srijeda, 07.09.2005.

Mihaelov prvi put...

Image Hosted by ImageShack.us

Mihael je veslač. Ima je tijelo za kojim sline sve djevojke njegove dobi. Ima prekrasnu beach plavu kosu, koju je počeo puštati prije ljeta tako da mu je sad bila one «manekenske veličine». Visok je, nabildan od svakodnevnih treninga, no ne izgleda poput onih za koje ne znaš šopaju li se steroidima ili ne. Bio je prirodno zlato, poput njegove kose, bio je eros, bog ljubavi. Živi u Zagrebu i ima 19 godina i student je 1. godine ekonomije. Mihael je mogao imati svaku djevojku koju je poželio ponajprije zahvaljujući svome izgledu ali i šarmu. I imao je mnogo njih, no one ga nisu toliko privlačile.

Već ga duže vrijeme privlače mladići malo stariji od njega, po mogućnosti crnokosi i preplanuli. Ovoga ljeta naprosto se više i nije okretao za trojkama i četvorkama kao i prije, već su ga privlačile čvrste guze i snažna prsa surfera koje je gledao na Korčuli gdje je i odsjeo ovog ljeta. Nije znao što mu se dešava, ali prepustio se novim strastima uživanja barem zasad, samo gledanja muških tijela.

Često je i zamišljao kako vodi s njima ljubav, točnije sex, te je svakoga dana sve više očekivao da mu se ti snovi i ostvare. Pred kraj ljeta vidio je i gay par kako se ljubaka na plažici oko 10 navečer i očigledno im zavidio.

Odlučio je – morat će i on osjetiti moć penisa.

Kada je došao u Zagreb, znao je – tu će izgubiti svoju nevinost. Tako je on to nazivao. Naravno, već dvije godine nije bio nevin, ali ševio je samo trebe, dok nije ni jednog «komada» kako ih je on u sebi nazivao. Tako da je za sebe, bio «gay nevin».

Jednoga dana, nakon napornog treninga na Mladosti, ušao je u svlačionicu. Popričao je malo s svojim kolegama frendovima, prije nego što će na zajedničko tuširanje.
Nije mogao opisati svoje unutarnje stanje, u isto vrijeme bio je i nervozan i željan da počne taj čas kad će se zajedno tuširati – potpuno goli naravno.
Do sada mu se još nije dignuo u društvu kolega frendova sportaša, nisu ga ni privlačili. Vraga, možda je samo spretno i smjelo potiskivao svoje osjećaje.

No, znao je danas ih neće više moći potiskivati. Zato ga je i bilo strah. Jer bio je 100% siguran da će mu se dignuti kad ih vidi gole, i onako sve zgodne.

Njih 3 zaputilo se tuširati, sva sreća ne svi jer su samo njih 3 ostali duže na treningu.
Mihael, Marin i Marko trojica pastuha i ženskara ponovo su skinula svoje znojne majice, hlače i gaće, uzeli svoj ručnik i zaputili se pod tuš. Tamo su se skinuli – potpuno.
Mihael je znao kako im kare izgledaju, i dobro se sjećao, da je Marko imao najvećeg, potom on, pa onda primjetno manjeg i Marin. Odmah je okrenuo na najhladniju vodu kako bi njegov žar i plam unutar čitava tijela ledena voda bar nakratko ugasila. Nije želio riskirati pred obojicom i čekao je da Marin bude gotov.
Dotle ga je Marko samo promatrao dok se sapunao pjenušavim šamponom i prao svoju gustu, crnu kosu. Gledao ga je nekako drugačije – pomislio je Mihael.
Kao da mu nešto želi reći!? Kao da zna!?

Marin je ubrzo otišao, i njih dvoje su ostali sami. Nije bilo nikoga ni pod tuševima ni u svlačionici. Michaelu ledena voda više nije pomagala, te mu je ego počeo polako biti sve krući i veći.

Marko je shvatio poruku, i kao već iskusni gay, što se nije znalo da je, krenuo u akciju.
Počeo je šamponirati svoj fenomenalno građen trbuh, spuštajući prste svoje snažne šake niže i niže... Masirao si je prepone i šamponirao jaja, prolazeći kroz gustu šumicu njegova dvora.

To je Mihaela naprosto izluđivalo i nije više mogao samo gledati. Marko mu je rekao:
"Dođi, ne boj se! Ajde znamo se već, nećemo nikome reći, poigrajmo se malo, za PRVI PUT!"
Znao je da je Mihael «gay nevin» i želio je to dobro iskoristiti.

Mihael mu je prišao, te se predao Marku u njegove snažne ruke. Marko ga je još više povukao sebi, tako da je već mogao osjetiti kruti penis svoga novog partnera. Znao je da je neiskusan na ovom polju, no on će ga još izdresirati. Pomislio je lukavo.

Ljubio ga je i uvlačio mu svoj jezik u usta, kojeg je to ohrabrilo i potaknulo na akciju.
Mihael se vraški dobro ljubio, i Marko se pitao gdje je samo bio ovoga ljeta!?

I tako dok su se njihovi jezici ispreplitali, Marko mu je rukama opipavao čvrstu guzicu, dok je Mihael svojim spretnim prstima prolazio kroz crnu gustu kosu koju je napokon «imao».

Marko je znao da mora požuriti ili će mu Mihael svršiti pa je prešao na slijedeće.

«Vidim da uživaš, bi li volio pušiti mojeg ''malog'' ?»
«Bojim se da ne znam kako!» - odgovori Mihael glasom koji nije nimalo odavao njegovu uzbuđenost.
«Ja se kladim da znaš jaaako dobro obaviti taj posao!» - i spusti mu glavu niže ka njegovu međunožju.
Dok je vruća voda tekla iz tuša, Mihael je pratio jezikom kurčev put svoga novog pastuha, dolazeći do cilja.

Primio je Markov polukrut ali vruć kurac te ga stavio u svoja usna netom ga poljubivši svojim pravilnim i punim usnama. Znao je da je gay kada ga je imao u ustima, jer je to bio neopisiv osjećaj za obojicu. Obradio ga je kao da to radi već godinama i jako uspalio Marka, koji ipak nije toliko očekivao od mladca.
Marko se uspalio previše da bi tu sada stao, te je rekao želi li da ga izjebe?
Mihael nije znao, nije mislio da će doći do tuda, no rekao je
«Ako te privlači...»

Ma kurac ga nije privlačilo, Marko je samo čekao kad će rasčmrljit tu jumfersku guzicu nalik na bombončić.

Prstom je prokopao put, što je za Mihaela bio raj na zemlji, tj. u njegovu čmaru, pomislio je kako je samo dobar osjećaj kad ti kara od 19cm uđe u čmar. Osjećao je njenu puninu i tolpinu, te jednostavno znao da je od sada sex sa trebama iza njega. Bar na neko neodređeno vrijeme.

Marko mu je svršio među guzove koji su drhtali od uzbuđenja i strasti.

Uskoro je i shvatio.

Marko je to obavio sjajno, nimalo bolno ni grubo za prvi put.

Te nakon što su se razišli, Mihael je jedva čekao njihov ponovni susret.

autor: sweety

| 18:18 | Svrši (6) | paper_edition | #

<< Arhiva >>

gay susreti