FUTILNI SAJTOVI

















Click here to wait.

Click and then ph33r the 9-Ball!








FUTILNI RJECNIK

objavljeno: subota, 06.08.2016.

CRNA KRONIKA: Vandalizam na sotonističkom groblju

Kongregacija treće sotonističke crkve na čelu s nesvetim nebiskupom Damijanom zgrožena je posljednjim u nizu oskvnuća njihovih nesvetinja. I ovaj puta odgovornost je preuzela kršćanska huliganska skupina "Sveti Duje", a radi se o napadu na groblju "Nesvetog Abadona". Bjesomučni kršćani ponovno su okretali naopake križeve na opće zgražanje sotonističkih župljana.





Sotonistička zajednica je zgrožena stalnim iskazima netrpeljivosti prema religijskim manjinama. Ističu da su i oni ravnopravni članovi društva, što im je zagarantirano i Ustavom. Apeli upućeni institucijama još nisu urodili plodom i čini se da će krivci i ovaj put ostati nekažnjeni.

Predsjednica Republike KGK u priopćenju je izrazila žaljenje i uvjerena je da treba pustiti institucije da rade svoj posao. Kardinal B se nije oglasio unatoč upitima iz redakcije Futilng Bloga. Međutim, dobili smo višestruke prijave sotonističkih simpatizera koji su prisustvovali nedjeljnoj misi u katedrali kako su skuti biskupove albe bile okaljane blatom.

tuttle, joghurt, et. al.

- 21:29 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Broj futilona koji su isfutilizirali svoje vrijeme na futilnome blogu: