nedjelja, 25.09.2005.

tražimo autore...

Kako bismo što češće objavljivali gay - priče tražimo suradnike i/ili dobrovoljne autore da nam šalju svoje priče kako bi ih objavili i na našem blogu, s velikom tendencijom porasta posjetitelja.

Svoje priče i/ili ponude šaljite na naš e.mail phallus69@gmail.com
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

| 12:03 | Svrši (13) | paper_edition | #

subota, 17.09.2005.

Kava sa šlagom...

Image Hosted by ImageShack.us
Bilo je oko sedam sati sparnog ljetnog poslijepodneva. Već sam satima sjedio zgrbljen pored računala. Kralježnica mi je doslovce pucala. Klimatizacija je bila isključena, a ured se počeo pretvarati u vruću zagušenu pećnicu. Košulja mi se prilijepila uz znojavu kožu. Odjednom začuh grub glas koji je dolazio iz pravca uredske kuhinje:
- Dečko, jesi za kavu?
Shvatih kako je već poprilično kasno. U zgradi smo ostali samo čuvari i ja. Pokušao sam zamisliti, ne osvrćući se, kako izgledaju. Žgoljavi, brkati, neugledni… No, moja je znatiželja u tom trenutku nadjačala sve i okrenuh se kako bi ih pogledom potražio. Tada sam se uvjerio u suprotno. U dnu prostorije stajale su dvije crnokose gromade. Njihovim je sivim odorama malo nedostajalo pa da popucaju po šavovima. Goleme nadlaktice, široka ramena, uzani strukovi, ovalne i čvrste guze. Njihovi "pendreci" više su se nego isticali zatočeni u pretijesnim hlačama. Baš kao i snažna prsa, u pripijenim košuljama kratkih rukava. Osjetih nezadrživo škakljanje u guzi, a bradavice mi otvrdnuše. Uzalud sam pokušavao skrenuti misli.
- Hvala, rado bih popio kavu! - odgovorih.
Uputio sam se prema kuhinji do prostranog naslonjača u kojemu je udobno zavaljen sjedio jedan od njih. Na pločici prikvačenoj na njegovoj košulji pisalo je Marin. Drugi čuvar, s natpisom Mislav, stajao je iza mene, naslonjen na zid kuhinje. Sagnuo sam se prema stoliću na kojemu me je čekala šalica kave. Mislav mi se približio s leđa, nježno prislonivši svoje tijelo uz moje:
- Čuj! Činiš mi se jako napet, prijatelju. Ako želiš, mogao bih te izmasirati! - rekao je položivši svoje snažne ruke na moje bokove. Oblio me hladan znoj, a koljena su mi počela nekontrolirano podrhtavati, dok je moj zatiljak naprosto gorio od njegova vrućeg daha. Osvijestio me je tek Marinov zavjerenički pogled.
- Ovi su kurci upravo to i čekali! - pomislih. - Sve su to isplanirali, jer su dobro znali da se neću opirati. Sada već vladajući situacijom.
Odgovorih kako bi mi "masaža" zaista dobro došla. Mislav kao da je jedva dočekao moj odgovor. Svojim vlažnim i toplim jezikom počeo je temeljito pretraživati moj vrat i uši. Ni ruke mu nisu bile besposlene. Vještim mi je prstima raskopčavao košulju od najdonjeg gumba do ovratnika, milujući pritom moj trbuh i prsa. Sklopih oči.
Prije no što toga bijah svjestan, drugi komad, Marin, već mi je spustio hlače. Nježno je grickao moja bedra, a prstima nježno pritiskao područje između jaja i guzne rupice. Nije bilo milimetra na mojoj koži gdje se nije zadržala barem jedna od dva para ruku.
Mislavova mišićava prsa naprosto su se prilijepila na moja vruća leđa. Njegov mi je vlažni dah ježio ramena, dok je objema snažnim rukama znalački štipao moje bradavice. Istodobno, Marinov je jezik bludio mojim bedrima, preponama, međunožjem. Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih, pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca…

Slijedećeg jutra probudio sam se iz snova koji su mi dali ideju za naš slijedeći susret.

