srijeda, 07.06.2006.

GAY KISS, ONE MORE TIME!

Nastavljamo u stilu! U sklopu naše akcije "Naučite se ljubiti" donosimo novi videoclip.
Ovaj put u nešto drugačijem pristupu...

Pokušajte i stojećki...
A i ruke ne trebaju uvijek biti na glavi.......jer i predigra je važna....

| 22:00 | Svrši (406) | paper_edition | #

četvrtak, 01.06.2006.

GAY KISS, DRUGI PUT!

Nastavili smo baš onako kako smo i rekli...

Donosimo vam još jedan vidoclip povodom naše akcije Naučite se ljubiti ga!...jer i predigra je važna....

| 16:17 | Svrši (5) | paper_edition | #

ponedjeljak, 15.05.2006.

MALA ŠKOLA GAY LJUBLJENJA

Od sada ćemo vam svaki tjedan donositi kratke snimke gay kisseva...
Vlažnih, sexy i prodornih...

Naučite se ljubiti, i zadovoljite svog partnera još više......jer i predigra je važna....

| 15:07 | Svrši (11) | paper_edition | #

petak, 03.02.2006.

...and the winners are....

Image Hosted by ImageShack.us

Na našem najpoznatijem i najposjećenijem gay portalu gay.hr, završeno je glasovanje povodom akcije Queer nagrada 2005 Izbor za queer prijatelja/icu i queer foba 2005. godine.

Kako prenose, "u nedjelju je završio 4. izbor za najgay-friendly i najhomofobičniju osobu u protekloj godini, koju dodijeljuje hrvatski queer portal gay.hr. Nakon jednomjesečnog glasovanja hrvatska online gay zajednica za Queer.prijatelja 2005. izabrala je glumca Marina Kneževića, (inače ste ga mogli pratiti u Zabrenjenoj ljubavi kao Leona, op.a) a pjevača Jacquesa Houdeka za Queer.foba."

U konkurenciji su, za naj.gayfriendly osobe još konkurirali i političari Šime Lučin, Ivo Banac i Furio Radin te grupa Lollobrigida.

No Knežević je zbog svoje interpretacije prvog gay lika u hrvatskim sapunicama odnio najviše glasova. Naime, on je svojom interpretacijom Leona Bauera u RTL-ovoj "Zabranjenoj ljubavi" uspio srušiti klasične stereotipe o homoseksualnosti i tako pasivno napravio iskorak u osvještavanju javnosti o toj problematici. Nagrada mu je tim više dodijeljena što je ulogu konkretno odigrao do kraja usprkos neugodnostima koje mu je donjela i u privatnom životu.

S druge strane pjevač Jacques Houdek je izazvao ljutnju hrvatske gay zajednice nizom netolerantnih homofobičnih izjava za hrvatske medije. Među ostalim je homoseksualce nazvao psihički i fizički bolesnim i ekvivalentom Sodome i Gomore. Unatoč tome što je protiv njega podnesena i prijava, osvojeni naslov najhomofobičnije javne osobe u 2005. s gotovo trećinom glasova, dao bi naslutiti da mu hrvatska gay zajednica to još nije oprostila.
izlaže gay.hr.

Ekipa gaysusreta svakako pozdravlja ovakvu akciju, te se nada i daljnjem ostvarenju ovakovih akcija. Inače glasalo je 550 glasača, a slijedeće godine želimo ekipi gay.hr-ai još veći odziv.

Image Hosted by ImageShack.us

Više o nominiranima i rezultatima glasovanja saznajte na službenoj stranici.

Trenutno na gay.hr portalu djeluje i još jedna akcija, a to je natječaj za coming-out priču. Stoga, ne šaljite svoje priče samo nama, već se okušajte i kod žiria gay.hr-a.

SRETNO!

| 11:10 | Svrši (3) | paper_edition | #

četvrtak, 08.12.2005.

GaySusreti dobio novi design

GaySusreti blog dobio je novi design, kako to svi naši stalni posjetitelji mogu primjetiti...

Recimo, da nam se ovaj više sviđa, no to ne znači da ćemo i dalje težiti boljem i savršenijem, kako bi vi, dragi čitatelji imali što lijepši uvid u GaySusreti blog..

Također, dobili smo nekoliko zanimljivih priča - ispovijedi na naš mail, pa ćemo ih uskoro i objaviti.

