život je kratak

20.03.2007., utorak

NOS-4

SAVRŠEN NOSFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Savršen, pravilan i ravan nos, skladan s crtama i veličinom lica, oda je inteligenciju, osjetljivost i sklonost dobrom odgoju i vrlini. Ovakve su osobe osobito suzdržane, a iznad svega cijene privatni život, ne dopuštajući ničije miješanje ili tračeve s njima u vezi. zaljubljuju se više razumom nego osjećajima, i zbog toga u partneru ne traže ljepotu nego moralne i duhovne vrijednosti. Ne osuđuju, ali niti ne dopuštaju ublažavanje slučajnih pogrešaka. Pokraj njih uvijek hodate kao po staklu.
KRUMPIRAST NOSMySpace
Ovaj kratak i poznato dežmekast nos, s vrhom poput krumpira, naći ćete na veoma nadarenim i ugodnim osobama. Oštroumne i mudre, umješne su u svemu i sa svakim.Obično uspijevaju programirati život i potvrditi se, ne mareći ako se pritom odriču mnogih lagodnosti koje su driugima veoma drage. Instiktivnost čini ovakve osobe naizmjence blagima i žestokima, grubima, neprijaznima i nježnima, pa nam se svaki put čine nove i uvijek drukčije, zanimljive i neiscrpne za osvajanje. Vole ljubav i poznanstva, a ponekad i partnera.

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se