Autor: Smokva

| 16:16 | Svrši (20) | paper_edition | #

četvrtak, 08.09.2005.

Kako je Marko prevario dečka?

Image Hosted by ImageShack.us

Auto je bio poklon od njegovog ljubavnika. Bio je svjetlocrveni, malo upadljiv i vrlo skup. I on je izgledao skupo. I znao je da je sigurno upadljiv. Imao je plavu, kratko podšišanu kosu, koja se naprijed kovrčala i meko padala preko njegovih ušiju.

Oči su mu bile svijetlo plave, a kada bi razdvojio svoje pune usne u smiješak, vidjeli bi se njegovi pravilni bijeli zubi. Bio je prosječne visine, oko 175 centimetara, ali to je bila jedina prosječna stvar na njemu. Izgledao je gotovo kao grčki bog. Njegovo seksi dvadesettrogodišnje tijelo bilo je lijepo i mišićavo od puno plivanja i tenisa. Njegova su prsa bila velika i zaobljena, i imao je definitivno velike šake, kako sam shvatio. Njegove bradavice probijale su meki materijal njegove svilene majice. Ime mu je bilo Marko. Nisam bio siguran da li mu je to ime odgovaralo ili ne. Vjerojatno je trebalo biti nekakvo egzotično da bi odgovaralo njegovom licu i seksi tijelu.

Vozio je prebrzo i izgubio kontrolu. Malo je uništio prednji dio auta kad je sletio sa ceste i zaletio se u stablo. Tako sam ga upoznao. Kad je dovezao auto u moju radionicu da ga popravi, jedan treptaj njegova dječjeg pogleda bio je dovoljan da me uspali. Rekao mi je da je njegov cimer bijesan na njega zbog štete na autu i htio ga je vratiti u savršenom stanju.

Dlanovi su mu se znojili dok sam gledao njegova prsa kako se pomiču u njegovoj majici, a pogled na njegove velike i zaobljene guzove ne trenutno uspaljivao. Njegovo lice se zacrvenjelo kada je vidio moju izbočenu stvar i odmah je točno znao o čemu razmišljam. Svidjela mu se moja pažnja, pa je još više izbacio svoje dupence da bi ga ja mogao bolje vidjeti, do je on nastavio pričati o popravljanju njegova auta.

Rekao sam mu da mu mogu popraviti auto baš onako kako on hoće za nekoliko dana. Ono što sam ja htio je izvući ga iz njegove skupe majice i uskih traperica i staviti ga na svoj kar što je prije moguće. Osjetiti njegovo golo dupe kako se vrpolji na mojim golim bedrima dok mi sjedi u krilu s mojim dugim kurcem potpuno zakopanim u njemu - bilo bi ostvarenje mojeg sna.

- Žuri mi se sad - rekao je sa smiješkom kada sam ga pozvao u svoj privatni ured da se malo bolje upoznamo. - Možda to možemo kada se vratim pokupiti auto .

- Zvuči kao dobra ideja, Marko - smješkao sam se dok sam posezao za jednim od njegovih zaobljenih guzova da ga malo stisnem za pozdrav.

Dva da na kasnije, kad je došao uzeti auto, dovezao ga je njegov ljubavnik. Očito je da to nije bila Markova ideja, ali je njegov ljubavnik rekao da je došao kako bi se uvjerio da nitko neće biti zajeban. Znao sam da govori o cijeni popravka, a ne o onome što sam ja planirao s Markom.

Bio je puno stariji od Marka. Izgledao je kao da je u ranim pedesetim! To je objašnjavalo skupi auto kao poklon, ali i Markovo očito zanimanje za moj kar. Očito se njegov ljubavnik nije mogao nositi s njim jer se vjerojatno nitko nije mogao nositi s Markom.

Kurac mi je kipio dok sam pokušao smisliti način da ostanem sam s Markom. Stvarno sam ga htio odvesti u ured, skinuti mu hlače i vruće ga jebati. Ali vidio sam da to neće biti moguće sve dok mu se prijatelj vrti uokolo. Marko je nervozno pogledavao moj kar svaki put kad je imao priliku i ja sam bio siguran da njegovoj rupi treba neka vruća akcija s mojim dvadesetak centimetara dugim čepom za ljubavne rupe. Budući da su bili tamo samo da provjere i pokupe auto, nisam smislio način da uguram moj kar u Markovo dupence dok njegov prijatelj nije predložio da Marko isproba auto da se uvjeri da motor više nije oštećen i da zvuči u redu.