Usput, još vas jedamput podsjećamo na to DA I VI ŠALJETE SVE VAŠE PRIJEDLOGE, PRIČE, PROBLEME i ispovijedi na naš mail phallus@gmail.com, a mi ćemo vam odgovoriti i/ili objaviti Vašu priču na ovom, svakodnevno sve boljem i zanimljivijem blog siteu...

p.s. Evo i par prigodnnih samo za vas...


...mmm želimo da i vas posjeti jedan ovakav


ili da vam pored bora sjedne ovakav lik...
Image Hosted by ImageShack.us


| 12:44 | Svrši (11) | paper_edition | #

petak, 18.11.2005.

Junfer u 40-etoj

Na naš mail stigla je zanimljiva pričica (ispovijed) muškarca koji je svoje gay razdjevičenje odlučio podijeliti sa nama..."Imam 40 godina i vjerovali ili ne saznao sam da sam gay prije godinu dana, kada sam upoznao starijeg čovjeka, starijeg od mene desetak godina, koji mi je otvorio vrata do tada nepoznatog, sa kojim sam radio stvari o kojima nisam smio ni da pomislim i sa kojim sam i dalje u tajnoj vezi.
Upoznali smo se slučajno na jednoj poslovnoj večeri, poslje koje smo otišli na piće, a kada se kafić zatvorio, pozvao me je kod njega da nastavimo priču i popijemo još po neku čašicu. Potpuno opušteni uz pomoć alkohola, razgovor je lagano postajao sve čudniji, glavna tema priče je sada bila sex i nekako kao da je bilo u redu kada je predložio da gledamo porniće. Udobno uvaljen u fotelju, sa blagom erekcijom, gledali smo neko vrijeme i komentirali što se događa, kada je postavio pitanje da li sam ikada gledao gay pornografiju, na što sam ja odgovorio da nisam ali da nemam ništa protiv – moram da priznam da sam bio znatiželjan.
Na moje iznenađenje scene muško – muškog seksa su nekako počele da djeluju na mene i nesvjesno, moja erekcija je postajala sve jača. Udobno uvaljen u drugoj fotelji, moj domaćin se trljao izbočinu na hlačama, gledajući malo gomilu golih muškaraca u akciji na ekranu, malo u mene. Počeo sam da se znojim, ubrzano dišem, erekcija sada vidljiva kroz hlače ….. Uz blagi smiješak, rekao mi je da vidi da mi se ovo sviđa, te da me je dobro procijenio i rekao mi da pogledam kaj ću dobiti kao desert večeras, otkopčao je šlic i izvadio svoju karu od čije bi se veličine i neki glumci iz filma koji smo gledali posramili. Alkohol, pornići, gay koji je čučao u meni, sve se tada promiješalo i jednostavno sam se predao.
Ustao je, uhvatio me za ruku i odveo do trosjeda gdje smo se polako skinuli. Sada potpuno goli, stavio je moju ruku na svoju veliku karu koju sam potpuno nesvjesno počeo drkati, kao da sam do tada hiljadu puta drkao tuđi kurac. Okrenuvši se ka meni i on je počeo da me drka, ljubeći mi lice, vrat, sišući mi bradavice, od čega sam počeo uvijati i stenjati. Polako smo prelazili u ležeći položaj, on na meni trljajući kite u erekciji između nas. Bilo je vrijeme. Ustao je i otišao do kupaone odakle je donio kutiju vazelina, rekavši mi da kleknem na pod i naslonim se laktovima na trosjed. Slušao sam bez pogovora i kao u bunilu, užasno napaljen ali i u strahu od nepoznatog, namjestio sam se kako mi je rekao, očekujući.
Raširio mi je noge, guzove, počevši mi prstom masirati i mazati čmar, sve dok se malo nije opustio kada mi je polako i uvukao jedan prst. Malo je zaboljelo ali sam samo zastenjao i još se vise naguzio koliko mi se dopalo. Počeo je da radi sa prstom gore – dole, razrađujući me neko vrijeme, zatim opet vazelin, pa polako opet rukom, ali sada sa dva prsta, dok nisu ušli do kraja, počevši poslije kratke stanke da radi, šireći me.
