay koji je čučao u meni, sve se tada promiješalo i jednostavno sam se predao.
Ustao je, uhvatio me za ruku i odveo do trosjeda gdje smo se polako skinuli. Sada potpuno goli, stavio je moju ruku na svoju veliku karu koju sam potpuno nesvjesno počeo drkati, kao da sam do tada hiljadu puta drkao tuđi kurac. Okrenuvši se ka meni i on je počeo da me drka, ljubeći mi lice, vrat, sišući mi bradavice, od čega sam počeo uvijati i stenjati. Polako smo prelazili u ležeći položaj, on na meni trljajući kite u erekciji između nas. Bilo je vrijeme. Ustao je i otišao do kupaone odakle je donio kutiju vazelina, rekavši mi da kleknem na pod i naslonim se laktovima na trosjed. Slušao sam bez pogovora i kao u bunilu, užasno napaljen ali i u strahu od nepoznatog, namjestio sam se kako mi je rekao, očekujući.
Raširio mi je noge, guzove, počevši mi prstom masirati i mazati čmar, sve dok se malo nije opustio kada mi je polako i uvukao jedan prst. Malo je zaboljelo ali sam samo zastenjao i još se vise naguzio koliko mi se dopalo. Počeo je da radi sa prstom gore – dole, razrađujući me neko vrijeme, zatim opet vazelin, pa polako opet rukom, ali sada sa dva prsta, dok nisu ušli do kraja, počevši poslije kratke stanke da radi, šireći me.
Boljelo je, jauknuo sam dok je ulazio, stenjao sam, uživao sam mazohistički … Dupe me je boljelo, bio sam na ivici da svršim, kada je izvadio prste, rekavši mi da sam spreman da za pravu stvar. Raširio sam noge još vise, isturivši dupe osjetio sam njegov kurac kako naliježe na moj čmar i uhvativši me za bokove, počeo je da prodire u mene, polako, bez žurbe, nabijajući u mene dio po dio svog velikog kurca. Nabio sam glavu u trosjed da bih prigušio svoje jaukanje, stenjanje, osjećao sam kao da ću se raspasti na dva djela. Boljelo me je, osjećaj je bio nevjerojatan, uživao sam … Smjestivši ga cijelog u mene, zastao je … a onda je počelo guzenje, lagano, ne vadeći ga iz mene, išao i širio se kao užareni klip u meni, a ja sam hvatajući ritam, počeo da se nabijam na njega i miješam dupetom, jeceći od bola i strasti. Kako je polako počeo ubrzavati ritam, više nisam mogao izdržati, počeo sam svršavati, kao nikada do sada, urlajući od bola, osjećaja kakav nikada do sada nisam osjetio, oduševljenja, pomalo i poniženja.
Dok sam se nekontrolirano tresao svršavajući, zastao je nabijen skroz u mene, čekajući da se malo smirim i kada sam se malo smirio, izvadio ga je iz mene, pridigao me, poveo u sobu gdje sam legao na krevet, namjestivši se na stranu, isturivši dupe. Legao je uz mene pozadi, namjestio ga i opet ušao, sada grublje, nanoseći mi još jacu bol ali i užitak, obgrlivši me, uvrčući mi bradavice i stiskajući sise, ljubeći i ližući me po vratu, pojačavajući pa opet usporavajući ritam, vadeći ga skoro do kraja, pa opet se nabijajući, sve brze, sve jace, dahćući mi u uho razne prostote, kako sam sada pravi peder, da je tek počeo, da će me prepoloviti – od kojih sam se samo osjećao postiđen ali više perverzno napaljen, stenjući od bola, strasti, poniženja. Nastavio je tako još neko vrijeme, sada me već karajući bez obzira, duboko, jako, vadeći ga skoro cijelog pa ga munjevito nabijajući do kraja, sve brze, sve jace, dok u jednom momentu nabivsi se do kraja nije zastao i uz urlik počeo da svršava u meni, trzajući se kao pod strujom, puneći me spermom.
Kada se konačno smirio, odvojio se od mene i prevrnuli smo se na ledja, ležeći neko vrijeme u tišini jedan pored drugoga, znojni, slijepljeni, teško dišući. Mene je sve boljelo, osjećao sam se iskorišteno ali ovakav sex nisam nikada u životu mogao da ostvarim sa nekom ženom, bilo je fantastično. Ubrzo me je zagrlio i počeli smo se opet ljubiti, mazimo naše kare i na moje iznenađenje, on je opet dobio užasnu erekciju i rekavši mi da je vrijeme za drugu rundu, podmetnuo mi je jastuke pod donji dio leđa, digao noge na ramena i relativno glatko skliznuo u moje sada već rašireno dupe. Sada vise nije uopće bilo milosti, jahao me je kao pobjesnjeli vepar, izvlačeći iz mene uz jauke, posljednji atom snage i samopoštovanja. Uz luđački finale se nabio i legavši preko mene završio, dokrajčivši me potpuno. Sisao je sa mene, poljubio me duboko u usta, rekavši mi da sam sada uvjeren i da ako želim možemo ovo i da ponekad ponovimo, da bi on volio da se opet karamo.
Od tada već godinu dana redovno diskretno viđamo kod njega u stanu, prepuštajući mu se da me vodi kroz naše igrarije."Šaljite i vi vaše priče i palite ostale čitatelje...

| 16:05 | Svrši (12) | paper_edition | #

četvrtak, 03.11.2005.

Francuski ragbijaši....

Nevjerojatno sexy, muževni i prave komadine....

Image Hosted by ImageShack.us

Link na galeriju preostalih slika....
ako link ne radi odite na iskon webcafe
mmmljac........

| 15:09 | Svrši (4) | paper_edition | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

gay susreti