Kad je njegov ljubavnik odlučio ostati i razgovarati s mehaničarom, brzo sam se javio da idem s Markom. Uputio sam mu i moj najseksi pogled dok smo hodali prema autu. Bio sam potpuno siguran da će se moj san uskoro ostvariti na prednjem sjedalu njegova skupog auta. Markovo lice već je bilo malo crveno dok je ulazio u auto na mjesto suvozača. Očito je slutio da će ovo biti vožnja koju dugo neće zaboraviti. Budući da se morao odmah vratiti jer ga je prijatelj čekao, mislim da je Marko planirao da mu se malo popuši kar i da se dogovorimo da se nađemo kasnije. Nikada, pa ni u svojim najvećim maštanjima nije pomislio da će njegovo dupe biti jebano upravo ovdje na prednjem sjedalu.
Počeo sam voziti. Marku je stalno nervozno pogled padao na moju račvu, gledao je moj kurac kako se rasteže u nogavici ispred njegovih očiju. Bio je pola puta do mog koljena prije nego smo prošli par ulica.

Malo se odmaknuo kada sam posegnuo da dodirnem njegovu ukočenu bradavicu. Nervozno je mrmljao i protestirao. - Oh, nemoj to sad raditi! Moramo se odmah vratiti. On me čeka!

Ali dok je govorio, stavio je ruku na moje koljeno i polako klizio njome prema gore po mojim bedrima i čvrsto omotao prstima moj kar koji je kucao da bi ga pozdravio. Gurnuo je svoja prsa prema mojim zaposlenim prstima i ja sam primio u ruku onoliko njegove sise koliko sam mogao. On je stvarno čvrsto stisnuo moj kar kad sam šapnuo - Skini svoje hlače do koljena mali! Hoću da ti dupence bude golo kad zaustavim auto. Skini ih, mali! Daj mi da se igram tvojom vrućom stražnjicom!

Odmah iza ugla ušao sam u izolirani parking i dovezao se do mjesta iza neke napuštene zgrade. Čak i prije nego je auto potpuno stao, Marko se uzbuđeno cerekao dok je mahnito pokušavao skinuti svoje uske traperice i oskudne gaće sa svojih zaobljenih guzova. U sekundi su gaćice i traperice nestali. Tiho je sjeo teško dišući. Oči su mu bile uprte u moj tvrdi kurac koji se napinjao u mojoj nogavici.

- Zgodne gaćice - šaptao sam kimajući s odobrenjem dok sam dodirivao svileni materijal.

Imao je očajnički pogled na licu kada sam stavio svoju ruku između njegovih bedara. Dok se lagano okretao prema meni, njegov kar je iskočio s njegova trbuha. Bio je iznenađen time što sam ignorirao njegov tvrdi kar koji mi je nudio. Raširio sam mu noge još malo i rukom prolazio pokraj njegovih jaja i gurao je ispod njega dok moj prst nije našao njegov vrući otvor i ušao u njega. Sve misli o ljubavniku koji ga čeka brzo su nestale iz njegove zbunjene glave dok je uzdisao - Oh, to je prekrasno! Tvoj prst tako je jak i čvrst!

- Ako misliš da je to jako i čvrsto, samo čekaj koju minutu i pokazat ću ti kako je dobro kad je nešto stvarno jako i čvrsto!

Dok sam govorio, ugurao sam unutra pola prsta. Vrtio sam prst u krug dok se on uzbuđeno previjao na njemu, Njegova bedra su se još više otvorila, dok mu gaćice nisu bile potpuno razvučene između koljena. Nekoliko minuta sam ga obrađivao prije nego sam ga pustio. Dok je on hvatao zrak ja sam do koljena skinuo svoje hlače. Mojih dvadesetak centimetara odmah se diglo između mojih bedara, uperivši glavu u krov automobila. U malom prostoru auta, šireći se iznad mog pupka i izgledajući debeo kao boca, izgledao je golem. Naravno, moj bi kurac bilo gdje izgledao tako. Posegnuo sam za paketićem da navućem kondom. Markove su se oči još više raširile kada mu je sinulo da se ja pripremam da u njega uguram više od prsta i upravo ovdje u autu.

- Oh, čekaj, dahtao je, Imamo samo nekoliko minuta. Čeka me ljubavnik. Nemamo sada vremena ni za što više. Ovo je trebala biti kratka vožnja. Smješkao sam se dok sam trgao paketić i vadio kondom. - Priuštit ću tvom seksi dupetu kratku vožnju na mom karu, mali! Skini skroz te gaćice! Jebat ću ti to vruće dupe ovaj čas!

- Morat ćemo požuriti - šaptao je dok sam ja ulovio gumb njegove majice i njime trzao sve dok se majica nije spustila ispod njegovih pazuha. Njegove gole sise izbočile su se prema meni, a bradavice su mu stajale oštro našiljene kao vrhovi olovaka. Poljubio sam ga u sljepoočnicu prije nego sam svoj mokri jezik prislonio na njegovu napetu bradavicu. - Oh, požuri, požuri - govorio je dok se previjao pokušavajući izmaknuti svoju sisu. Tada ju je, pomalo plačući, gurnuo u moja usta. Držao sam je lagano u zubima i dodirivao jezikom dok sam rukom prelazio preko njegovih leđa, gurajući je ispod njega da uhvatim njegov veliki guz. Primio se rukama za ploču i podigao dupe sa sjedala. Nisam bio siguran dali pokušava pobjeći ili mi dati više mjesta za igru. Mislim da ni on nije znao. Radeći pažljivo, gurnuo sam ruku u njegovu pukotinu. Dahtao je i još se više podizao kada je osjetio da moj prst ponovo ulazi u njegovu zgrčenu rupu.

- Oh, prestani - stenjao je grabeći moj zglob, dok su njegovi guzovi pokušavali zadržati moj prst od daljnjeg prodiranja. Njegovi napori su propali nakon nekoliko pokreta unutra-van, borba je bila gotova. Njegovo golo dupe vijugalo je u zraku dok je lebdio nad mojim prstom kojeg sam gurao sve dublje i dublje. Počeo sam ga tako čvrsto i duboko jebati prstom.

- Tvoj prst me stvarno uspaljuje - dahtao je dok mi je puštao zglob ne bi li mi pružio slobodu pokreta prstiju. Gurnuo sam prst duboko u njega, dižući ga sve više dok se nije dignuo dovoljno iznad sjedala da sam se ja mogao sa svojim golim dupetom smjestiti ispod njega. Navukao sam kondom na svoj čvrsti top, dok se on napinjao iznad mog krila. Njegova vruća rupa lebdjela je samo koji centar iznad glave mog obučenog štapa. Njegovo glasno stenjanje mi je govorilo da je stvarno vruć i spreman.

Moj kar je nasilno kucao i povukao sam Markove bokove na njega. Dahtao je dok se moj glavić gurao kroz njegov uski prsten i tamo se zaustavio. Njegovo se tijelo napelo dok se pritiskivao uz glavić koji je bio u njemu čvrsto utisnut. Zatim se nježno silazeći smjestio na njemu, puštajući centimetar po centimetar mog štapa da nestane u njegovoj strasnoj jami. Njegovi guzovi su bili stisnuti i čvrsti u mojim rukama i on mi je dopustio da ga polako spustim u svoje krilo. Moj kucajući kar bio je sve dublje i dublje u njegovom supertiskaču kurca dok nisu, nakon manje od minute, njegovi guzovi bili potpuno rašireni u mom krilu.

To je upravo ono što sam planirao od trenutka kada smo se sreli : da osjetim njegove gole guzove kako trepere na mojim golim bedrima, dok mi sjedi u krilu, sigurno usidren na mjestu gdje se spajaju njegova vruća rupa i moj tvrdi kurac duboko zakopan u njoj.

- Oh, mali - šaptao sam mu u uho. - Imaš sve u sebi. Idemo se jebati, mali. Daj mi da te jebem.

- Uzmi me! Tako sam vruć! Stvarno mi treba ta tvoja velika stvar - Marko je vikao dok se počeo kretati, polako jašući gore-dolje na štapu zasađenom duboko u njegovoj dršćućoj rupi. Ruke sam stavio oko njegova tijela, masirajući svilenkasto meso njegova dupeta i mišićavih bedara, povlačeći ga za jaja i igrajući se njegovim tvrdim kurcem. Nakon nekoliko minuta napustio sam njegov vrući kar i rukama uhvatio njegove krute sise.

- Tako si tvrd! Moj kurac usađen duboko u njemu i moja jaja slali su neodoljive poruke svakom dijelu njegova dršćućeg tijela.

Prilično dugo je Marko radosno skakao po mom trbuhu i bedrima, dok je moj kar ulazio i izlazio iz njegovog uskog tunela. Podigao sam bokove sa sjedala, gurajući svoj kurac skroz unutra u trenutku kada sam počeo svršavati. Kondom je pokupio moj vrući sok, a vrh kondoma je naticao od nevjerojatne količine soka kojeg sam ispucao. Nekoliko je minuta moj štap pulsirao u njegovom otvoru. Previjao mi se u rukama i mogao sam osjetiti kako mu srce ubrzano kuca kroz bradavicu koja je bila zabodena u moj dlan.

- I ja trebam svršiti, dahtao je, Daj mi da svršim! Molim te!

Sa nevoljkim uzdahom, digao sam Marka sa svog krila, vadeći polako svoj top iz njega. - Drugi put, mali - obećao sam mu. - Moramo se sada vratiti, prije nego nas tvoj prijatelj ulovi.

Sudeći po njegovom razočaranom pogledu i nesretnom uzdahu, mogao sam zaključiti da Marko nije spreman da ovo prestane dok mu je kurac još uvijek tvrd.

Navukao sam svoje traperice i brzo vozio oko zgrade dok je Marko mlitavo sjedio na sjedalu suvozača, s majicom ispod pazuha, a njegove su se sise tresle dok sam vozio preko neravnog asfalta. On se i dalje previjao, jer sam rukom stezao njegovo vruće dupe ne bih li ga zadržao vrućim i spremnim za neko drugo mjesto i drugo vrijeme. - Molim te, nemoj više, slabašno je protestirao. Izvadi svoj prst da mogu navući gaće. Moj ljubavnik će poludjeti ako te vidi da mi to radiš.

Kada smo skrenuli za ugao, njegov ljubavnik je prošao pored nas. Očito se umorio čekajući i otišao. Mahnuo sam mu i nasmijao se, a on je odmahnuo dok se spuštao niz ulicu. Marko mu je također mahnuo, spuštajući se na sjedalu da njegov ljubavnik ne bi vidio da je od pazuha nadolje gol. Njegov ljubavnik je nestao iza ugla ne sluteći da mu je prekrasni mladi prijatelj upravo bio jeban u dupe na prednjem sjedalu crvenog auta kojeg mu je poklonio.

Goli guzovi, koji su bili raskrečeni oko mog zgloba, su se previjali i skakali kako je moje jebanje prstom postajalo žustrije.

- Ooo, daj! Daj, još - stenjao je, previše uspaljen i zaokupljen svojim blistavim šupkom da bi primijetio da sam ja kružio, vozeći natrag u napuštenu aleju koju smo maloprije napustili. Vrtio sam prstima u njemu dok se auto zaustavljao. Izvukao sam prste i brzo potegnuo svoje hlače dolje i skinuo ih preko nogu. Marko je uzbuđeno zastenjao dok je promatrao kako se moj tvrdi kar ponovno diže, visok i debeo, između mojih bedara.

- Idemo na stražnje sjedalo, mali - šaptao sam dok samo selio svoje golo dupe preko naslona prednjeg sjedala. - Ovaj put možda i tebi dopustim da svršiš! Dok me pratio, okretao sam ga i podignuo na krilo. Bio je okrenut prema meni a njegovi guzovi su se odmarali na mojim golim bedrima, dok ih je moj tvrdi kurac razdvajao. Stavio sam članke na naslon prednjeg sjedala i dopustio mu da se smjesti uz moja bedra. Podignuo sam ga da bi jedna od njegovih uspravnih bradavica skliznula u moja usta. On je stenjao i dahtao - Stvarno si me uspalio!

