Odaje moje mašte vol. 4

srijeda, 30.05.2007.

hm , hm

Zanima me vaše mišljenje - tko je inteligentniji : a) Jagodica Bobica
b) Fifi - Ne zaboravi me

Iako današnju djecu zatupljuju sa sve lošijim crtićima .... tipa navedenih , zanima me tko je po vašem mišljenju bolji uzor djeci .



Free Image Hosting - www.supload.com

Free Image Hosting - www.supload.com

- 22:15 - Komentari (15) - Isprintaj - #

utorak, 22.05.2007.

Jack Sparrow ne želi otploviti

Sunčao se na Bahamima, igrao se gusara, ljubila ga Keira, što još više muškarac poželjeti može? Johnny Depp želi još Pirata, Keira želi još Johnnyja. Ali kraj je neminovan.

Image Hosted by ImageShack.us

Znajući da će treći nastavak Pirata s Kariba biti vjerojatno i posljednji, Johnny Depp odugovlačio je sa snimanjem završetka koliko je god to bilo moguće, priznao je ovih dana nakon svjetske premijere Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, koja je označila kraj slavne piratske epohe.

"To su oni trenuci kada si u stanju učiniti sve što je u tvojoj moći samo da nešto odgodiš. Gore (Verbinski, redatelj) bi rekao: 'OK, sve smo snimili, ali želiš li ponoviti tu scenu?' Onda bih ja rekao: 'Da, 'ajmo probati nešto drugo.' Nisam se želio suočiti s neizbježnim. Bio sam ta druga osoba mjesecima i nisam se želio oprostiti", priznao je omiljeni gusar.

Nekad magnet za glumice, Depp otkriva da mu danas ljubakanje s kolegicama nije omiljena aktivnost te da se s dvostruko mlađom Keirom Knightley ljubio samo zato jer je vrckava Britanka na tome inzistirala. Žicala je redatelja "samo jedan poljubac", sve dok ga nije dobila.
"Poljupci su uvijek čudni, a s Keirom je bilo još čudnije jer se dugo znamo i nikad nismo bili u toj situaciji. Osim toga, ona kao da ima tri godine, a ja sto!"

Image Hosted by ImageShack.us

MOJ KOMENTAR : Kao šta sve u životu završava i Piratima je izgleda došao kraj :(

- 22:07 - Komentari (19) - Isprintaj - #

srijeda, 16.05.2007.

Žvake

Pa , dragi moji posjetitelji - ulijenili ste se sa komentarima .... no nije bitno - važna je današnja tema , a to su žvakaće gume :)

Za početak - što me inspiriralo da pišem na ovu temu . Danas sam jela čunga-lungu i na papiriću nije bilo sastava .... čudno . No da ne duljim .

Image Hosted by ImageShack.us

Najviše me ljuti kada profesori žvaću žvake pod satom - i to svi vide , a nama ne dopuštaju da žvaćemo .
No unatoč tome - svi žvaću :) Žvakanjem protiv dosade .

i pitanje - KOJE SU VAŠE NAJDRAŽE - NAJUKUSNIJE ŽVAKE ?

* ovo je vjerojatno post sa najviše spomenute riječi - žvakanje *

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:09 - Komentari (16) - Isprintaj - #

srijeda, 09.05.2007.

OTVORENO PISMO GRADONAČELNIKU

Image Hosted by ImageShack.us

Poštovani gradonačelniče !

Hvala Vam što ste napokon odlučili renovirati Baštijanovu ulicu .

Kada ste u prosincu sudjelovali u emisiji Nove tv * Red Carpet * , Zagrepčanima ste obećali da ćete u istom mjesecu obnoviti Baštijanovu ulicu , no radovi su počeli tek u travnju .

Žalosno je to što ste je počeli obnavljati tek nakon što je video uradak jednog čovjeka – objavljenoga na web str.
*You tube* , namjenjen Vama i uređenju Baštijanove ulice , izazvao reakcije u javnosti .

Razočaralo me vaše gostovanje u emisiji Nedjeljom u 2 , kada ste unatoč optužbama zbog psovanja u tramvaju , poricali navedene tvrdnje . U emisiji ste također izjavili da nikad ne psujete , a to je prema navodima gospodina A . Stankovića ispala laž .

Jako me razočarala vaša protuizjava na postavljeno pitanje gospodina Stankovića : * A što je sa prosvjedima na Cvjetnom trgu ? * , a Vi ste na to odgovorili :
* Građani bi htijeli da ja mislim njihovom glavom , ali to se ne može dogoditi . *
Ako vi ne možete , sigurna sam da novi gradonačelnik grada Zagreba može i hoće .


video : NEDJELJOM U 2 , TEMA : PSOVANJE

- 20:46 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 04.05.2007.

Pirati su IN

Dragi moji posjetitelji , pišem ovaj post kako bih reklamirala pirate .... jer kao što znate ovaj mjesec dolaze u kina !

Kako bih neke podsjetila o radnji u 3. djelu : NA KRAJU SVIJETA

Image Hosted by ImageShack.us

Veliki dani piratstva prolaze. Will Turner (Orlando Bloom) i njegova zarućnica Elizabeth Swann (Keira Knightley) udružuju snage sa starim neprijateljem, piratskim kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) kako bi spasili prijatelja Jacka Sparrowa (Johnny Depp) koji je zatoćen u Davy Jonesovom spremištu dok zastrašujući sablasni brod, Leteći Holandez i Davy Jones, pod kontrolom Istoćnoindijske kompanije šire pustoš preko Sedam mora. Ploveći između izdaje, nepovjerenja i divljih i opasnih voda, Will, Elizabeth i Barbossa moraju probiti put do egzotićnog Singaporea i suoćiti se sa podmuklim azijskim piratom Sao Fengom (Chow Yun-Fat) koji predvodi bandu natprirodnih plaćenika. Sada zaglavljeni između "Krajeva svijeta", svatko od njih mora izabrati stranu u posljednjoj, divovskoj bitci u kojoj nisu ulog samo njihovi životi i sreća nego i budućnost svih slobodoljubivih pirata koja je ugrožena od šefa Istoćnoindijske kompanije lorda Cutlera Becketta (Tom Hollander) i admirala Jamesa Norringtona (Jack Davenport).

Imam jedan zanimljiv video za vas : Jack Sparrow - "Grace Kelly"



- 22:07 - Komentari (19) - Isprintaj - #