Boljelo je, jauknuo sam dok je ulazio, stenjao sam, uživao sam mazohistički … Dupe me je boljelo, bio sam na ivici da svršim, kada je izvadio prste, rekavši mi da sam spreman da za pravu stvar. Raširio sam noge još vise, isturivši dupe osjetio sam njegov kurac kako naliježe na moj čmar i uhvativši me za bokove, počeo je da prodire u mene, polako, bez žurbe, nabijajući u mene dio po dio svog velikog kurca. Nabio sam glavu u trosjed da bih prigušio svoje jaukanje, stenjanje, osjećao sam kao da ću se raspasti na dva djela. Boljelo me je, osjećaj je bio nevjerojatan, uživao sam … Smjestivši ga cijelog u mene, zastao je … a onda je počelo guzenje, lagano, ne vadeći ga iz mene, išao i širio se kao užareni klip u meni, a ja sam hvatajući ritam, počeo da se nabijam na njega i miješam dupetom, jeceći od bola i strasti. Kako je polako počeo ubrzavati ritam, više nisam mogao izdržati, počeo sam svršavati, kao nikada do sada, urlajući od bola, osjećaja kakav nikada do sada nisam osjetio, oduševljenja, pomalo i poniženja.
Dok sam se nekontrolirano tresao svršavajući, zastao je nabijen skroz u mene, čekajući da se malo smirim i kada sam se malo smirio, izvadio ga je iz mene, pridigao me, poveo u sobu gdje sam legao na krevet, namjestivši se na stranu, isturivši dupe. Legao je uz mene pozadi, namjestio ga i opet ušao, sada grublje, nanoseći mi još jacu bol ali i užitak, obgrlivši me, uvrčući mi bradavice i stiskajući sise, ljubeći i ližući me po vratu, pojačavajući pa opet usporavajući ritam, vadeći ga skoro do kraja, pa opet se nabijajući, sve brze, sve jace, dahćući mi u uho razne prostote, kako sam sada pravi peder, da je tek počeo, da će me prepoloviti – od kojih sam se samo osjećao postiđen ali više perverzno napaljen, stenjući od bola, strasti, poniženja. Nastavio je tako još neko vrijeme, sada me već karajući bez obzira, duboko, jako, vadeći ga skoro cijelog pa ga munjevito nabijajući do kraja, sve brze, sve jace, dok u jednom momentu nabivsi se do kraja nije zastao i uz urlik počeo da svršava u meni, trzajući se kao pod strujom, puneći me spermom.
Kada se konačno smirio, odvojio se od mene i prevrnuli smo se na ledja, ležeći neko vrijeme u tišini jedan pored drugoga, znojni, slijepljeni, teško dišući. Mene je sve boljelo, osjećao sam se iskorišteno ali ovakav sex nisam nikada u životu mogao da ostvarim sa nekom ženom, bilo je fantastično. Ubrzo me je zagrlio i počeli smo se opet ljubiti, mazimo naše kare i na moje iznenađenje, on je opet dobio užasnu erekciju i rekavši mi da je vrijeme za drugu rundu, podmetnuo mi je jastuke pod donji dio leđa, digao noge na ramena i relativno glatko skliznuo u moje sada već rašireno dupe. Sada vise nije uopće bilo milosti, jahao me je kao pobjesnjeli vepar, izvlačeći iz mene uz jauke, posljednji atom snage i samopoštovanja. Uz luđački finale se nabio i legavši preko mene završio, dokrajčivši me potpuno. Sisao je sa mene, poljubio me duboko u usta, rekavši mi da sam sada uvjeren i da ako želim možemo ovo i da ponekad ponovimo, da bi on volio da se opet karamo.
Od tada već godinu dana redovno diskretno viđamo kod njega u stanu, prepuštajući mu se da me vodi kroz naše igrarije."Šaljite i vi vaše priče i palite ostale čitatelje...