- To je i bila ideja, mali - mrmljao sam dok su mi se usne stiskale oko njegove napete bradavice. Lizao sam njegovu tvrdu točku dok nije postala skoro centimetar i pol izbočena. Prelazeći od jedne do druge bradavice, obradio sam obje njegove sise prije nego sam ga ponovno spustio na svoje krilo, uživajući u previjanju njegovih golih guzova na mojim golim bedrima. Svinuo sam bokove ispod njega i svoj debeo kar čvrsto prislonio uz njegovi duboku pukotinu. - Pomozi mi da ga stavim unutra, mali - šaptao sam. - Pomozi mi da stavim svoj vrući kar ponovno u tvoje vruće dupe!

Marko se podignuo da bi posegnuo između svojih bedara i ispod svog dršćućeg dupeta da prihvati moj kucajući kurac. Žurno ga je vodio do svog otvora i smjestio tvrdi top čvrsto na vrata svog ljubavnog tunela. Usne njegovog dupeta su uhvatile moj štap točno na rubu krune. Moj kurac je ponovno bio unutra i obojica smo osjetili Markov nemir, dok se obruč zatvarao oko mog štapa.

- To je tako dobro - stenjao je Marko previjajući se oko topa koji je bio zabijen u njegov skliski otvor. - Gurni ga ponovno duboko unutra! Molim te, uguraj ga!
Nekontrolirano je vrtio dupetom, dok sam ga ja držao za guzove i vukao ga na svoje krilo. Gurao sam svojih dvadesetak centimetara unutra, dok moj cijeli kar nije bio ukopan. Njegove sise su se prilijepile uz mene i ja sam osjećao kako se njegove uspravne bradavice trljaju o moja prsa dok je on skakao. Širom raskrečenih bedara, polagano se pomicao gore-dolje, jašući ogroman štap, koji ga je jebao tvrdo i duboko. Rukama sam zgrabio njegovo dupe dok sam ga dizao i spuštao, hraneći njegovu gladnu rupu vrućim karom.

Markovi uzdasi i dahtanje su se miješali sa mojim mrmljanjem dok je jahao na uspravnom štapu, klizeći se niz moj dugi top sve dok svojim guzovima ne bi došao do mojih bedara. Tada bi se ponovno dizao do vrha mog topa tako da bi samo moj sjajni vrh bio zakopan u njegovom vrućem otvori. Onda bi opet klizio dolje pa opet gore, ne propuštajući niti jedan zamah u vrućem jebanju, obrađujući svih dvadeset centimetara mog kurca. Jebao sam ga ovaj put u jednoličnom ritmu, brže i dublje nego prvi put. Njegovo stenjanje i dahtanje su mi govorili da je počeo svršavati. Njemu je stvarno trebala ova ševa, više nego ona prva. Malo kasnije moji napadi su postali polaganiji i dulji, i konačno su stali kad sam zakopao svoj kar duboko u njemu, puneći kondom ponovno velikom količinom sjemena.

Marko je bio crven u licu od uzbuđenja što je bio jeban ne jednom nego više puta, i od vrućine koju je još osjećao od ovog temeljitog jebanja. Nevoljko je navlačio majicu i traperice. Podigao je svoje gaćice s poda i zataknuo ih u džep dok sam ja vozio natrag do radionice. Njegov ljubavnik mu je ostavio poruku da doveze svoju limuzinu sutra ponovno ovdje na uljepšavanje. Očito je bio zadovoljan mojim radom.

Dok sam gledao Marka kako odlazi, unaprijed sam se veselio sutrašnjem danu. I Marko i ja smo znali da će on biti duboko napunjen kurcem. Očito je i Marko bio zadovoljan mojim radom.

autor: Erotika M

| 16:47 | Svrši (10) | paper_edition | #

Otvoren gay susreti CHAT ROOM!

Image Hosted by ImageShack.us

Ukratko otvorili smo naš chat room My Chat Room, pošto prije susreta nije loše malo nabaciti i drkicu na naše gay priče,
uskoro i slijedeća priča...

