Oko slijepe Galjufove

četvrtak, 23.08.2007.

Uzmak u Galjufovoj: "Ako ne ide drugačije, 'ajdmo onda pošteno"

22.08.2007 14:05 vecernji.hr: Gradski ured za prostorno uređenje poziva stanare Galjufove na očitovanje


ZAGREB - Iz zagrebačkog Gradskog ureda za prostorno uređenje, zaštitu okoliša, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet danas su pozvali stanare odnosno vlasnike nekretnina u Galjufovoj ulici da obave uvid u idejno rješenje za rekonstrukciju te zagrebačke ulice što ga je izradio IPZ d.d.

U javnom pozivu objavljenom u današnjem broju jednog dnevnog lista navodi da će se na predloženi zahvat u prostoru moći očitovati osobno ili putem punomoćnika 27. i 28. kolovoza 2007. od 9 do 12 sati u službenoj prostoriji Gradskog ureda za prostorno uređenje, u Gradskom poglavarstvu Grada Zagreba, na Trgu S. Radića 1.

Osobe koje se odazovu pozivu dužne su donijeti ispravu (izvadak iz zemljišne knjige, ugovor na temelju kojeg su stekle stvarno pravo ili posjedovni list) kojim dokazuju da imaju svojstvo stranke.

"Ako se na odazovete tom pozivu, a izostanak ne opravdate, postupak će se nastaviti prema pravilima postupka i materijalnom propisu", stoji u pozivu.

Stanari Galjufove ulice dosad su u nekoliko navrata javno prosvjedovali i potpisali peticiju protiv rekonstrukcije te ulice, u okviru koje je srušeno stablo i uništen dio zelene površine, kako bi se Galjufova, koja je dosad bila "slijepa" ulica, prometno spojila s Vlaškom ulicom.

Slično o istome: Business.hr

- 10:43 - Komentari (2) - Isprintaj - #