| 16:05 | Svrši (12) | paper_edition | #

četvrtak, 03.11.2005.

Francuski ragbijaši....

Nevjerojatno sexy, muževni i prave komadine....

Image Hosted by ImageShack.us

Link na galeriju preostalih slika....
ako link ne radi odite na iskon webcafe
mmmljac........

| 15:09 | Svrši (4) | paper_edition | #

četvrtak, 27.10.2005.

slika govori 1000 riječi

Image Hosted by ImageShack.us

Uskoro i priče o njima!

Image Hosted by ImageShack.us

| 09:47 | Svrši (2) | paper_edition | #

nedjelja, 25.09.2005.

tražimo autore...

Kako bismo što češće objavljivali gay - priče tražimo suradnike i/ili dobrovoljne autore da nam šalju svoje priče kako bi ih objavili i na našem blogu, s velikom tendencijom porasta posjetitelja.

Svoje priče i/ili ponude šaljite na naš e.mail phallus69@gmail.com
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

| 12:03 | Svrši (13) | paper_edition | #

subota, 17.09.2005.

Kava sa šlagom...

Image Hosted by ImageShack.us
Bilo je oko sedam sati sparnog ljetnog poslijepodneva. Već sam satima sjedio zgrbljen pored računala. Kralježnica mi je doslovce pucala. Klimatizacija je bila isključena, a ured se počeo pretvarati u vruću zagušenu pećnicu. Košulja mi se prilijepila uz znojavu kožu. Odjednom začuh grub glas koji je dolazio iz pravca uredske kuhinje:
- Dečko, jesi za kavu?
Shvatih kako je već poprilično kasno. U zgradi smo ostali samo čuvari i ja. Pokušao sam zamisliti, ne osvrćući se, kako izgledaju. Žgoljavi, brkati, neugledni… No, moja je znatiželja u tom trenutku nadjačala sve i okrenuh se kako bi ih pogledom potražio. Tada sam se uvjerio u suprotno. U dnu prostorije stajale su dvije crnokose gromade. Njihovim je sivim odorama malo nedostajalo pa da popucaju po šavovima. Goleme nadlaktice, široka ramena, uzani strukovi, ovalne i čvrste guze. Njihovi "pendreci" više su se nego isticali zatočeni u pretijesnim hlačama. Baš kao i snažna prsa, u pripijenim košuljama kratkih rukava. Osjetih nezadrživo škakljanje u guzi, a bradavice mi otvrdnuše. Uzalud sam pokušavao skrenuti misli.
- Hvala, rado bih popio kavu! - odgovorih.
Uputio sam se prema kuhinji do prostranog naslonjača u kojemu je udobno zavaljen sjedio jedan od njih. Na pločici prikvačenoj na njegovoj košulji pisalo je Marin. Drugi čuvar, s natpisom Mislav, stajao je iza mene, naslonjen na zid kuhinje. Sagnuo sam se prema stoliću na kojemu me je čekala šalica kave. Mislav mi se približio s leđa, nježno prislonivši svoje tijelo uz moje:
- Čuj! Činiš mi se jako napet, prijatelju. Ako želiš, mogao bih te izmasirati! - rekao je položivši svoje snažne ruke na moje bokove. Oblio me hladan znoj, a koljena su mi počela nekontrolirano podrhtavati, dok je moj zatiljak naprosto gorio od njegova vrućeg daha. Osvijestio me je tek Marinov zavjerenički pogled.
- Ovi su kurci upravo to i čekali! - pomislih. - Sve su to isplanirali, jer su dobro znali da se neću opirati. Sada već vladajući situacijom.
Odgovorih kako bi mi "masaža" zaista dobro došla. Mislav kao da je jedva dočekao moj odgovor. Svojim vlažnim i toplim jezikom počeo je temeljito pretraživati moj vrat i uši. Ni ruke mu nisu bile besposlene. Vještim mi je prstima raskopčavao košulju od najdonjeg gumba do ovratnika, milujući pritom moj trbuh i prsa. Sklopih oči.
Prije no što toga bijah svjestan, drugi komad, Marin, već mi je spustio hlače. Nježno je grickao moja bedra, a prstima nježno pritiskao područje između jaja i guzne rupice. Nije bilo milimetra na mojoj koži gdje se nije zadržala barem jedna od dva para ruku.
Mislavova mišićava prsa naprosto su se prilijepila na moja vruća leđa. Njegov mi je vlažni dah ježio ramena, dok je objema snažnim rukama znalački štipao moje bradavice. Istodobno, Marinov je jezik bludio mojim bedrima, preponama, međunožjem. Ljubio je moj pulsirajući ud, pohlepno ga gutao i sisao. Nekoliko njegovih, pljuvačkom navlaženih prstiju, ubrzo je pronašlo put prema unutrašnjosti moje guze, kružeći tamo sve do bezglasnog jecaja mog vrhunca…

Slijedećeg jutra probudio sam se iz snova koji su mi dali ideju za naš slijedeći susret.

Autor: Smokva

| 16:16 | Svrši (20) | paper_edition | #

<< Arhiva >>

gay susreti

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se