Podsjećamo, na naš mail šaljite prijedloge i UTJEČITE na radnju priča....

| 14:46 | Svrši (2) | paper_edition | #

srijeda, 07.09.2005.

Mihaelov prvi put...

Image Hosted by ImageShack.us

Mihael je veslač. Ima je tijelo za kojim sline sve djevojke njegove dobi. Ima prekrasnu beach plavu kosu, koju je počeo puštati prije ljeta tako da mu je sad bila one «manekenske veličine». Visok je, nabildan od svakodnevnih treninga, no ne izgleda poput onih za koje ne znaš šopaju li se steroidima ili ne. Bio je prirodno zlato, poput njegove kose, bio je eros, bog ljubavi. Živi u Zagrebu i ima 19 godina i student je 1. godine ekonomije. Mihael je mogao imati svaku djevojku koju je poželio ponajprije zahvaljujući svome izgledu ali i šarmu. I imao je mnogo njih, no one ga nisu toliko privlačile.

Već ga duže vrijeme privlače mladići malo stariji od njega, po mogućnosti crnokosi i preplanuli. Ovoga ljeta naprosto se više i nije okretao za trojkama i četvorkama kao i prije, već su ga privlačile čvrste guze i snažna prsa surfera koje je gledao na Korčuli gdje je i odsjeo ovog ljeta. Nije znao što mu se dešava, ali prepustio se novim strastima uživanja barem zasad, samo gledanja muških tijela.

Često je i zamišljao kako vodi s njima ljubav, točnije sex, te je svakoga dana sve više očekivao da mu se ti snovi i ostvare. Pred kraj ljeta vidio je i gay par kako se ljubaka na plažici oko 10 navečer i očigledno im zavidio.

Odlučio je – morat će i on osjetiti moć penisa.

Kada je došao u Zagreb, znao je – tu će izgubiti svoju nevinost. Tako je on to nazivao. Naravno, već dvije godine nije bio nevin, ali ševio je samo trebe, dok nije ni jednog «komada» kako ih je on u sebi nazivao. Tako da je za sebe, bio «gay nevin».

Jednoga dana, nakon napornog treninga na Mladosti, ušao je u svlačionicu. Popričao je malo s svojim kolegama frendovima, prije nego što će na zajedničko tuširanje.
Nije mogao opisati svoje unutarnje stanje, u isto vrijeme bio je i nervozan i željan da počne taj čas kad će se zajedno tuširati – potpuno goli naravno.
Do sada mu se još nije dignuo u društvu kolega frendova sportaša, nisu ga ni privlačili. Vraga, možda je samo spretno i smjelo potiskivao svoje osjećaje.

No, znao je danas ih neće više moći potiskivati. Zato ga je i bilo strah. Jer bio je 100% siguran da će mu se dignuti kad ih vidi gole, i onako sve zgodne.

Njih 3 zaputilo se tuširati, sva sreća ne svi jer su samo njih 3 ostali duže na treningu.
Mihael, Marin i Marko trojica pastuha i ženskara ponovo su skinula svoje znojne majice, hlače i gaće, uzeli svoj ručnik i zaputili se pod tuš. Tamo su se skinuli – potpuno.
Mihael je znao kako im kare izgledaju, i dobro se sjećao, da je Marko imao najvećeg, potom on, pa onda primjetno manjeg i Marin. Odmah je okrenuo na najhladniju vodu kako bi njegov žar i plam unutar čitava tijela ledena voda bar nakratko ugasila. Nije želio riskirati pred obojicom i čekao je da Marin bude gotov.
Dotle ga je Marko samo promatrao dok se sapunao pjenušavim šamponom i prao svoju gustu, crnu kosu. Gledao ga je nekako drugačije – pomislio je Mihael.
Kao da mu nešto želi reći!? Kao da zna!?

Marin je ubrzo otišao, i njih dvoje su ostali sami. Nije bilo nikoga ni pod tuševima ni u svlačionici. Michaelu ledena voda više nije pomagala, te mu je ego počeo polako biti sve krući i veći.

Marko je shvatio poruku, i kao već iskusni gay, što se nije znalo da je, krenuo u akciju.
Počeo je šamponirati svoj fenomenalno građen trbuh, spuštajući prste svoje snažne šake niže i niže... Masirao si je prepone i šamponirao jaja, prolazeći kroz gustu šumicu njegova dvora.

To je Mihaela naprosto izluđivalo i nije više mogao samo gledati. Marko mu je rekao:
"Dođi, ne boj se! Ajde znamo se već, nećemo nikome reći, poigrajmo se malo, za PRVI PUT!"
Znao je da je Mihael «gay nevin» i želio je to dobro iskoristiti.

Mihael mu je prišao, te se predao Marku u njegove snažne ruke. Marko ga je još više povukao sebi, tako da je već mogao osjetiti kruti penis svoga novog partnera. Znao je da je neiskusan na ovom polju, no on će ga još izdresirati. Pomislio je lukavo.

Ljubio ga je i uvlačio mu svoj jezik u usta, kojeg je to ohrabrilo i potaknulo na akciju.
Mihael se vraški dobro ljubio, i Marko se pitao gdje je samo bio ovoga ljeta!?

I tako dok su se njihovi jezici ispreplitali, Marko mu je rukama opipavao čvrstu guzicu, dok je Mihael svojim spretnim prstima prolazio kroz crnu gustu kosu koju je napokon «imao».

Marko je znao da mora požuriti ili će mu Mihael svršiti pa je prešao na slijedeće.

«Vidim da uživaš, bi li volio pušiti mojeg ''malog'' ?»
«Bojim se da ne znam kako!» - odgovori Mihael glasom koji nije nimalo odavao njegovu uzbuđenost.
«Ja se kladim da znaš jaaako dobro obaviti taj posao!» - i spusti mu glavu niže ka njegovu međunožju.
Dok je vruća voda tekla iz tuša, Mihael je pratio jezikom kurčev put svoga novog pastuha, dolazeći do cilja.

Primio je Markov polukrut ali vruć kurac te ga stavio u svoja usna netom ga poljubivši svojim pravilnim i punim usnama. Znao je da je gay kada ga je imao u ustima, jer je to bio neopisiv osjećaj za obojicu. Obradio ga je kao da to radi već godinama i jako uspalio Marka, koji ipak nije toliko očekivao od mladca.
Marko se uspalio previše da bi tu sada stao, te je rekao želi li da ga izjebe?
Mihael nije znao, nije mislio da će doći do tuda, no rekao je
«Ako te privlači...»

Ma kurac ga nije privlačilo, Marko je samo čekao kad će rasčmrljit tu jumfersku guzicu nalik na bombončić.

Prstom je prokopao put, što je za Mihaela bio raj na zemlji, tj. u njegovu čmaru, pomislio je kako je samo dobar osjećaj kad ti kara od 19cm uđe u čmar. Osjećao je njenu puninu i tolpinu, te jednostavno znao da je od sada sex sa trebama iza njega. Bar na neko neodređeno vrijeme.

Marko mu je svršio među guzove koji su drhtali od uzbuđenja i strasti.

Uskoro je i shvatio.

Marko je to obavio sjajno, nimalo bolno ni grubo za prvi put.

Te nakon što su se razišli, Mihael je jedva čekao njihov ponovni susret.

autor: sweety

| 18:18 | Svrši (6) | paper_edition | #

Welcome to gaysusreti!

Dobro došli! Evo ukratko ovdje možete čitati gay pričice na Hrvatskom jeziku.

Trudit ćemo se da izlaze što češće, da zadovolje široki spektar gay svijeta u Hrvatskoj...
za bilo koje prijedloge obratite se za naš mail phallus69@gmail.com

Šaljite nam vaše dirty ili manje dirty želje i željice, tipa imena koja želite da se spominju u slijedećim pričama, vaše extra fetiše i ostalo. mi ćemo se tuditi da vam što prije udovoljimo...

Za nekoliko trenutaka slijedi prva priča Mihaelov prvi put ocjenjena s tri od pet B koji označuju stupanj erotike u priči.

Uživajte!

autori gaysusreta

| 18:10 | Svrši (0) | paper_edition | #

Sljedeći mjesec >>

gay susreti